Sziget! Bahia

Hát ez bizony nem kérdés, tisztán látható a felkiáltójelekbõl, de a felkorbácsolt indulatoknak talán jót is fog tenni egy kis pauza - már amennyiben pauzának tekinthetõ a következõ egy-másfél-két hét, mikoris ismételten elszenvedjük évi rendes Sziget-adagunkat. Az eseménysor iNteRNeTTo-berkeken belül köztudomásúlag kultikus jelentõséggel bír, az idei évben pedig még a tavalyi õrületet is tovább fokozzuk majd; az immáron hagyományossá nemesült élõ közvetítésen túl nagyszabású internetes sajtótájékoztató lészen majdan megtartva minálunk (szerdán, Sziget-indító elõtt egy nappal), melyen a Bahia kiadó nem kevesebb, mint 8, azaz nyolc darab kiadványt tár a nagyérdemû elé, természetszerûleg a Sziget alkalmából. Hasonló apropóval kerítünk sort egy további nagy jelentõségû bejelentésre: a Rémember zenekar internetes kiadványának sikerén felbuzdulva az iNteRNeTTo és a Bahia az elkövetkezõ egy éves idõtartam alatt 12 kezdõ, fiatal zenekar anyagát jelenteti meg hasonló formában az interneten, majd a ciklus végén egy válogatáskazettán offline módon is.
A hétkérdés ennek megfelelõen ezennel, a Sziget zárásának idõpontjáig pediglen szabad csevegõfórummá nyilváníttatik, oldott hangulat alkalmazása kéretik, prók és kontrák halasztassanak késõbbi idõpontokra, az ellenfelek összeboruljanak, nyár van, és 1x élünk...
Pólóverseny indul!
GG

A válaszok:DcsabaS:

Az a vasárnap esti szöveg ironikus akart lenni. D. Nobi megjegyzését én magamra is vettem, így ha a beírásom szerinted száműzés, az rám is vonatkozik.

A 7? mindig egy téma megvitatása. Ha a következő kérdés mondjuk a tévés személyiségek privát szférájának a megvédése lenne, nos, onnan elég nehéz lenne visszakanyarodni a zenei élethez.

Zappát katonakoromban ismertem meg, igaz csak szóban. Egy jó ízlésű zenész ismerősöm istenítette.
Később volt egy remek műsor a Bartókon, a Lemezbörze Helyett, Göczey Zsuzsa szerkesztésében. A mai napig sajnálom, hogy nem vettem fel minden részét gondolkodás nélkül. Így is sokat köszönhetek neki: Laurie Anderson, Rare Bird, Stomu Yamashta, meg sokan mások, és persze Zappa. Külön jó volt a műsorban, hogy nem csak zenét nyomattak, hanem szóltak pár szót a zenészekről, és a lemezek keletkezéséről is.
Persze ez csak az étvágygerjesztő volt Zappához. A kb. 10 óra válogatás igen kis része a több mint 40 lemezből álló életműnek. Később megjelent egy könyv Dézsi Tibortól Frank Zappa címen, én pedig ez alapján módszeresen gyűjtöm be a lemezeit.

Pepinke


1997. augusztus 25. - hétfõ, 9 óra 25 perc
A régi 7! monnyon le!

1997. augusztus 25. - hétfõ, 8 óra 44 perc
Zozo, nagyom,
vitatkozhatunk azon, ki kinek az alfelét pucolja ki, én neked nem ajánlom fel a sajátomat, mert csak kárt tennél benne.
Bizonyára nagy feszültség van benned, minden téren, ha csak obszcén kifejezésekkel tudsz véleményt nyilvánítani.
Üdv,
kicsi Lencséd


1997. augusztus 25. - hétfõ, 8 óra 23 perc
Rudi!
Te vagy a Rudi és a Rudi is?
R.


1997. augusztus 25. - hétfõ, 7 óra 11 perc
Mi is a kérdés? Sziget? Bahia?
A Sziget szerintem óriási volt, és túl nagy rendezvény ahhoz, hogy jövőre ne legyen. Én nagyon jól éreztem magamat. Egyetlen dolog, ami egy kissé zavart: a por. A koncertbalesetekről pedig az a véleményem, hogy az mindig is volt, és mindig is lesz. Én is ott voltam a F.N.M. koncerten, és tudtam élvezni kedvenc zenekarom zenéjét kicsit távolabbról is. Azt hiszem, hogy ettől még nem vagyok "kis nyuszi". Azt pedig mindenki maga döntse el, hogy hogyan élvezi a zenét, és eszerint válassza meg a helyét a koncert alatt. Az elég furcsa lenne, ha egy ilyen zenekart mindenki 10 méterről nyugodtan, semmitől sem tartva nézhetne végig. Aki erre vágyik az nézze meg a TV-ben felvételről. Ott biztosan nem kell félnie semmitől. Persze az is fontos, hogy mindenki belássa, azt, hogy nagyon fontos lenne odafigyelni egymásra, és sajnos ezen a téren sokat kell még javítanunk. De nem csak nekünk magyaroknak, hanem az egész emberiségnek. Röviden: Több emberséget az emberiségnek!
Ha már a Bahia is a kérdések között szerepel, had mondjak a Bahia szinpaddal kapcsolatban néhány dícsérő szót. Én nekem a kedvenc szinpadom volt, mert nappal is csinálták a zenét, méghozzá nagyon jó zenét. Számos szinpadtól eltérően nem csak a szinpad környéki elárusító pultoknál szólt a zene, hanem külön "legénység" foglalkozott azzal, hogy a zene megfelelően szóljon és hogy a szinpad elé terelje a táncolni vágyókat.
Összeségében az a véleményem, hogy egy ekkora volumenű rendezvényen nem tudnak csak jó dolgok történni mindenkivel. Sajnos vannak olyanok akik szerencsétlenül járnak, de szerencsére ez csak kevés ember ha figyelembe vesszük azt, hogy hányan voltak jelen naponta a Szigeten. Persze törekedni kellene mindenkinek arra, hogy minnél kevesebben járjanak szerencsétlenül, és térjenek haza rossz emlékekkel. De vajon ez megoldható ekkora tömeg esetén? Talán igen. Csak rajtunk függ. De egy biztos: Nekem kell egy hét együttlét!

Kürtös Zsíros Bödön


1997. augusztus 25. - hétfõ, 7 óra 0 perc
Na GG, hat kivancsi vagyok milesz a nagy kerdes...
R, te vagy Ritschy es Ricsovaraljai is?
Rudi


1997. augusztus 25. - hétfõ, 2 óra 18 perc
Pepinke!

Mit várnál egy külön zene fórumtól? Avagy szerinted mire való a 7? ?

Amikor egy kissé hosszabb szöveget eleresztettem tehetséges zenészek felfedezéséről (csütörtök, 23 óra 55 perc), akkor a sziget téma már eléggé leült, és csupán intenzív anyázások folytak. Mire kellenek tehát a 7? kiloByte-jai? Szidalmazások összegyűjtésére, vagy esetleg az üres oldalak archíválására? Meglehet, az üres oldalaknak is van szépsége. De ha valakinek ilyesmire támad gusztusa, azt miért éppen a 7?-ben keresse?

A magam részéről roppantul örültem volna, ha példámon felbuzdulva több beszámolót olvashatok mondjuk a szigeten felfedezett tehetséges zenészekről, zenekarokról, stb. Néhány persze akadt, és még Te is pozitívan járultál hozzá a dolgokhoz, amikor Frank Zappa-t idézted (szombat, 20 óra 52 perc). Sajátságos, hogy pont ezért kértél elnézést, amit pedig nagyon helyesen tettél, és nem azért, amikor fogadatlan prókátor módjára próbáltál meg egyeseket kiutasítani (vasárnap, 20 óra 53 perc) a 7?-ből. Az ilyesmit jobb az illetékesre (pillanatnyilag GG) hagyni. Te csak írj arról, ami Neked tetszik, meg arról is hogy miért, továbbá arról, hogy akiknek sikerrel felkeltetted az érdeklődését, hogyan férhetnek hozzá!

Egy adalék. Zappáról egy olyan barátomtól hallottam először, aki az "Earth Wind and Fire" együttest is megismertette velem. Te honnan ismered?

DcsabaS


1997. augusztus 24. - vasárnap, 23 óra 3 perc
A pólolmat adjátok a ....
Akinek akarjátok.
Mert ugye én vagyok az elsö.
MX.


1997. augusztus 24. - vasárnap, 22 óra 34 perc
A héten 14? lessssssssssssz (2x7)
Lukas az oldalam.
Mákos?
Nem.
Túrós.


1997. augusztus 24. - vasárnap, 22 óra 32 perc
Mogorva!
A név teljesen lényegtelen. Biztos vagyok benne, hogy a többség teljesen ok.
Jó volt az amikor nem adtak akárkinek útlevelet.
Sajna.
R.


1997. augusztus 24. - vasárnap, 22 óra 29 perc
DcsabaS!
Pablo Sarasate (1844-1908)
Zigeunerweisen, Op.20
By Pittsburgh Syphony Orchestra/André Previn
Violin: Itzhak Perlman
EMI Studio Records Ltd.
Hayes Middlesex England

Midurit keresem.

Remélem megkapod mielött letörölik a fürge kis kezek. Hetfü lévén.

Zozo!
Menny .....

DD.


1997. augusztus 24. - vasárnap, 22 óra 24 perc
DCsabaS!
Alexát Ördög Alexának hívják, egy ideig a Xénia-láz c. rettenetben nyomult. Talán ott megleled a kívánt többi adatot. Hali:
greg


1997. augusztus 24. - vasárnap, 22 óra 21 perc
Lencse, kicsim!
Nem emléxem, hogy megittuk a pertut, de ha már voltál olyan kedves, hadd írom meg neked, hogy seggügyben egyetlen dolgot tehetsz velem kapcsolatban: nyald ki. Ami meg azt a 10 napot illeti, kis buta babuskám, ha neked annyi a melónak ettôl, akkor legjobb, ha kilépsz, akármelyik piacon is tolod a kocsit: "vigyáááztam", mert te, bazmeg, hogy méltó legyek a stílusodhoz (személyiségedhez), a légyfingtól is felébredsz, éspedig azért, mert nem dolgoztad ki a munkanapodat, ugyanis az esetben szunyálnál mint a koszos eszkimóbunda, kis pöcs.

Egy óbudai:
Magam is óbudai vagyok, és az adott idôben nem1x kiálltam a loggiámra, és füleltem, mit húznak éppen a Szigeten. Sajnos, nem a sziget-korosztály tagja vagyok, de tudom jól, mit jelent egy ilyen buli a kicsiknek, én sem rúgtam a csecsemômbe, amikor ordibált az éj közepén. És a Sziget-zenék nagy része nekem is Hajmási Péter. De az övék. Hagyjuk meg nekik, bár nekünk is lehett volna! Nem?!? Üdv.

TaTTiBoo!
Szánj csak, ha ez neked örömet szerez, nem akadályozom meg a felsôbbrendűségi komplexusod kibontakozását, de sajnos, te is egy vagy azok közül, akiknek a vallása ez a mondat: "Ha nekem rossz, miért legyen másnak jó?" Na most akkor ki is a szánni való?

Üdv: zozo

(Ja és a Nyúl – aki a feleségemet képezi, és imád aludni – azt üzeni belétek mintegy 40 évesen: ne irigyeljük a fiatalságukat, mi is voltunk olyanok, meg ôk is megöregszenek.
Greg fiam, aki ugyan nem volt kint 1 percet sem idén: "Ti is abból a fajtából vagytok, aki fingik egyet a kádban, gyorsan megfordul, és bekapja a buborékot. Hagyják már nekünk, hogy egy kicsit jól érezzük magunkat. Nektek pedig ott van az Angel Bar."

Pá nektek. zozo


1997. augusztus 24. - vasárnap, 21 óra 55 perc
Diolen S. Nobi:

Igazad van, a 7? nem erre való. Ezért mertem javasolni, hogy a belterjes sznoboknak lehetne nyitni egy külön fórumot - a zenéről.

Pepinke


1997. augusztus 24. - vasárnap, 20 óra 53 perc
1997. augusztus 24. - vasárnap, 16 óra 29 perc!

A nevedet nem sikerült dekódolni, gondolom így is megteszi. Az, hogy éppen egy jópár bugris paraszt járt vendégségben az ismerőseidnél, sajnálatos, de ez alapján még nem kellene általánosítani. Nem minden magyar efféle született tuskó. Remélem legalábbis. A viszonylagos szegénység nem kellene, hogy lelki szegénységben mutatkozzon meg.
Nagy a világ sok bunkó elfér benne. Ez bizony igaz. Remélem azért azok a magas műveltségű vendégek közül valaki olvassa a rovatot. Bár kétlem, hogy megértené. Szóval részvétem, de azért ne add fel.

Üdvözöl: A Mogorva

Ha megengedhetném magamnak, hidd el meghívnálak, hátha megváltozik a véleményed a magyarokról.
Nem vagyunk ám olyan sivárlelkű gyökerek, mint gondolod. Csak ez a kibaszott csóróság ne határolná be ily kegyetlenül az emberek lehetőségeit. Az a 200$ telefonszámla azér tényleg durva. Épp egy magyar átlagember havi jövedelme. Ügyes.


1997. augusztus 24. - vasárnap, 17 óra 56 perc
Itt a 16óra 2perc!
Voltunk a koncerten,többen voltak mint a VHK-n,és
rohadtul tetszett mindenkinek,mert ők is poénra vették.
Természetesen játszották a LOVEFOOL-t is.
Mit ismersz tőlük?


1997. augusztus 24. - vasárnap, 17 óra 17 perc
Kedves (vasárnap, 16 óra 2 perc)!

Hát írj! Már hallottam tőlük 1-2 jó dolgot, de Te talán többet is tudsz!


DD!

"Sarasota: Ziganerweisen?-t Perlman és Miduri elöadásában." ügyben kiegészítő infót várok, eddig nem tudtam a nyomára akadni!

DcsabaS


1997. augusztus 24. - vasárnap, 16 óra 52 perc
Barátomat bepalizták.
Egy nemzetközi talákozón ökéntes lett. Ez azzal járt, hogy "befogadhatott" 2 hétre 2 fenött és 4 gyerek vendéget MO.-ról. ( Magyar statisztika szerint 84 vendégnap )
Mindketten szabit vettek ki. Szerveztek, hogy legyen elegendó program, feltöltötték a jégszekrényeket és a fagyasztókat, hogy nehogy valaki éhezzen.
Amerikaiak lévén magyarul kezdtek tanulni.
Önzök voltak. Úgy gondolták, ha nem mennek az idén sehova, ezzel a vendéglátással nagy utazást tesznek. Megismernek más európai kultúrákat.
Majdnem sikerült.
Idézetek:
( mint tolmács voltam jelen )
"Szar faházak...."
"Pesten is van MacDonald's..."
"Elegem van a hotdog-ból..."
"Reggelire gazt meg magot esznek..."
"Olyan gyenge a sör mint a lóhugy..."
"Nemhagynak a lakásban cigizni..."
"Nem értenek ezek egy szót sem magyarul..."
"Müanyag lekük van..."
"Minek ez az állandó légkondicionálás...?"
"Túl sok a jég a pohárban..."
"Sok a fekete..."
"...hogy, hogy dolgozni?"
"Klórszagú az uszoda..."
"Patkányhüst esznek..."
"Nem lehet makói hagymát kapni..."
"Hig a kávé..."
Soroljam........
Angol persze egy szó sem, s a térképen nem tudták megmutatni, hogy hol vannak.
Egy volt kollegám jut eszembe aki azt hitte, hogy akkor viselkedik elegánsan egy étteremben amikor mindent leszól. Sok-sok ebédemet elrontotta. Egy idö után nem ültem vele egy asztalhoz.
Ezúttal megmentettem a helyzetet. A fennti megjegyzések nem vagy nem hitelessen lettek lefordítva.
Valahog igy: (Vigyázva, hogy azért az ominens szó szerepeljen)
"Érdekesek a faházak...."
"Nagyon szertjük a hotdogot..."
"Érdekes ez a sokféle sör..."
"Jó dolog, hogy nem hagynak a lakásban bagózni..."
STB....
Igy a 2 hét nagyobb megrázkótatás nélkül telt el.
Ök mondták, hogy majd máskor is jönnek.
Bevásároltak.
Egy szál virágot sem vettek a háziasszonynak.
Elmentek.
Egy szó sem azóta.
Csak a telefonszálán extra $200.00
34 perc
17 perc
22 perc.....
Kivácsi vagyok, hogy mi lesz a vége.
Viszont, ha legközelebb magyarok jönnek én letagadom, hogy valaha hallottam is azt a nyelvet. Az anyám nyelvét.
Azért ez nagyon szomorú.
Ne gyertek, értitek, NE GYERTEK, majd mi megyük a magunk pénzén és nem vendégségbe.
Csak úgy pár napra körülnézni.
Dréherbe, sörözni.
Nagy a világ sok bunkó elfér benne.
Ritsowáraljay von Balkán :)


1997. augusztus 24. - vasárnap, 16 óra 29 perc
Miert nem ir senki a CARDIGANS-rol?


1997. augusztus 24. - vasárnap, 16 óra 2 perc
Kedves RaTex! (És a többi hozzád hasonló elpárolgott-agyú barom)

"igaz itt nagyon nagy volt a gyűrődés, riadt arcú kisnyuszik menekültek kifelé az első szám felénél"
Én is a "riadt arcú kisnyuszik" közé tartozom.
Az egésznek ugyanis az volt az indítéka, hogy tőlem kb. 1 méterre tapostak agyon egy lányt, és egy kicsit elegem lett ebből a baromságból.
Akik ezt a lökdösődést csinálták, valószínűleg nem is a zenekar miatt jöttek el a koncertre. (Aki nem tudná a F. N. M. komcertről van szó.)
Hogyan lehet úgy élvezni egy zenét (a kedvenc zenédet), hogy közben az életedért küzdesz?????
Szerintem mindenki látta az első szám után a mentőautót.
Nagyon sajnálom, hogy nem vagyok olyan tökös fickó mint te, de megígérem, hogy a következő Szigetre (remélem lesz) kigyúrom magam, és megmutatom, hogy én is fasza gyerek vagyok.

üdvözlettel: egy kisnyuszi

Depri


1997. augusztus 24. - vasárnap, 12 óra 48 perc
D. Mobi
De legalább anyázás nincs. Ez is valami, nem?

Pepinke
Hehe, ejjóvót, nemtuttam. Hiába, Zappa bácsi mindig nagy "fran(k)c" vót... :))
Továbbá ld. a szombat, 16:59-et!

Gorcsev


1997. augusztus 24. - vasárnap, 11 óra 14 perc
Kedves Bubu!

Van igazságod abban amit írtál (szombat, 20 óra 13 perc), beszéljünk hát a magyar népzenéről.

Az eredeti magyar népzene csak nagyon töredékesen maradt fenn, szinte kiskanállal kell (még jó ha fonográffal) összeszedegetni. Persze, akadtak népek, akik még nálunk is rosszabbul jártak. Népzenénk csaknem totális eróziójában kulcsszerepet játszottak olyan (egyébként sokak által dícsért) kulturális fordulatok, mint pl. a pár napja ünnepelt Szent István királyunk által vaskézzel lebonyolított katolizálás. Nem kegyelmeztek még azoknak sem, akik csupán a régi énekeket merték ajkukra venni. (Jut eszembe: ismerős-e népmeséink azon fordulata, hogy a gonosz király betiltja országában az éneklést?) Nem kívánom a nyugati orientáció akkori szükségességét vitatni, mert a konkrét esettől függetlenül is igaz lehet, hogy néha akad olyan szituáció, amikor valami fontosat veszni kell hagynunk. Ahogy a róka is elrágja menekülése érdekében tulajdon lábát, ha az csapdába szorult. Nem kívánok végigmenni a magyar történelmen sem (ez egyébként is inkább Rezső és Engels hivatása), csak utalnék a legújabb kori fordulatokra: német orientáció, orosz orientáció, angolszász és európai orientáció. Ezek mindegyike együtt járt könyvek égetésével szobrok ledöntésével, zenék és szimbólumok betiltásával,
stb. Még az 1989-es fordulat is.
A viharos évszázadok során gyakran beáramlottak mindenféle idegen zenei hatások, ami önmagában még nem baj. Ha úgy ötvöződik két zenei áramlat, hogy valami jó kerekedik ki belőle, az előnyös. Nem jó viszont, ha az egyik zenei áramlat egyszerűen lecseréli a másikat. Ha egy valamennyire tájékozott külföldit megkérdezünk a magyar népzenéről, az is valószínűleg csak a _cigányzenét_, vagy a _magyar nótákat_ fogja említeni (:-(((. Na jó, Sebestyén Márta, a Deep Forest együttes és a "The English Patient" c. film jóvoltából pillanatnyilag mást is tudnak népzenénkről, pl. hogy hasonlít az arabra, noha európaiak vagyunk (:-))). Egy link:
http://www.rykodisc.com/3/catalog/artist/158.html
Továbbá a komolyzenében járatosabbak ismerni fogják Bartók és Kodály nevét, valamint azt is, hogy az Ő zenéjük is a magyar népzenéből táplálkozott.
(Amíg el nem felejtem. Van egy munkatársam: dr. Juhász Zoltán, KFKI ATKI, H-1525 Bp-114 Pf.49, illetve: juhasz@r1.atki.kfki.hu, aki régi népzenéink és más hangfelvételek (pl. Kossuth L. hangja) elektronikus zörejmentesítésével foglalkozik. Nagyon fog örülni, bármilyen érdeklődőnek!)
Bartók zenéjét szeretem, de nem válogatás nélkül. A legjobban azt a művét kedvelem, amelyikkel a legnagyobb bukásait sikerült learatnia: "A csodálatos mandarin". Ezzel az én szememben Sztravinszkíjjal egy magasságába katapultálta magát, pedig Őt meg a század legjobbjának tartom.

Világos tehát, hogy a magyar népzenére lehet és kell is építeni. De hogyan történik ez a gyakorlatban? Trebitsch említette az Illés együttest. OK. Mi lett a folytatás? A Fonográf együttesben született egy "Vidéki kislány" c. nóta, aminek következtében meg a Fonográfékat egyesek elkönyvelték _country_ zenét játszó zenekarnak. A baj az volt, hogy ezt a _marhaságot_ ők is magukévá tették, továbbá tucatnyi más együttes is ugyanerre a (szerintem rossz) útra tévedt. Miért nem a magyar népzenét olvasztották be? Miért is? A dolgok többnyire a legkisebb ellenállás irányában haladnak. Ha az ember jót akar, az csak bizonyos korlátok és kényszerek beépítése útján lehetséges. A gazt gyomlálni, a nekünk kedveset pedig öntözni kell. Ha valaki (pl. a kulturális kormányzat) támogatja (pl. pályázatok kiírásával) a magyar népzene feldolgozását, akkor majd egyből lesznek akik feldolgozzák!
Sajnos a magam részéről sem a cigányzenéért, sem a magyar nótákért, sem pedig a country zenéért nem tudok rajongani túlságosan. Világos magyarázatát nem tudom adni a dolognak, csak egy benyomást: az előbbi zenék engem se nem pihentetnek, se nem inspirálnak. Olyan érzésem kerekedik tőlük, mintha egy áporodott levegőjű ketrecben lennék, amit szép lassan leeresztenek a mocsárba... Mielőtt jól megkapom a magamét, hadd hozzak gyorsan példát olyas valakire, aki bár country énekes, mégis rajongani tudok érte: Emmylou Harris
http://www.nashville.net/~kate/

Talán ideje visszakanyarodnom a magyar tehetségekhez. Nyeső Marit pl. leginkább olyan manapság ismert (és nagyon elismert) énekesnőkhöz tudnám hasonlítani, mint a már általam említett Björk, vagy a No Doubt együttes énekesnője, Gwen Stefani (http://www.hallucinet.com/no_doubt/main.html). De nem visszahúzni, hanem felkarolni kellett volna. Pl. ha a "Romeo + Juliet" c. filmbe nem került volna be a No doubt együttes egy száma (a rendező? jóvoltából), akkor most őket sem ismeri a világ. Vagyis kellett valaki, aki még a világhír _előtt_ felfedezze őket.
Meddig terjed a magyar zeneszerkesztők ízlése, bátorsága, kockáztató kedve? Nyomatják a különféle slágerlistákat, orrvérzésig. Az a biztos. Ha tök süket a szerkesztő, ez a módszer akkor is tuti. Nem bemutatnak, hanem erőltetnek. Ráadásul pont azt, amit (már) nem is kellene. Azzal érvelnek, hogy elmaradna a hallgatóság, pl. ha a rádió műsorában a zene felének hazai eredetűnek kellene lennie. Maradna egy fenét. (A mozi filmeknél is látni, hogy a szinkronizált filmekre legalább 3-szor annyian elmennek!) Sőt. Én special azt is hiányolom, hogy a közvetlenül környező országok (népek) zenéjéből pedig úgyszólván semmit sem hallani.
Bátorság dolgában éppen ezért tetszik (ismeretlenül is) az a személy, aki annak idején merészelte a HÉT c. műsor főcím zenéjének bevágni a Led Zeppelin együttes "How Many More Times" c. számát (Trixie! Piros pont!).
Hogy egy másik jó példát is felhozzak, Tímár Péter: Csinibaba. A filmben a "Kispál és a Borz" egyedülálló lehetőséghez jutott. (Éltek is vele.) A feldolgozásaik ugyan nem nagyon tetszenek, de akad egy-két eredeti számuk.

DcsabaS


1997. augusztus 24. - vasárnap, 11 óra 11 perc
Pepinke

A kezdeti anyázások után kezd kicsit snobbish-sá és belterjessé válni a fórum. Kár, hogy holnap vége lesz ...

Diolen S. Nobi


1997. augusztus 24. - vasárnap, 9 óra 33 perc
Bubukám!
Kívánom, hogy hallgassál életed végéig eredeti csángó "zenét".
Meg aztán:"...kinek van Europaban
osibb/erdetibb nepzeneje mint nekunk, magyaroknak?"
Na nehogy mán. Megint kezditek?
Barcsay


1997. augusztus 23. - szombat, 23 óra 26 perc
Mogorva!
Te tévedsz, a 20 év megtanitott, igy nem várok az ég világon semmit, de egy budapesti képeslap jó esne nekem is.
Még egy ilyen marha van az államokban mint én. Nemrégiben ittahgytak neki "emlékbe" egy $200-as telefonszámlát.
Akár milyen büdös vagy ne gyere :).
Légyszives mond meg a többieknek is.
Van itt elég szálloda, béreljenek autót, az sem árt ha megtanulnak angolul.
Bocsorisnotavailable


1997. augusztus 23. - szombat, 22 óra 41 perc
Itt pet!
Megjottem dragaim.Orommel tolt el ,hogy nem allt
el a szatok mig odavoltam az INSELen.Az ket szemem
majd bezoldult az olvasasba mig atfutottam sorai -
tokat.Hat a nagytetenyi mamokanak igaza van ,mert
olyan bulik tenyleg nincsenek mint regen.Ez a mostani mar csak muanyag ahhoz kepest./legalabbis
nekem/De legalabb a mai sracoknak is van hova menni.
Foci !
Nem jatszottunk jol de amit az a mocskos biro az
utolso 25 percben muvelt..B.... meg az ......stb.
A tuzijatek Q. szep volt csak utana bedugult az egesz falu.
InKAL!
B.... Meg az A...dat system szerint rajuk kene
HTKzni egy kis avas lofa..t.

Amugy a nap csaposnenije a Bastya borozoban dolgozo mamoka akinek csokolom a kacsoit.

Mindenki azzal kamatyol akivel bir!

Pet /nem allatkereskedesi!/


1997. augusztus 23. - szombat, 22 óra 26 perc
Bubu,
alapvetően igazad van, de azért van remény, és pillanatnyilag Sebestyén Mártának hívják.
Régebben Illés együttesnek.

Még mindig nem találom az Auld Lang Syne-t, de nem bánom, sőt... úgyis meglesz.

Trebitsch


1997. augusztus 23. - szombat, 21 óra 50 perc
Trixie:

Valamikor régen létezett egy időjárásjelző műsor, öt perc meteorológia címmel.
Az érdekessége az volt, hogy a szignálja a Mothers of Invention-től származott. (Ha tudod, akkor elnézést: bizonyos Frank Zappa tempózott a zenekar élén.)
Maga a szignáltöredék a We Are Only In It For The Money lemez Mother People című számából származott.
Egyébként ez egy érdekes lemez. Akkortájt (1967 és környéke) jelent meg a Beatles-től a Bors őrmester, borítóján egy montázzsal, rajta az együttes, és sok mindenki. Utána nem sokkal jelent meg a Stones-tól a Sátán Őfelsége Parancsára, és valami véletlen folytán a lemez zenei stílusa, és a borító is igencsak hasonlított a Beatles-ére. Volt is némi vita. Ezt a ziccert Zappa bácsi nem hagyhatta ki, és kiadta a korábban említett lemezt. Persze a borító szintén montázs, de a címhez hasonlóan elég erős karikatúrája volt az előző két lemeznek. (Csak egy adalék: a lemezhez adott használati utasítás (!) szerint addig tilos meghallgatni, amíg el nem olvastuk Franz Kafka Büntetőtáborban című írását.) Per is lett belőle, és a borítóból belső borító lett. De a lemez jó. Sőt, igazából úgy jó, ha az ember mind a három lemezt meghallgatja egymás után.

Elnézést mindenkitől, akit a téma nem érdekel.

Pepinke


1997. augusztus 23. - szombat, 20 óra 52 perc
DcsabaS,
Szeretem az ir zenet, a balkani is kozel all hozzam, az afrikait, amennyi kevesket ismerek belole, max erdekesnek tartom. De ugyan kinek van Europaban osibb/erdetibb nepzeneje mint nekunk, magyaroknak? Es megis, irsz meg a kromanyoniakrol is, de a csangokrol nem...
Min mulik ez, miert nem ismerjuk/szeretjuk/terjesztjuk a sajatunkat, valahol megutaltattak? (iskola, pl) ?
Bubu1997. augusztus 23. - szombat, 20 óra 13 perc
Pepinke!

Sajnos, nekem csak a zenei hallásom jó, a memóriám viszont egyre gyengébb (32 M EDO 512 cache:-)
Mi az az öt perc meteorológia ?

Trixie


1997. augusztus 23. - szombat, 19 óra 6 perc
GG:

A kezdeti anyázások után kezd érdekessé válni a fórum. Kár, hogy holnap vége lesz ...

Nincs kedvetek külön zenei fórumot nyitni?

Pepinke


1997. augusztus 23. - szombat, 18 óra 10 perc
Pepinke
Ok, kösz, de nem azt kérdeztem :)))

DcsabaS
Kelta zene? Van! Ossian! (Hogy mé' ez a nevük :)))) ?) Ha kevertem Lenco-t, meg is fogom hallgatni (meg még sok mást :))) !
Amúgy láccik, hogy a színfalak mögött régebben is voltak jó fejek (több, mint elöttük). Kraftwerket is vmi szignálba' hallottam elöször.

Gorcsev


1997. augusztus 23. - szombat, 16 óra 59 perc
Valami kúrva nagy dologgal kell gg-nek elöjönni hetfün.
Pisa


1997. augusztus 23. - szombat, 16 óra 6 perc
Bocsor!

Pontos címet kérek, hova kell menni. Szeretem, ha babusgatnak, ágyba hozzák a reggeleit, meg minden. Ha kell cserébe nem mosakszom két hétig. Oroszlánszag rulez!

Ha adsz, adj jószívvel, és ne várj hálát! Már csak azért sem mer sokat fogsz csalódni. :(

Üdvözöl: A Mogorva


1997. augusztus 23. - szombat, 16 óra 3 perc
Erik Ghint!
2:18
Ne feledd az ocsmány szád a portréd.
Fiu


1997. augusztus 23. - szombat, 15 óra 29 perc
Trixie:

Akkor még egy találós kérdés:

Öt perc meterológia?

Pepinke


1997. augusztus 23. - szombat, 14 óra 58 perc
Gorcsev:

Vörös hajú a B52-ből:
Kate Pierson

Pepinke


1997. augusztus 23. - szombat, 14 óra 56 perc
Ebböl elég.
20 éve babusgatom - én marha - az idelátogató magyarokat. Vacsora, városnézés, tolmácsolás, ügyintézés, szállás és lelkivigasz. Amig itt vannak addig édes bátyám, kedves barátom, drága testvérem (ez 11 kanna sör után )vagyok. Van amelyik 3 napig van itt van amelyik 2 évig. Tanitom öket viselkedni, a helyi szokásokra, megyek velük vásárolni, bemutatom öket, ágyba viszem a reggelit ( én marha ), a feleségem mos ,vasal, föz rájuk. Hallgatjuk a lekicsinylést ( példa: Ny. esti panorámájára " Nem is olyan rossz!" )meg az "Ez otthon is van"-t. Nyeljük a modortalanságot és szagoljuk a mosdatlanságot.
Mert mi is magyarok vagyunk. Nem várunk semmi ellenszolgáltatást. De otthonról egy képeslapot, hogy megérkeztem.
Jólesne.
Na ezt elmondtam.
Bocsor.


1997. augusztus 23. - szombat, 14 óra 42 perc
Most látom csak, hogy (szombat, 12 óra 34 perc)-es üzenetemben elszúrtam a file kiterjesztését, ami természetesen nem MOD, hanem MID, vagyis helyesen:
ftp://alag3.atki.kfki.hu/multimed/audio/how_many.mid

DcsabaS


1997. augusztus 23. - szombat, 14 óra 15 perc
Trebitsch!

Ezzel az Ír dologgal nagyon a közepébe találtál! Még egyetemista koromban résztvettem egy franciaországi építőtáborban. Voltak ott fiatalok a világ minden tájáról, országonként 1-2 személy. Szóval a társaság rendkívül vegyes volt és egyúttal roppant felvillanyozó. Az egyik francia fiúnak volt egy kazettája, telve ír népzenével! Akkor találkoztam vele először. Mintha hályog hullott volna le a szememről! Egycsapásra megértettem, hogy az angolszász popzenét is csak az ír-kelta alapok miatt kedveltem, anélkül hogy tudtam volna. Valószínűleg nem vagyok ezzel egyedül, hiszen pl. az Eurovíziós dalfesztivált is sorra nyerték az ír versenyzők (habár az általános színvonal nem volt túl magas). Íme egy magyarországi link: http://irmus.bke.hu/

Sokat töprengtem már azon, milyen keveset is tudunk (legalábbis én) az ősi népek zenéjéről. A zongora, orgona, gitár, stb. hangszerek egyike sem túl régi eredetű. Különféle dobok és furulyák már sokkal korábbról fennmaradtak, viszont igazából nem tudni, milyen zenét is adtak elő rajtuk. Kották hiányában hajlamunk van azt képzelni, hogy a primitív hangszerekhez primitív zeneiség is párosult. Pedig ha megfigyeljük az ősi kelta zenei motívumokat, vagy az ugyancsak ősi eredetű _indián_ zenét, de akár említhetném az erősen ritmus-orientált afrikai zenét is, akkor felsejlik előttünk egy olyan ősi kor, amelyben az emberek életét sokkal inkább átitatta az _aktív_ zenélés és dalolás, mint manapság. A Cro Magnon-i ősembernek sajnos csak a rajzai maradtak fenn. De nagy kár :-(((

Visszatérve a vitatáborra. Hát Suzanne Vegát is ott ismertem meg! Mégpedig egy olasz leányzó jóvoltából, aki a végén még a kazettáját is nekem adta... (Neki megvolt lemezen. Magyarországon akkortájt elérhetetlen volt.)
Ha jobban belegondolok, kedvenc zenéimnek és előadóimnak legalább a 90 százalékára valaki más hívta fel a figyelmemet. Ezért én mélységesen hiszek abban, hogy az igazi kultúrális értékeket ma is kézből-kézbe, szájról-szájra kell adni, egyénileg megszűrve mindent, nem pedig csupán az elektronikus médiák vízágyújával teríteni.

A kérdéses zenét inkább nem dúdolnám el, viszont ftp-vel MIDI formátumban bárki letöltheti:
ftp://alag3.atki.kfki.hu/multimed/audio/how_many.mod

DcsabaS


1997. augusztus 23. - szombat, 12 óra 34 perc
DcsabaS!

Kérdésed gyengébb, mint általában:-)))
Természetesen Led Zeppelin!!! (A HÉT)

Trixie


1997. augusztus 23. - szombat, 11 óra 39 perc
Ja, es utalom a PEPSI-t, barhogy is reklamozzak

Ronin


1997. augusztus 23. - szombat, 11 óra 22 perc
Sziget? Hal'istennek nem voltam kinn.

Ronin


1997. augusztus 23. - szombat, 11 óra 19 perc
Trebics, papaja
Lenco 100%? Ahhoz képest baromi drága volt (amikor még volt).

DcsabaS
Mond, de sajnos csak névröl :(((
A HÉT régi zenéjére meg nem emléx. Eldúdolnád :))) ? (Kotta is jöhet, majd anya lefordítja :)))

Érdekes, a férfiak közül nem jut eszembe annyi kimagasló énekes...
Talán Ian Gillan (Deep Purple, ugye nem kell mondanom :))), meg Zappa, akinek ugyan nem igazán volt jó hangja, mégis utolérhetetlen (volt :((((( ).
Ja, meg Ronnie James Dio (ex Black Sabbath)! Na, az a csúcs! Az a faszi kb. akkora, mint a 9 éves fiam, olyan a feje, mint az Álommanónak (emlékeztek még rá? Egy régi NDK bábfilm :)), a hangja viszont fenomenális. Amíg csak hallottam, kb. úgy képzeltem el az ipsét, mint a Svarcit.... és az a könnyedség, ahogy kijön belöle.... huhh.

Cservonec (alias Gorcsev :)))


1997. augusztus 23. - szombat, 10 óra 34 perc
Hoppá, az előbb elfelejtettem elküldeni:
http://www.cmcinternational.com/styx.html

DcsabaS


1997. augusztus 23. - szombat, 10 óra 0 perc
A FIÚK (akik nem a bányában dolgoznak...)

Remek énekes hölgyekről már esett szó, ideje tehát gondolnunk magunkra is, az erősebb nemre. A szóló énekesek között kevesebb a fiú, talán azért, mert inkább bandákban szeretnek játszani. Volt már szó arról a legendás csapatról, akire vonatkozik mostani kérdésem: réges-régen, amikor a TV HÉT című műsorát indították, a főcím (a HÉT szót animálta) alá egy olyan zenekartól való zenét játszottak, amelyik egyébként aligha kerülhetett volna képernyőre... Melyik együttesről van szó?

Más (sztori). Vagy 20-25 éve öcsémmel megkaparintottunk egy BRG gyártmányú MK 25-ös kazettás magnót. (Ma már legenda számba megy. Hi-Fi-ről ugyebár szó sincs, még az erőteljes tuningolás hatására sem.) Volt hozzá vagy 3-4 kazettánk, szóval takarékoskodni kellett. Fő zeneforrásunk a rádió volt, mégpedig a mindenféle koktélok, a reggeli zenés műsorok és a "30 perc beat a ... együttes felvételeiből". Egyik alkalommal felvételhez készülődtem. Ez annyiból állt, hogy el kellett döntenem, mely felvételek törölhetők a kazettákról, vagyis hogy hova vehetném fel az újabb jó zenéket. A legesélyesebbnek egy piros-kék színű kazetta tűnt, egyik oldalán végig a "harminc perc beat ..." legutóbbi műsorával. Elejére tekertem a kazettát, majd belehallgattam az első számba. Vajon törölhetem-e? Nem tűnt valami elementárisan jónak, viszont egyértelműen rossznak sem. Na jó, ennek a számnak megkegyelmezek. Nézzük a következőt! Viszont az sem tűnt annyira gyengének, hogy törlésre ítélhessem. Ez így ment a kazetta végéig. Vagy 2 nap múlva újra helyet kellett kerítenem. Ezúttal már szorultabb helyzetben voltam, szigorúbban kellett bírálnom. Az ám, de amennyivel szigorúbb akartam lenni, épp annyival tetszettek jobban a számok a piros-kék kazettán, és a végén megint nem tudtam letörölni egy fia felvételt sem. Ez így ment nap nap után. Pár hét alatt totál belezúgtam az együttes zenéjébe. Megúnhatatlan volt és ahányszor csak hallgattam, mindig jobban tetszett. Egyszer az öcsém előadja a kazettával kapcsolatban, hogy ő ugyanígy helyet keresgélt, de végül is mindannyiszor megkegyelmezett a felvételnek, mert neki is egyre jobban tetszett. Pár hónap alatt a felvételt rongyosra hallgattuk. Volt, hogy ki kellett vágni a meggyűrődött részeket, de a maradékot buzgón tovább hallgattuk. Úgyhogy a felvételt szinte megettük (illetve az MK 25), mára egyetlen porcikája sem maradt (sajnos). Mond-e valakinek valamit ez a név: STYX (csupa nagybetűvel)?

DcsabaS


1997. augusztus 23. - szombat, 9 óra 59 perc
Gorcsev,
2 dl lencoclean = 1 dl tiszta alkohol,(spiritusz nem jó!) + 1 dl desztvíz.
Mind nagyon jók, akiket fölsoroltatok, én meg eddig aszittem, csak nekem ilyen fura az ízlésem... Nem tudom, megfigyeltétek-e, hogy mennyien írek a hölgyek közül. Van egy bizonyos ír felhang, mintha egyszerre lenne szoprán és alt, vagy vidám és szomorú... Nekem azonnal kiugrik, és nagyon teccik.
Jelentem: Ould Lang kutatás még folyik, nagyon kellemes foglalatosság. Viszont egyelőre nem találom. Ha tudja valaki, ne tartsátok vissza...

Trebitsch


1997. augusztus 23. - szombat, 8 óra 27 perc
Papaja
Lenco biztos? Keverési arány?
Az Enya nekem is eszembe jutott... meg még kettö.
Az egyik egy vörös tyúk a B'52-ból. Nagyon eröteljes, kellemes hangja van, de legjobban az tetszik benne, amilyen élvezettel énekel. Igazi örömzene. Ha valaki így nem ismerné: a R.E.M-nek a "Shiny Happy People" c. klipjében is énekel.
A másik a Pete Townshend (ex-Who) egyik számában ("Face to Face") énekelt. Fiatal csaj, elég mély, kellemesen rekedtes, papajának való a hangja, (nagyon) jól is bánt vele. (Jó volt a zene is. Naná...) Akkoriban kinyomoztam, hogy a csaj egy ismert énekesnek (v. zenésznek) a lánya, de már nem emléxem a nevére. Tippek?
A 3. (most jutott eszembe): Grace Slick. Ki ismeri? (50 $-os kérdés :)))
Az elsö helyes megfejtö lelkes üdvözlést nyer :)))

Erik Ghint
Aztán mi a bajod vele? Irigyled?

Gorcsev


1997. augusztus 23. - szombat, 7 óra 53 perc
Jo hogy vege, mar kurvara untam.
Faszok vagytok.
Mike Oldfield egy hulye kocsog, a Fridit kefeli.
Enszerintem tok jo a mocsok, en peldaul direkt szartam a bokrokba a toitoi helyett.
dEUS rulez, a tobbi szar. Holnap ejfelkor a bekasmegyeri hevmegallobol indul az angol gyors.

puszi:
Erik Ghint


1997. augusztus 23. - szombat, 2 óra 18 perc
sziget?! jaj.
ez volt eddig a legrosszabb, talán nem csak nekem.
rosszul végződött, mégpedig azért, mert utoló napra esteledőre a sátrunkat ügyes kezek kirámolták, onnan a nekünk kedves dolgokat (bizony) kíméletlenül eltüntették... kárunk jelentős, egy eltulajdonított, majd bőszen használt visa classic kártya okán... letiltás? 15 napig minket terhel a kár. szuper. ennyit a jövőről. ezentúl mindenkit lebeszélek, kül- és belföldi ismerőst egyaránt holmi szigeti dzsemboriról... sziget sux. közbiztonság sux. minden sux. szomorú vagyok.

boci@mail.matav.hu


1997. augusztus 23. - szombat, 0 óra 11 perc
Gorcseff!
A lencomosó desztvíz és alkohol keveréke.
Én még emlékszem a felsoroltakra, meg a Fermátára és az SBB-re is.

Bocsánat én NEM vagyok Malek rajongó, mielőtt valaki elkönyvelne annak, oda kellett volna tennem egy kacsintást. Az Oldfieldek megvannak természetesen, de a leányzó lemezeinek úgy látom mosmá utánna kell járnom.
Én is szeretem a tiszta női énekhangot, de a rekedtes jobban felizgat micsinájjak?
Tudom le leszek cikizve, de annak idején a Suzi Quattro /nem, az az AUDI/ Quatro tetszett.
Aztán elmentem a koncertre. Már nem is tetszett annyira. Nekem egy énekesről csak az élő koncert mond valamit. A stúdiókban bárkinek csodálatos hangot lehet varázsolni.
A kedvencemet idáig miért nem emlitettétek? Enya. Ennyi.

papaja


1997. augusztus 22. - péntek, 23 óra 43 perc
Haliho!

Vegre valami jo tema: a zene, es abbol is az igenyesebbik fajta.
Mike Oldfield nagyon csucs, imadom. Van nehany felrelepese, de attol meg zsenialis.
Es a szivemm csucske: Suzanne Vega. Lemezrol lemezre stilust valt (fejleszt? izles kerdese) es egyre jobb az en szememben.
Hogy mennyire szeretem: nezzetek el ide:

www.stardust.hu/vega

Norbert

Ezennel keresek rajongokat verseinek leforditasahoz!!! Ez komoly! Reszleteket privatban.


1997. augusztus 22. - péntek, 23 óra 17 perc
Trixie,

keresem, magyarázat megy, de nekem csak kazettáim vannak, és másolatban, úgyhogy nincs felirat általába. (Trehány vagyok, na...)
Most hallgatom végig őket, a gyanúsabbaktól kezdve. Régen hallgattam őket, sokkal régebben, mint szabadna. Most szól épp az Islands, borzongatóan szép...
Ha megvan, megírom, merre leltem. Türelem, addig is, és bocs, hogy készületlenül csigáztalak...
A többieknek is köszönöm a segítséget, utánanéztem: Auld Lang Syne, helyesen. Odabent gyakran hallom... Meg fogom találni.

Trebitsch


1997. augusztus 22. - péntek, 21 óra 40 perc
Halijo Mindenki!

Csak most vetodtem haza, es igy tudok kapcsolodni a halozatra. Igy tehat csak most tudok irogatni.

Egesz heten kint voltam a Szigeten. Azaz ejszakankent visszavonultam a Kando kollegiumba, alvasilag egy keveset.
Sok-sok ember, nagyjabol ennyifele is. A securitate-val _nekem_ semmilyen rossz tapasztalatom nem volt, se piszkoskodast, se bunkosagot nem lattam, nem tapasztaltam.
Lehet, hogy sikerult elkerulnom az ilyen helyzeteket...?

Miutan offline vegigolvastam, amit itt irogattatok a 7? -ben, elmondhatom, hogy sem a Szigeten, sem azon kivul nem lattam azt, hogy rossz lenne pl. a kozbiztonsag. Pedig majdnem allandoan mozgasban
voltam. Az egyetlen kedvezotlen tapasztalat, hogy a szajber-satorba csak egyszer tudtam bejutni, mintegy fel orara.
A Szigeten eleg sok igenytelen ember jott ossze, es mint mindig, ez a resz olyan, hogy amit lehet, beszennyez maga korul. Es mindezeken tul: ez az,
ami latszik, a fenykepeken, a videokon, a tudositasokban. Tehat a kisebbseg
hatasa mutatkozik mindenhol.

A sokfele koncert mellett a Sziget helyet adott sok-sok kulturalis rendezvenynek: szinhazi eloadasok, kulonfele nepzenek, performance-ok,
es fantasztikus eloadasok a Verofeny Szabadegyetem satraban, ahol olyan jopofasag is lathato/hallhato/elvezheto volt, mint pl. a Poetaring, ahol ismert/ismeretlen koltok eloadtak verseiket, majd a Quimby nagyjabol a kert stilusban eloadta.

Az Afrika/Rainbow szinpadhoz is elvetodtem idonkent. Itt egyik alkalommal nagy sikert aratott a Chudoba lengyel nepizene-egyuttes, sokfele
szlav nepzenejevel. A kozonseg tancra perdult, autentikus-kaotikus ;) tanc alakult ki a zenekre. Az egyik szamot bejelentettek, elmondtak, hogy
macedon muzsika kovetkezik, az eloado srac megkerdezte, hogy van-e valaki jelen Macedoniabol. Miutan kiderult, hogy igen, a szinpad elott igazi
macedon nepitancot jart a kozonseg. ;)

A Tanc-Szinhaz satorban nagyon izgalmas eloadast mutatott be Bozsik Yvette es tarsulata: egy szurrealista lakodalmat.
Az RS9-Szinhaz a Micimackot mutatta be. Nagy sikert aratott a Kreten/Mad Humorest is, es a Wagner-Vatta Duo, valamint a Mehes-Hargitai kettos.

Tehat nem igaz, hogy csak igenytelenseg jellemzo a Szigetre.
Sajnos, a pusztitas, rombolas jelei maradandobbak, az alkotas legfeljebb a Szigeten keszult festmenyek formajaban, a fenykepezogepekben,
videokazettakon, hangrogzito berendezesekben marad meg. Es az emberek fejeben. Azokeban, akik nem alkoholmamorban(?) toltottek az elmult hetet
a Szigeten.

Te Coolman!
Szoval mijattad nem lehetett sohasem bejutni a szajbersatorba...? ;)

/-/erb


1997. augusztus 22. - péntek, 20 óra 45 perc
Trixie
Vájtfülü Mike Oldfield-rajongók szerint éppen a "Moonlight shadow"-t nem kellett volna elkövetnie :))) (na, azé' ne aggóggyá, nekem is teccik, még ha nem is egy Tubular Bells...)
M.R-nek volt egy '92-es lemeze (Echoes), ami populárisabb ugyan (anyáé :)), mint a M.O-ok, de azért nem bóvli. Az újabbakat nem ismerem.

DcsabaS
Láttam 1-2 klippppet Björk-töl, amiben mindennek tünt, csak ártalmatlannak nem :))) Ezek után a kedves mamáról akármit elhiszek... De valóban szuper (többnyire).

Ki ismeri a Midnight Oil-t? Mitszótokhozzá?
Emléxik még valaki az Atomic Rooster-re? Az SBB-re? Czieslaw Niemen-t ismeritek? Szüzanyám, még a nevüket leírni is jólesik!

Gorcsev (a Nobel-díjas :))

P.s. Nemtuggya valaki, hólehet Lenco lemezmosót kapni?


1997. augusztus 22. - péntek, 20 óra 30 perc
Mike Oldfield is Nummereins!

Különben meg Maggie Reilly Mike Oldfieldnél énekelt faszául (carried away by a moonlight shadow...), azonban elkövette azt az ocsmányságot, hogy techno-diszkó-disznó lemezén(!) ki merte adni a Get to France című evergreent, ezért nálam she suxxx. Auld Lange Syne? Ilyen című Mike Oldfield produkció ?? Magyarázatot követelek.

Trixie


1997. augusztus 22. - péntek, 19 óra 8 perc
Kedves GreenEarl és Trebitsch!

Sally Oldfield-et hamarosan magam is szóba hoztam volna, de annál inkább örülök, hogy megelőztetek! Gyönyörű, krisálytiszta hangja van és még barátságos is! (Ugyanezért szeretem Sarah Brightman éneklését is!) Mindig elkeserít, amikor a rádióban úgy konferálják be némely számát, mintha éppenséggel Mike énekelné, vagyis a testvéröccse. (És ezt a felkonferálók sohasem találják különösnek...) Az interneten sajnos szintén el van hanyagolva Sally, de legalább íme amiket énekelt:
http://www.tufvan.hv.se/~dhadv93/mike/sally.html


Susanne Vega. Helyben vagyunk. Amikor a "Solitude Standing" című albumát készítették, akkor a többieket annyira bámulatba ejtette Suzanne éneke a Tom's Diner-ben, hogy felvették a lemezre zenei kíséret nélkül is (a zenei kíséretet meg a lemez végére, mert egyébként az sem volt rosz...) Soha rosszabb elhatározást! Vajon hány énekes hangja állna meg így egymagában?
http://www.vega.net/

Hadd hozzak most példát egy olyan nagyszerű (izlandi) énekesnőre, akinek a hangja nem csilingel, természete is idegen, telve van az indulatig feszülő dinamizmussal, de eközben ártalmatlanul, mezitláb mászkálva énekli különös dalait megbabonázott közönsége előtt: Björk
http://falcon.cfsd.k12.az.us/~weinbe97/bjork.html
Már az anyja is boszorkány volt. (Ez nem vicc, máig praktizál!) Mit mondhatnék? Ha ilyen dalok hallhatók a pokolban, akkor már megyek is...

DcsabaS


1997. augusztus 22. - péntek, 19 óra 4 perc
Trebics

IMHO az már a Maggie Reilly volt. Ki tudja .osan?

Gorcsev


1997. augusztus 22. - péntek, 19 óra 4 perc
Te almasi goliat bme hu!
Ide figyusz!
Ha majd a Te baratnodet very el az InKalos megaprimitiv akkor szerintem mondjad ugyanezt magadnak nyugtatasul: lehetett ra szamitani.
mikor egy leanyt majdnem felloknek, szokott hisztizni, talan meg olyat is mond, hogy: Te nem latsz az izmaidtol? Na erre viszonylag kevesen szoktak bocskeres helyett visszafordulni es kozelrol, finoman atkarolva, meggyomrozni a lanyt, majd elvonulni.
Azt hiszem volt egy par hasonlo eset megint a szigeten es minden olyan rendezvenyen van ilyen ahol InKal van. Mashol meg csak el-elvetve. Szoval akkor inkabb nem kene az InKal-t addig beken haggyni, amig ugy tunik, hogy jovore is ok lesznek a herlyi terror alakulat a Szigeten. Rettegni senki nem akar kimenni. Osszeveretni magat pedig plane.
Szoval szerintrem meg lehet erteni az indulatokat.

Udv

VeRyNiCe


1997. augusztus 22. - péntek, 19 óra 4 perc
Mindamellett!

Nagytétényi néni netessék mán engön fölidegőni!
Sajnájja itt nekem a magyari focistákat, mer egy meccs az megmontammmá hogy nem 89perc59másodpercből áll, hanem kilencvenből. Hogy a p. kaphat ki az a kib. sz.-os M. vál. a 91.ik percben? Ez kérem itt az ötezer forintos kérdés! Nyomja meg!

Trebitsch - Auld Lang Syne

Rasid - millyen fínom szellemesség!

Razzia Cattani


1997. augusztus 22. - péntek, 18 óra 7 perc
Nagy buli volt .

Én nagyon élveztem :-)))

A 7kédésről pedig , ennyit még nem nevettem ezen a fórumon . Micsoda szóösszetételek . A legjobban a sapkaméretű IQ - val rendelkezők tetszett . Egyébként kellet már ez a stilus fórumnak . Nagyon elvont mély értelműen langyosan folyt a társalgás . Legalább felrázódott a fórum egy kicsit a sok anyázástól . Néha nem árt .

Gumifül


1997. augusztus 22. - péntek, 16 óra 6 perc
Magyar lany sok nagy kurv. Mint penzt akar. Mondja, hogy igy akarod apuska, meg ugy akarod apuska asztan nem tud semit.
Magyar fiu mondta, hoty ok az ijet budoskurvnak hivja.

Orosz kurvalany meg szerelmes. Vigyel magadal, vigyel akar mere. Nem kell a penzed csak ne hagy itt. Veled akar elni orokre.

Lengyel no meg a 6 odik utan azt mondja, mi te impotens vadj?

Nemet, meg csak fekzik, mint egy hus. De a penzt elore keri.

Felver fekete feher a legjobb, tisztaban van mikor lent mikor fent. Csak akor csokol, ha igazan szereti. Szepek. Jol labak.
Rasid.
Tapasztalat es ajanlat itt.1997. augusztus 22. - péntek, 15 óra 41 perc
Gorcsev kartács
(aki, mint tuggyuk, Nobel-díjat nyert :),
Kate Bush, Maggie Reilly, Suzanne Vega, Laurie Anderson szerintem is csodálatos-boszorkányos, viszont van egy másik, szerintem szintén gyönyörű női hang (most is benne a fülembe... :), akinek nem tudom, ki lehet a tulajdonosa. Restellem a dolgot, de így van. Mike Oldfield korai lemezein énekel, pl. az Old Long Sine-t (talán jól írtam). Nem tuggyátok, ki lehet???

Trebitsch


1997. augusztus 22. - péntek, 15 óra 27 perc
Nekem abszolút hallásom van. Frank Sinetra viszont rendszeresen melléfog.
Barátaim nem hiszik, meg nem is hallják.
Aki hallja jelentkezzen.
BOI.


1997. augusztus 22. - péntek, 15 óra 27 perc
Tudom, hogy a halllllllllllllllgat igében 2 "L" van. Csak elírtam, na. :))))

GreenEarl.


1997. augusztus 22. - péntek, 15 óra 12 perc
pussy=punci

1997. augusztus 22. - péntek, 15 óra 8 perc
Pifta, ifol e muftot?
Nem ifok mer befofok.
Feketemuff


1997. augusztus 22. - péntek, 15 óra 7 perc
A hompafgon nem teccik Zs badilenvidzse. Túlszijja magát. GG viszont perfektül nyal.
T.

Sz.
Minden lóvak hátulja a tied lehet.
Mocsok a pofád. Majd kinövöd.
Na menny el gyufájért.
T.

Hogy lehet Magyarországon egyáltalán zenéröl beszélni. A magyar nyelv a legalkatmatlanabb az éneklésre.
T.

Inkább Gorcsev!
Hüleség. :(
T.

A montanai felhök szebbek,
Detroitban olcsóbb az Addidas meg a Nájki,
Ny.- Bp. oda vissza egyforma távolság,
7%-ra adnak kölcsön $-t,
65Ft egy liter benzin,
24 órát van nyitva az éjjel nappal,
A Szt. Paul-i metrón abszolut nincs zsebtolvaj,
Nincs metró Szt. Paul-ban,
Viz folyik a Mississippiben,
103 kanális van a TV-ben,
Minden fának van rádióállomása,
Tilos a játszótérre kutyát vinni,
Kék az ég amikor kék,
Itt nincs IFOR,
Zorba veri a feleségét,( javítja a mosógépet )
Nincs 7?,
Kistyu innen lopja az ötleteit ( bár vinné el az egészet )
T.1997. augusztus 22. - péntek, 15 óra 6 perc
Valaki lenyilasozott itt valakit a mult héten, azért mert véleménye volt.
Ez a leghipokratább oldal.
Abban #1.
T.


1997. augusztus 22. - péntek, 14 óra 44 perc
A Vidám Fiúk azok voltak az igazi muzikálisak.
7?


1997. augusztus 22. - péntek, 14 óra 42 perc
Gg 37x monta, hogy nyugi, aztán kiurott az ablakon
7?.


1997. augusztus 22. - péntek, 14 óra 41 perc
Sz!
Ganaj vagy.
DD


1997. augusztus 22. - péntek, 14 óra 39 perc
Normal észjárású!
A friderikuszról bemondták! mégis ott virít a képernyőn és nem dőlt romjaiba.
sz


1997. augusztus 22. - péntek, 14 óra 35 perc
Kedves DCsabaS!

Úgy látszik, zenei ízlésünk némiképp hasonlít egymáshoz, magam is nagy csodálója és keresője vagyok a szép női hangnak. Hadd ajánljam ezért neked ebben a műfajban egyik kedvencemet: Sally Oldfield-et. Igen, annak a bizonyos Mike-nak a testvérhúga, és van egy CD-je, amin szerintem páratlan szépségű dalokat énekel. A lemez címe: Water Bearer. Ha hozzájutsz valahol, halgass bele, előfordulhat, hogy tetszeni fog. Ezenkívül még egy csomó lemeze van Sallynek, de azok nem olyan jók, túl diszkósak...legalábbis nekem.

Üdv: GreenEarl


1997. augusztus 22. - péntek, 14 óra 23 perc
ZiTa és papaja!

KIMERA-t nem ismerem, de ettől még egészen jó is lehet. (Általában inkább az eredetit hallgatom és nem a feldolgozásokat, talán ezért is kerülte el a figyelmemet.) Természetesen hiába veszi magát valaki nagyon komolyan, attól még foghat falsot. Ha ez kivételes eset, akkor bocsánatos. Más viszont a helyzet, ha valaki egyszerűen képtelen elénekelni valamit, és mégis vállalkozik rá. Az legalábbis szomorú. Énekes létére nyilván nincs hallása. Viszont az is hozzátartozik a képhez (papajának mondom), hogy egy énekes értékét nem az adja, hogy milyen rosszul énekel amikor éppen rossz napja van, hanem hogy milyen jól, amikor formában van! Hallottam már rosszul énekelni pl. Whitney Huston-t is (friss szülés és magánéleti problémák után), de szerencsére általában jobban énekel.

Malek Andrea. Látod _papaja_, nekem meg ő nem tetszik igazán. Hallottam a muzsika hangjában. Nem mintha tehetségtelen volna, de ismét csak az eredetit favorizálnám: Julie Andrews. Őt feledni nem lehet.
http://www.geocities.com/Hollywood/7308/intro.htm

DcsabaS


1997. augusztus 22. - péntek, 14 óra 10 perc
DcsabaS
Így írja.
P.K. szerintem nem is hallotta! De azt ne mondd, hogy Te sem :((((((!!!!! Na, fülelj :)))!
Cs.E. másodszorra világos volt (azért kaptál kegyelmet :))).
Kate Bush rulez! (Nem véletlen, hogy a Pink Floyd indította el...)
És Maggie Reilly? Suzanne Vega? Laurie Anderson? Tölük miért nem hallani szinte soha semmit mongyuk a rádijóba (bár inkább rádirossz...)? Mindig csak ezek a tucatsz*rok...
Ha több jó zenét hallanának a népek, talán meg is vennék... igaz, papaja?
Nemtom, ki hogy van vele, én úgy vettem észre, manapság a siker szükséges és elégséges feltételei a következök (egy énekes(?)nek):
-legyen néger;
-legyen egy kb. 50 $-os ketyeréje, ami hupog meg nyivog;
-ne legyen hangja és/vagy ne tudjon énekelni.
Tuti, hogy egy év alatt milliomos!

Gorcsev
(volt Nobelius)


1997. augusztus 22. - péntek, 13 óra 50 perc
Le a szennyes liberálkommunista CENZURÁVAL!
Dome


1997. augusztus 22. - péntek, 13 óra 35 perc
Ja, es kepzeld el, hogy orszagszerte bemondjak a teveben, miszerint Kovacs Jozsef szerint TE buzi vagy.

Normal


1997. augusztus 22. - péntek, 13 óra 31 perc
A sziget jo, es csendes volt. mindenki azt csinalt, amit akart, legyen ez reszegseg, zenehallgatas, vagy filozofalas a csillagok alatt.Ezt az egy hetet igazan kibirhatja mindenki. Obudan lakok, a sziget mellett. A Csumbavamba tetszett, meg is fogom szerezni, hogy a szomszedoknak is tessen. *vigyor* Jo zenejuk, es kinezetuk volt. A Motorhead is hu maradt stilusahoz, HANGOS volt! De ez illik hozzajuk. S akarmennyire Popsi-reklam, meg drabalis biztonsagi orok, az en - es remelem, meg sok mas ember hangulatat ez sem tudta elrontani, mert megis volt ott valami. Remelem, jovore is lesz valami balek szponzor, akivel nem torodunk, es Szigetet fog csinalni.

Normal.


1997. augusztus 22. - péntek, 13 óra 29 perc
DD-kém!
L = ló, állítólag több ezer éves szó
S = segg (két g-vel) a mai kultúrálatlan irodalomban és filmművészetben szájra vett,
elfogadott és nem obszcén szó
F = az egyetlen, amit javasoltam, tehát helyesen: "ló f a seggedbe", mellesleg ma
komolyabb dolgokat is és szályba vesznek.
De hát én ezzel senkit nem bántottam meg, legkevésbé Téged!Akkor meg mért okozol nekem fájdalmat, amikor úgyis aranyerem van. Sőt feladtam egy ziccert: Igy kellett volna mondanod: Kimaradt az sz = szar!!!!!!!!!!!!!!!
Azonban félre a tréfával, valóban kimaradt egy: a g = .eci. Nekem ez sokkal súnyábbnak
tünik mint a buzi......ja vagy úgy, most már értem, Téged is szíven ütött a "buziképü". Honnan tudtad meg?

Tisztelt GG!
Ne haragudj rám (esetleg ránk (többesszám!!))! Ez az az eset, amikor a közönség ollézik, unatkozik. A látvány teszi, mármint a kérdése kérdése kérdése kérdése kérdése kérdése kérdése (hogy miért kell nekem mindent megmagyarázni?).
Tényleg a buzi erős volt, elnézést kérek. Már rég rájöttem, hogy nem lesz az ember kevesebb, ha belátja hibáját. Egyet azért árulj el, ki ez a gyerek, hogy ennyire a védelmére keltél? És rögtön tudtad, hogy miről van szó. Valószínűleg jól ismered, mondd meg Neki, hogy a gesztikulálást haggya el.
Bájdeveéj! Javaslom, hogy a CENZURÁVAL kapcso- latban tegyél fel kérdést. Sokakat érinthet. Beszéljük meg!!!!!!!!! Én nem mondom, hogy liberálkommunista cenzura, de beszéljük meg, hogy egyesek (mert mindig egyesek valaminek vagy valakiknek az érdekeit védve cenzuráznak) miért vehetik a bátorságot vagy jogot mások véleményének
a korlátozására. Beszéljük meg!!! mert ide tartozik emberek, tehetségek (lásd alább) porba taposása (a médiák ebben vezető szerepet játszanak) meg ez meg az. Kérlek beszéljük meg!

Mégegyszer bocsánatot kérve sz.


1997. augusztus 22. - péntek, 12 óra 54 perc
fuck you


1997. augusztus 22. - péntek, 12 óra 49 perc
Nobelius!

Ez a dobgépes Zeppelin tényleg nem rossz, he-he :-)))). Egyébként Pitti Katit alighanem csak megcsalta a füle. Egyszer olvastam egy olyan kritikát John Bonham (ha így írja a nevét) dobolásáról, hogy az olyan, mint amikor az "ágyulövések energiáját az óramű pontosságával keresztezik"...

Cs.E.-t egyébként csak óvatosan dícsértem. Aki nekem igazán tetszett, az az ifjú hölgy, akivel _először_ énekelte a "Tiltott szerelem" c. duettet. Mint nemrégiben itt a 7?-ben megtudtam, valószínűleg szerepel a xénia lázba szenvedő társaságban, de egyébként ez minden, amit pillanatnyilag tudok róla.

Sarah Brightman-nel kapcsolatban jó felé kapisgálsz...

Beethoven persze rulez (naná!).


Gandalf!

Köszönöm a bíztatást, van is még pár hasonló történetem, de pillanatnyilag egy konferenciára kell(ene) készülnöm...

Addig is egy földreszállt boszorkány: Kate Bush
http://www.gryphon.com/gaffa/

DcsabaS


1997. augusztus 22. - péntek, 12 óra 35 perc
Robert Dick-et hallotta mar valaki
Nekem van 2 CD-m tole.
Van mit tanulni attol az embertol

ADD


1997. augusztus 22. - péntek, 12 óra 29 perc
Kimera szerintem jo volt, legalabbis a lemezen.
De az is lehet hogy csak a hangmernok ertette a dolgat.

ADD


1997. augusztus 22. - péntek, 12 óra 23 perc
Azert meg nem halt meg a magyar zene,csak egy kicsit oda kell figyelni rajuk.
Sajna a kiadok elegge huzockodnak a ~jo zenetol~, mert hat ugye abban nincs uzlet, de hat ez a vilag mar csak ilyen.1997. augusztus 22. - péntek, 12 óra 17 perc
Dome !!!!
Valami ertelmesebbet ha lehetne!!!!!!!!


1997. augusztus 22. - péntek, 12 óra 10 perc
DcsabaS-nak
21:23:55-höz (Éj királynője és verziók)

Valamikor a múlt évtized közepén vettem egy KIMERA nevü hölgytől egy lemezt, amiben kféle opera-slágereket énekel diszkósítva (ízlések és pofonok...), közte az Éj királynője áriáját is. Szerintem szép hangja van, s mert én zeneileg hm... alulképzett vagyok, átjátszottam magnókazettára, s vezetés közben az autóban elég sokat ment. A gyerekek is hallották elégszer. Történt ezt követően, hogy egy nyáron beültünk az Iseumba, hogy ott is meghallgassuk. Az Éj királynője - hál'istennek, elfelejtettem a nevét - az ária közepén akkora falsot fogott, hogy a hatéves fiam felkiáltott a fájdalomtól - a nézőtér velünk határos környéke rajtunk röhögött. Ennyit az operaénekesekről és KIMERA-ról, akinek azóta több lemezét nem láttam.

Üdv.

ZiTa


1997. augusztus 22. - péntek, 11 óra 54 perc
Kedves nyaraltak !

Asszem Bonzót már nem duggyák sehova, meghalt szegény. Ő már az égi bandában veri... De a fia ! Az felemelte az elhullott dobverőket és már játszott is a faterja bandájában.

Azért azt a Sárát nem kéne annyit isteníteni, élőben halottam (live felvételen), hááát...
Azt hiszem a népszerűsége inkább a házassága után ugrott meg! Apuci nyomta...
A Pitti az meg operista, ami jól megy neki az a férfifalás. Nekem különben is mindig modorosnak tűnik.
És mi van Malek Andreával? Hívjuk Andreát?

papaja


1997. augusztus 22. - péntek, 11 óra 39 perc
LE A CENZURÁVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Döme


1997. augusztus 22. - péntek, 11 óra 1 perc
DcsabaS
Má' épp le akartalak b*ni, de megkegyelmeztem :)))) Én még nem vettem észre ugyanis, hogy a Cs.E. tudna énekelni...
Ez a Sarah Brightman lenne az a tyúk, akinek a klipjét (az Operaház fantomjából) annyit nyomatták néhány éve? Eszméletlenül tud, tényleg... Föleg akkor tünt föl, amikor a Pitti Katalintól is hallottam ugyanazt... Ajjaj... sehol se vót...
(Amúgy is haraxok rá: 1* kérdezték töle, hogy énekelne-e a Led Zeppelin kíséretével: aszongya, persze, még úgyse szerepelt ilyen _dobgépes_ együttessel! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
Dobgép! A Zep-be! Ja! Bonzót begyugták a konnektorba, nem!!??
Na jó, én nem várom el, hogy szeresse, de ekkora állatságot mondani...
Nekem meg a kedvenc barokk zeném a b.tówhen 5. ... Hülye szakbarbár liba...)
A Nyesö Máriával kapcsolatban teljesen igazad van. Talán 1-2* hallottam, tényleg östehetség (volt?). Sajnos ez nem fizet olyan jól (gyorsan), mint a konversz (:)) dógok...
Emléxik valaki pl. a Szwetter-re? Tán a KiMitTud-on szerepeltek pár éve. Nagyon jó, egyéni és színvonalas zenét csináltak, de másodikak lettek egy középszerü dixieland-banda mögött. Naná, a Benkó volt a zenész a zsüribe'... Annyi...

Nagytétényi néni
Kezicsókolom, még teccik emlékezni a Radics Bélára ??... Úristen... szegény Béla.... hogy az miket tudott....
És a Kex? Meg a Syrius... meg az Orszáczky... anyám.... hova lett a magyar zene (na jó, tisztelet a kivételnek, de nem sok van...)?

Nobelius


1997. augusztus 22. - péntek, 10 óra 58 perc
DCsabaS, Csak meg szeretném köszönni, hogy ilyen jókat írsz. MÉG! Gandalf (Dublin)

1997. augusztus 22. - péntek, 10 óra 40 perc
Peter,
lehet, hogy en demagóg vagyok, Te viszont durva és ellenséges.
Talán rosszul fogalmaztam. Azt a bizonyos zajt tényelg nem tudom megítélni innen messziről, de az érzést igen.
Olvastad a Téli berek című könyvet? Abban van egy igen találó rész, amit az alkalmazkodásról írt a szerző, pont a hangerővel kapcsolatban. Remélem érted, amit írok; ha nem, akkor meg hiába is magyaráznám.
Lencse


1997. augusztus 22. - péntek, 10 óra 18 perc
Nem érek rá!
sz


1997. augusztus 22. - péntek, 9 óra 57 perc
Uncsi a sziget! Új témát!
Passz


1997. augusztus 22. - péntek, 9 óra 48 perc
Trixie!

Nagyon köszönöm a kiigazítást(!), tényleg Miklósa Erikának hívják - sajnos elírtam. Elsősorban Erika miatt fontos, hogy pontosan jelenjen meg a neve.

Üdv! DcsabaS


1997. augusztus 22. - péntek, 9 óra 47 perc
nenikétek

1997. augusztus 22. - péntek, 9 óra 38 perc
Hello Skacok!!

Hagyjuk mar ezt az IN-KAL-os dolgot a fenebe, korubelul lehetett szamitani ra hogy ugyis ez lesz a dologbol.Es egyebkent is mindenki biztonsagi ornek szuletik csak van aki tovabbtanul (A`la Majlathmikes).
Szoval mit vartok az ilyen emberektol????

Naszoval Korai Orom 96 !!
Varom a velemenyeket ide vagy ide almasi@goliat.eik.bme.hu


1997. augusztus 22. - péntek, 8 óra 46 perc
Razzia koma,
mint mondom, nyugalom, nyugalom. A Sziget csütörtökig tartott, es mivel ez nem félhétkérdés, a hét második felére nem teszünk fel kérdést.

A T.:
Se ló, se sámli. Mondom, nyugalom...

GG


1997. augusztus 22. - péntek, 8 óra 30 perc
DcsabaS!

Miskolca???
Miklósa Erikára gondolsz? (Bár ez nem a nyelvi fórum)

Trixie


1997. augusztus 22. - péntek, 8 óra 26 perc
Hello Laca!
Aludtam egy kicsit. LE A CENZURÁVAL!!!!!!!!!!
Állitólag az IN-KAL támogatja a Friderikusz műsort! Valószinűleg az elkobzott üvegek, drogok, lőfegyverek és nem utolsó sorban a békés szendvicsek árából. LE A CENZURÁVAL!!!!!!!!!!
Döme


1997. augusztus 22. - péntek, 7 óra 42 perc
Na jó, akkor: (ahogyan az az aranyos képü gyerek mondja a tévében)(((IMÁDOM)))
sz


1997. augusztus 22. - péntek, 7 óra 36 perc
DcsabaS:
a "tiltott szerelem" számot alighanem annyira bambának éreztem, hogy
nem figyeltem a leány hangjára - egyébként is, a fülem
valószinűleg botból készült
szia fp(éter) - kösz a történeteket..


1997. augusztus 22. - péntek, 5 óra 0 perc
DcsabaS, kosz, hogy szolaltal, jo volt egy ertelmes szo vegre.
Az arabeszkrol jut csak eszembe, Horovitz/Scarlatti meg egy ilyen jo egyuttallas, tobb lemezen is van (en a Horowitz bucsukoncert vagymi a Carnegie Hallban lemezen hallottam).
Hogy a rossz eloadasok miatt szeretik kevesen a komolyzenet? hm akkor a konnyuzene meg sokkal kevesbe lenne nepszeru, rossz konnyzenei eloado tengernyi van...
udv Bubu1997. augusztus 22. - péntek, 1 óra 47 perc
DcsabaS!
Ha superb zenei élményt keresel
hallgasd meg: Sarasota: Ziganerweisen?-t Perlman és Miduri elöadásában. Mindkettö fantasztikus. Ebony & ivory. Férfi és nö.
Remélem hallok rólad.
DD


1997. augusztus 22. - péntek, 0 óra 47 perc
DcsabaS!

Köszönjük! Szóval teccet na.
Szerintem vagyunk ezzel az érzéssel néhányan.
(Remélem.)
Megtört az átok.

Üdv: Mogorva


1997. augusztus 22. - péntek, 0 óra 31 perc
GG.
A barátok meg az ellenségek között van még egynéhány nemkocsmai kategória.
Suszter a kaptafához.
Na, lórol/sámliró le kisöreg.
A T.


1997. augusztus 22. - péntek, 0 óra 29 perc
Kedves fp.!

Először is köszi az infót, majd utánanézek annak az "Űrgammáknak",
úgyis nagyon szidták errefelé egy időben... Ami a zenei ízlést illeti.
A "Tiltott szerelem" c. szám az bizony nem az én korosztályomnak szól.
A szövegét sem tartom nagyon épületesnek, de nem is nekem kell
elbírálnom. Viszont feltűnt, hogy milyen jól énekel a leányzó.
Szerintem nagy jövő előtt áll - csak el ne hibázza valahol.

Mesélek egy-két érdekes esetet. Talán emlékszel még arra az időre,
amikor Katona Klári a "Sava-sava savanyú a csoko-csoko-ládé"-szerű
dalokat énekelte. Ezek népszerűek voltak, ámde egy pillanatra sem
keltették azt az benyomást, hogy a hölgyben több is rejlik. Pedig
rejlett. Jött Presszer és Dusán, és Lárika valóságos istennőként
kezdett énekelni). Nem tudom ott voltál-e az Erkel színház beli
koncertjén (3 remekbeszabott lemez után). Hát én ott voltam (semmi
play-back!). Lárikának egyébként nincs is igazán jó hangja - szerintem.
De ami van, azzal csodálatosan tud énekelni. Lelke van hozzá.

Más. Jópár évvel ezelőtt, egy éjszakai rádióműsorban hallottam 3-4 dalt
valakitől. Szinte sokkoló hatással volt rám. Operai hangban még olyan
gyönyörűt nem hallottam addig. Sajnos az volt a szokás, hogy csak a zenés
blokk előtt mondták be az énekes nevét (gondolom), legalábbis utána már
biztosan nem. Se újság, se telefon nem segített. De a hangot eltettem
emlékezetemben. Kb. egy év múlva hallottam újra a hangot
- összetéveszthetetlen - ekkor lecsaptam. A hölgy neve: Sarah Brightman.
Jéé... Hiszen már hallottam őt korábban is: "I Lost My Heart To A
Starship Trooper" - ez egy diszkó szám volt a hetvenes évek vége felé.
Ismertem, szerettem, és akkor mégsem tűnt fel! (Ilyen hasznos bírt lenni
a diszkó zene...) Gyorsan kiderültek a következők: A.L. Webber kedvence
is Sarah, olyannyira, hogy az Operaház Fantomjával kapcsolatban kikötötte:
senki de senki más el nem énekelheti Christine szerepét, csakis Sarah!
És milyen igaza volt:
http://www.reallyuseful.com/recordings/phantom2.html
Egyébként nagyon megszaporodtak Sarah rajongói világszerte. Pl.
http://www.cat.pdx.edu/cat/alvinc/musicals/sb.html
Egyre többfelé énekel, pl. a legutóbbi előtti olimpia ünnepségén is,
vagy újabban videó klippekben is találkozhatni vele.

Más. Ennek már vagy 15 éve is van. Szintén késő este, a TV-ben két
műsor között _töltelékként_ bejátszanak egy pár perces zongoradarabot
(Kocsis Zoltán előadásában) Debussey: 1. Arabesque. Még szerencse, hogy
könnyű volt visszaemlékezni a címére. Ugyanis valósággal belegyökereztem
a székbe. Valami egészen csodálatos volt. Ha van boldogság a zenében,
akkor ebben igen. A feladat egyértelmű volt: megszerezni lemezen. Az ám,
csakhogy (talán a darab rövidségéből kifolyólag) nem ezzel töltötték meg
a komolyzenei lemezeket. Egyik lemezboltból ki, a másikba be. Soha még
csak azt sem tudták, hogy miről beszélek. Én meg egyre inkább ennek
alapján válogattam a lemezboltok között. Arabesque van? - tettem fel
rutinszerűen a 10-pontos kérdést. Legutóljára a Vörösmarty téri nagy
zene boltban. És lám, mi történt! A hosszú hajú, kb. 35 éves
fiatalember arca felderült, mintha legalább 10 évet várt volna arra,
hogy valaki végre feltegye a kérdést! (Tényleg annyi volt, már ezért
megérte...) Némi kotorászás után elővett 3, azaz három verziót az
Arabesque-ből, amiből kettő szinte múzeális érték. Közösen meghallgattuk,
s végül megvettem mind a három lemezt, csakis az Arabesque kedvéért.
Egyébként egyik sem olyan jó, mint ahogy Kocsis Zoltán játszotta.
(Leborulok Kocsis Zoltán zenei tehetsége előtt.) Ha valaki ma keresné
az Arabesque-et, az interneten kb. 3 perc alatt rá lehet bukkanni:
http://www.prs.net/debussy.html
Igaz, ez a MIDI formátumú izé ritmikailag teljesen el van rontva.

Nem szívesen tölteném meg egymagam a 7?-t, de mindenképp meg kell
emlékeznem még 2 esetről. Úgy pár éve szerelgetés közben hallom, hogy
valaki az Éj Királynője áriáját kezdi énekelni a Varázsfuvolából. Leteszem
a forrasztópákát, ezt meg kell hallgatni. Az operairodalom talán
legnehezebb női áriája, rendesen el is szokták rontani. De ha nem, akkor
valami perverzióval határos gyönyört tud okozni. És úgy lőn! Felpattanok
(beverem a fejem), rohanok be a szobába, hogy meglessem, ki követte el a
dolgot. Egy fekete, csinos, mosolygós és fiatal magyar hölgy, a neve:
Miskolca Erika. Még abban az évben Szilveszterkor újra lehetett látni őt.
Valami gyerekműsorban. Ugyanakkor valaki más (egy másik műsorban)
elénekelte az Éj Királynője áriát, mégpedig olyan szörnyen, hogy
az már önmagában is megmagyarázza miért szeretik olyan kevesen a
komolyzenét. Miért csinálnak ilyeneket? Egyébként Erika időközben
világhírű lett, ha honlapja még nincs is (egyelőre...). Megemlítem még,
hogy magam elé engedhettem a Repülők zenekar búcsúkoncertjén :-)))).
Hiába, sok jó ember elfért (4 alkalommal) a Sportcsarnokban.

Na, mesélek még egy kiváló ifjú hölgyről. Őt úgy hivják, hogy
Nyeső Mária, avagy egyszerűen csak Nyeső. Hogy hogy nem, őt egy
tehetségkutató versenyen fedezték fel. Képzeljünk el egy pöttöm, sötét
hajú, aranyos 15 éves forma kislányt, aki maga szerzi számainak a
zenéjét, szövegét, meg is hangszereli, azután meg elő is adja,
akusztikus gitárral és énekelve. De még hogy! Akármelyik híres
gitárvirtuózunkat is könnyedén leiskolázza, a hangja pedig kristálytiszta
és amit csinál(t) az olyan eredeti, hogy muszály sorbaállni érette.
Emlékezetes volt pl. a Magyar Rádió Márványtermében pár éve adott
koncertje, ahol Zoránnal és Presszerrel lépett fel. Nem az utóbbiak
voltak az est legjobbjai.
Sajnos a kislány időközben nagylány lett, és a magyar zenei élet
középszerű tehetségei végül is porba tiporták.

Mert nem igaz az, hogy a tehetség mindenképpen utat tör magának.
Tör egy fenét. A tehetséget meg kell keresni, meg kell találni a porban,
a nyomorúságban, ott, ahol általában születik. Majd fel kell emelni,
hogy mindannyiunknak öröme telhessen benne.


Üdv! DcsabaS


1997. augusztus 21. - csütörtök, 23 óra 55 perc
Sziget?!

Ez is csak egy ruppora meno dolog, nem mas. A fiatalsag meg egyebek 'cimszo' alatt futo biznisz. Kabszer meg egyebek es sok gany zene....

Ennyi. Maradok a szarazfoldon es zenet hallgatok...

cool_head


1997. augusztus 21. - csütörtök, 22 óra 49 perc
Jajdeodavagytok!

Én még olyan szigeten voltam, ami csak két napig tartott és nem Szigetnek hívták, főleg nem Pepsinek. Nem vót INKAL sem OUTKAL se FEKALia, csak zene vót.
Olyanok, hogy Korál, Edda, HBB, P.Mobil, Beatrice, (Fekete bárány voltam én) meg ilyenek.

A magyar ifjúság (állítólag) 10%-át meg sajnálom.
Mármint az ilyen technokol rapid szemét miatt.
Valaki említette Jimi Hendrixet. Én meg említem Radics Bélát. Ti meg emlegessétek Császár Elődöt meg az ő Alexáját. Legyen a tiétek. Tempora mutantur.
Az óbudaiaiaiaiaikat meg még jobban sajnálom. Az INKAL-osokat meg a legjobban. Legeslegjobban meg a magyar focistákat. Mivel a futbólmeccs 90 percig tart és nem 87,66-ig. Ja, ez off-topic, kick me out.

Nagytétényi néni.


1997. augusztus 21. - csütörtök, 21 óra 39 perc
Kurva nagy ÁSZOK vagytok ti ott a szigeten !
Oda nem viszitek el az agyatokat ?
Elég csak a nemiszervetek meg az alkoholfeldolgozó
központ ? (Kinek nem inge ne vegye ... )


1997. augusztus 21. - csütörtök, 21 óra 11 perc
Eza fórum faszikáim látványosna megfekütt. Pék a boraira. Könyörgünk hozzád, halgass meg minket. Subidubi ÁÁÁMMEEEN!

Mogorvának igaza van.

Razzia Cattani


1997. augusztus 21. - csütörtök, 19 óra 30 perc
Ja, még egy: ha nem barátok beszélgetnének itt ebben a fórumban, akkor mi értelme lenne az egésznek? Melyik buta jár olyan kocsmába, ahol az ellenségei iszogatnak?

GG


1997. augusztus 21. - csütörtök, 18 óra 51 perc
Urakhölgyek,

a szegény sz. barátunknál valamivel nagyobb formátumú Kern színészt is kizavarták buzizásból kifolyólag, vsz. az is liberálkommunista cenzúra. Ha valakinek ez nem tetszik, akkor sajnos keresnie kell egy fasisztoid berendezkedésű államot (van még!), mert ezt a beszédet csak olyan helyeken tűrik, ez világosan látható.

sz. komám továbbá gyakoroljon még egy kis többesszám-használatot, ráfér. Ja, és nyugalmat is. Sok-sok nyugalmat.

GG


1997. augusztus 21. - csütörtök, 18 óra 35 perc
Ária magyarok!
Ezennel lemondok a magyarságomról.
Kósa/Háromszék


1997. augusztus 21. - csütörtök, 18 óra 19 perc
Uj Peter eltunt a sullyesztoben vagy mi a halal van? A Sziget tudositasok eroteljesen suxottak nelkule (persze ez IMHO)

Borca


1997. augusztus 21. - csütörtök, 17 óra 11 perc
Hell o *.*, Itt ülök kint Dublinban, és ebből a jópár kilobájtos anyagból csak az nem derült ki számomra, milyen volt a sziget, kinek melyik koncert tetszett a legjobban, mi volt a legnagyobb élményetek, ilyesmi. Megérdemlitek gyula-kicsi-gyulát, a szabadnépes médiagecijeivel együtt.. Gandalf (Dublin) P. S. persze coolman, blumi és a többi rendes ember kivétel:-))

1997. augusztus 21. - csütörtök, 16 óra 58 perc
"Urak, hölgyek, barátaim,

az új kérdés hétfôn a szokásos idôben, délelôtt jelenik
meg. Türelmeteket, megértéseteket remélem.

GG"

Elöször is barátaid nem vagyok,
Másodszor is a 7? szokásos idöben egy hetet késett
Harmadszor is a SZIGET! BAHIA! nem van kérdés, hanem kijelentés,
Negyedszer is ( ez már a többieknek is szól ) ha megint valami hallatlan nagy kapitális baromsággal jön a T. szerk elö akkor nélkülem kell a hetet végigcsinálni,
Ötödször is, a megértés elfogyott ( gone, konyec, ende, finita, kaput, a többit most tanulom )

Hatodszor is (és ez nagyon fontos ), nem irom alá mert a T. KÖzÖnsÉg nevében beszélek.
T. KÖzÖnsÉgek.

U.I.: Megbiztam az IN-KAL-t, hogy verje szét a nagykaputokat :)))
Kúrváulmogorvavagyok.


1997. augusztus 21. - csütörtök, 16 óra 55 perc
tessék mondani ez a táncdalfesztivál rovata

1997. augusztus 21. - csütörtök, 16 óra 37 perc
Kedves Döme!
Bizony,bizony.Ezen az oldalon is volt két modat, ebböl az egyik egyszercsak eltünt. (csüt.9ó.44p.sz.)
Irója, reagált is rá. (12ó.57p.)
Laca


1997. augusztus 21. - csütörtök, 16 óra 36 perc
dcsabás: (kiénekel császárelőddel)
amennyire tudom, az az alexa az az aki az űrgammákban
bohóckodik ((e)ördög a.) ha tényleg ezt kérded
akkor más az izlésünk szerintem borzasztó
az a szám. fp.


1997. augusztus 21. - csütörtök, 16 óra 19 perc
in-kal a leg rosszabb security amit valaha is lattam,ahol in-kal van csak ott van balhe..mindenkit ossze-vissza vernek korrupt allatok ! es ez meg enyhe kifejezes !


1997. augusztus 21. - csütörtök, 16 óra 15 perc
NA, KINEK NEM TECCIK AZ IN-KAL ?
Név, cim, telefonszám...

IN-KAL Közönségszolgálat


1997. augusztus 21. - csütörtök, 15 óra 42 perc
sz!
Kimaradt a régi jó magyar kívánság, amit most feléd irányítok:
LFS.

Ezek után javaslom, hogy számüzzünk minden mocskosszájút.
Ha anyukátok nyelvéböl csak ez maradt akkor ávák vagytok nagyon.
Kár, hogy nincs Denes aki hetekig hagyta magát megugatni, amit viszonylag kultúráltan sikerült egyeseknek végrehajtani.
Visszaszerezzem?
DD
Innen nagyon el.


1997. augusztus 21. - csütörtök, 15 óra 23 perc
VÉGE!!!!!!!!!!!!!

:-(


1997. augusztus 21. - csütörtök, 15 óra 18 perc
Lencselány!

Talán olyanokról kéne írni, amikről van valami fogalmad. Csupán arra az apró ellentmondásra próbáltam rávilágítani, h te nem hallod a sziget hangerejét, viszont igen széles mellkassal állsz ki azok ellen akik szerint nem volt olyan hangos. Te ebben a kérdésben nem tudsz állást foglalni, hiszen nem itt lax, nem voltál a szigeten, és a "kedvesed" sem a III.ker.-ben alszik. Olvastad az újságban, h túl hangos? Melyikben? Mire alapozod h hangos? Arra, h 1x nem tudtál aludni egy koncert miatt? Más kérdés, h a megengedett db érték alatt volt a hangerő (egy kivétellel), de te ezt jobban tudod. "...hülye fejed..", "...ráznád a segged..", ez pedig az amit te használtál nyomatékosítva a mondanivalód.
Szal, próbáld meg valamivel alátámasztani az érveidet (ha vannak), ne pedig elkenni a hülyeségedet ezzel a kis bizalmaskodó, leereszkedő hangvétellel, mert ez így semmit sem ér, ez tiszta demagógia.
Csókollak
Peter


1997. augusztus 21. - csütörtök, 14 óra 33 perc
Kedves Laca!
Neked is az a vélemlnyed, hogy müködik a rohadt és úgy lázszik kipusztithatatlan, aljas és lappangó liberálkommunista cenzúra?
Döme


1997. augusztus 21. - csütörtök, 14 óra 16 perc
Heeee!!!!
Kinek mi a velemenye a Korai Orom 96 -rol??

ps:bocsi az ekezetekert

almasi@goliat.eik.bme.hu


1997. augusztus 21. - csütörtök, 14 óra 3 perc
Heeee!!!!
Kinek mi a velemenye a Korai Orom 96 -rol??

ps:bocsi az ekezetekert

almasi@goliat.eik.bme.hu


1997. augusztus 21. - csütörtök, 14 óra 2 perc
Le a liberalkommunista cenzurával
Döme


1997. augusztus 21. - csütörtök, 13 óra 52 perc
T. Szerk!
Addig még 4& kell alunni... brrrr....

GreenEarl


1997. augusztus 21. - csütörtök, 13 óra 45 perc
Tok jo ez az egesz
Sziasztok


1997. augusztus 21. - csütörtök, 13 óra 37 perc
Cenzura, cenzura?
Laca


1997. augusztus 21. - csütörtök, 13 óra 17 perc
Miert fasisztazzatok az inkalt, amikor azok inkabb kommunistak (if any)?
(ok, esetleg ex-)
Rudi


1997. augusztus 21. - csütörtök, 13 óra 12 perc
Pejorativ, ha valakire azt mondják, hogy buzi képe van? Szerintem nem. Nekem úgy tünik, hogy buzi képe van. Ha valaki rám mondaná egy médiából itélve, hogy ronda vagyok és buzi képem van nem sértődnék meg, mert nem a szemembe mondja, tehát nem akar megsérteni, csupán ez a véleménye.
sz


1997. augusztus 21. - csütörtök, 12 óra 57 perc
Urak, hölgyek, barátaim,

az új kérdés hétfôn a szokásos idôben, délelôtt jelenik meg. Türelmeteket, megértéseteket remélem.

GG


1997. augusztus 21. - csütörtök, 12 óra 41 perc
Barika!
Nem tudok Neked Emíliát küldeni, Olevente azt mondja "bounced"! Mi a fene van? És meddig lesz még így?!

GreenEarl


1997. augusztus 21. - csütörtök, 12 óra 13 perc
Ja és még egy!
Nagyon csúnya szátok van! Javaslom a következő jelöléseket, ill. kódókat
- f = .asz, .asza
- b = .aszás,
- béni = .aszni
- bm = .aszd meg (lehet a BM-et is!)
- k = .urva (már az ogörögök is használták!)
- v = .alag (kispopo jártatok már Alagon?)
- p = .icsa, .ina és ragjai
Kap egy nyelvest, aki többet talál! Szerintem a többi mehet.
sz


1997. augusztus 21. - csütörtök, 11 óra 33 perc
No name ! aug.19. 16 óra 47 perc

A primitivekkel az a baj, hogy a primitivitasuk meggatolja oket abban, hogy megertsek miert is annyira primitivek, es meg raadasul a nevuket sem vallaljak primitiv megnyilvanulasaikhoz...

I love primitivsz!


1997. augusztus 21. - csütörtök, 11 óra 26 perc
7? igy nem jó! helyesen:
kérdése kérdése kérdése kérdése kérdése kérdése kérdése.
sz


1997. augusztus 21. - csütörtök, 10 óra 33 perc
T. szerkesztőség!

Uborkaszezon ide, uborkaszezon oda, ez a 7? tényleg kezd kicsit unalmas lenni. Újabban naponta már csak 1x jövök ide...:)
Mikor történik már valami?

GreenEarl


1997. augusztus 21. - csütörtök, 10 óra 4 perc
Szaaaasztok
Bejöttem, lehet folytatni!
sz


1997. augusztus 21. - csütörtök, 9 óra 44 perc
Hi,

Kalotaszegi Varrottas,
láttam egy kis erdélyi faluban a domb oldalon egy bazi nagy "A" betüt formázó fatákolmányt, kb. 3 m magas az egész. Az "A" vizszintes szára úgy 1 m-re van a földtől. Felülről lóg egy kender madzag, azon egy zsák. Mikor a ipsére rájön a vécézhetnék, odamegy a tákolmányhoz, felkucorodik (gatya nélkül) a vizszintes szárra, fejére borítja a zsákot, elvégzi a dolgát.
Meglehetősen idealisták a népek arra felé, de közösen szagolják az eredményt. Végül is nem faszságot írtál!

Kajszi,
neked semmit! Mongyál le!

GG,
mikor jön az új kérdés?

Üdv

Márkus


1997. augusztus 21. - csütörtök, 9 óra 15 perc
Peter,
no ne haragudjál már rám ennyire, igazán nem viselném el, ha szived csücske bánatos lenne.
Ami nem megy, azt ne erőltesd, ha nem tudsz moderáltan írni, hát akkor mi így szeretünk...

Diolen Mobi,
sajna, a főnők szénsavmenteset iszik, de sötet szemüveggel leplezem a nyuszipiros kialvatlan 'golyóimat'. A mostani arány 52/52.

Lencse


1997. augusztus 21. - csütörtök, 9 óra 15 perc
gyüjtés,gyüjtés,gyüjtés
Akció !!!!!!
kitalálja meg az ország legjobb pszichológus csapatát (mellesleg námbervan kommandósok is) akik rendbe rakják az INKAL-t. Kerüljön bármennyibe is szerintem összedobjuk.
üdv:INKAL FAN CLUB


1997. augusztus 21. - csütörtök, 8 óra 50 perc
KÉRDÉS - KÉRÉS
-----------------------
Előzmények:
Pár hónapja még nagyon népszerű volt a "Tiltott szerelem" című szám, amit Császár Előd énekelt el duettben egy bizonyos Alexával. A szám igen jól sikerült, Előd is remekült énekelt benne (szemben saját utólagos állításával, miszerint lázasan énekelte volna, lásd "TM Dance" Magazin, augusztus 1/4), viszont Alexa egészen fantasztikusan jó volt. Merem állítani, hogy világklasszis. Annál zavaróbb volt, amikor egy idő után egy másik hölgy énekelte Előddel a Tiltott szerelmet. Ez a második hölgy sem énekel éppen rosszul, de Alexához egyszerűen nem lehet hasonlítani.

A következők a kérdéseim, kérésem:
Meg tudja-e írni valaki, hogy Alexának mi a vezetékneve, hol dolgozik (tanul), kivel-kikkel énekel és miféle szerződés akadályozta meg abban, hogy Vele készüljün el a lemezfelvétel? (Állítólag ugyanis ilyesmi állt a háttérben.) Van-e saját honlapja?
Továbbá el tudná-e nekem valaki küldeni valamilyen (de jó minőségű) formában az eredeti felvételt?

Előre is köszönettel: DcsabaS
U.I. Éljenek és viruljanak a fiatal magyar tehetségek!


1997. augusztus 21. - csütörtök, 8 óra 45 perc
Sziasztok!

Kedden(19-en) szokasomtol elteroen megvettem az osszes napilapot, hogy kepben legyek szigetileg(tudniillik 3 napot kinn toltottem) es kivancsi voltam az objektiv magyar ujsagirasra.
Jobbrol balra haladva
(Uj Magyarorszagtol a Nepszabadsagig) minden lap ironikusan,gunyolodva sot ellenszenvel, ferditve nyomdahibasan tudositott, mintha nem szamitana a magyar fiatalok(15-29 kozotti korosztaly)tobb mint 10%-a, hozel negyedmillio ember egyutt volt egy hetig.
Ennyit errol, tobbet nem erdekel a napi sajto.
Udv B.Zoli


1997. augusztus 21. - csütörtök, 8 óra 31 perc
Nem lehetne befejezni az óbudai lakosok ócsárolását (nyanyuska, cicuska, stb.) ? Megnyugtathatok mindenkit, hogy az ország, illetve Budapest bármely részén hasonló reakciókat kapna a zűrzavar, az In-Kal, stb.

üdv: TaTTiBoo


1997. augusztus 21. - csütörtök, 7 óra 41 perc
Tilos sator rulez anyway...

1997. augusztus 21. - csütörtök, 4 óra 30 perc
Ma István napja van.Elsősorban királyunkra emlékezünk meg de azért azokról sem
szabad megfeledkeznünk, akik
ma ünneplik névnapjukat.Boldog névnapot
tehát minden Isvánnak.Augusztus 20.-án immáron hagyománnyá vált,hogy az emberek az ország
különböző részeiről eljönnek Pestre, hogy résztvehessenek királyunk megemlékezésén.Hatalmas
tömeg verődik össze.Egymást sokszor nem kimélve tolakodnak előre az emberek, hogy minnél többet láthassanak az égen lejátszódó tüzijátékból.Ez a nap eget s földet megmozgató eseménynek számit.Leáll a forgalom.A sztrádákon is emberek közlekednek.Nagyon sok a rendőr akik igyekeznek rendet teremteni ha netalántán elszabadúlna a pokol.Forgalmas egy nap.minden ember felkésziti magát mind testben, mind pedig lélekben erre a népet megmozgató ünnepnapra.
Auréliusz Baggione


1997. augusztus 21. - csütörtök, 2 óra 21 perc
german: Az IN-KAL al az a baj, hogy ütik a népet és ok nélkül. Kötekednek, verekszenek, terrorizálnak. Másrészt pedig közismerten gengszter banda. Valaki írta, hogy a rendőrök egy része felnéz rájuk. Hát nem. Hasonlóan utálják az IN-KAL osokat, és nem csak a Sziget miatt. Pénzbehajtás, vallomások visszavonatása, olajbárók maszek ügyeinek intézése, stb.
Hát akkor viszont azt nem értem, hogy miért Ők adják a szolgálatot. Nélkülük talán nem is lenne verekedés.

Üdv: VeRyNiCe


1997. augusztus 21. - csütörtök, 2 óra 18 perc
Emberek!
Toleranciat az InKal-lal szemben! Nem kell ugy felkapni a vizet, tessek szepen elturni, ahogy a nyanyuskak es a cicuskak is elturik a larmat Obudan. Egy hetig ok is kibirjak, ti is...

Persze ez faszsag, csak azert irtam, hogy ramutassak a tolerancia ketelusegere...

Kalotaszegi Varrottas


1997. augusztus 21. - csütörtök, 2 óra 1 perc
Gyerekek!
Oriasi az elmenybeszamolotok, halalra rohogtem magam az In-Kal sztorikon (bar lehet nem rohogtem volna, ha Miami helyett a Szigetre megyek ).
Es en barom meg komolyan sajnaltam, hogy nem egy hettel kesobb utazom.
Joci, Florida


1997. augusztus 21. - csütörtök, 1 óra 33 perc
coldman
mi történt a coolmannal ?
én nem tudtam kimenni a szigetre, az ő tudósításai tetszettek.
nisa
örülök, hogy írtál.
janó


1997. augusztus 20. - szerda, 23 óra 14 perc
inkal kontra...mondjuk en artistkent voltam a szigeten de a kidobok [inkalosok] segitokeszek voltak, ha megaprimitivek is...
[szerintem]


1997. augusztus 20. - szerda, 22 óra 53 perc
hellosztok,
en igazabol azt nem ertem, hogyha ennyi baj van
a "draga" inkallal evek ota, miert oveke ez a qrva
nagz bevetelt hozo munka, specko en legalabb 10 sztorit hallottam, ami a kornzezetemben tortent, es mondanom sem kell, hogy a bacsikat nem pozitiv hoskent unnepeltek benne.
na ennyit az inkalrol...
utolso ora, utolso nap, lesz kispal meg tudosok,
meg mar most annyi programon voltam, hogy teljesen
egybe folynak a napok. volt mar kiado 2x, sziami x2, meg kinopuskin, meg vhk, meg rollins chumba,
/meg hat nem fogom felsorolni az egesz sziget programot/, na csok
hau, aki nem kimail


1997. augusztus 20. - szerda, 18 óra 28 perc
Szasztok!

En kimondottan elvezem a Sziget tudositasaitokat. Nem mintha erdekelnenek azok a zenek amiket ott nyomatnak, de itt az ocean masik oldalan frissitoen hatnak a reszletek, hogy hogyan engedi el magat a fiatalsag.

Este pedig frankon idehallatszot az a baromi nagy zaj. De aztan becsuktam az ablakot.

Nyomassatok, a szerveren elfer...

Coldman rulez!

Donek


1997. augusztus 20. - szerda, 18 óra 26 perc
Sziasztok!

Mivel tudatosult bennem, hogy minden alkalommal elveszem más elől a gépet, amikor pötyögök, részemről Margaréta. Olvasgassátok a hivatalos tudositást!
Utolsó aánlataim a lebegős-folkos-britpop PG Csoport (http://www.lib.klte.hu/PG/ ) és az "értelmiségi kőbunkó minimálpunknak" titulált Flash a Sziget zárásaként 4 után (http://ludens.elte.hu/zene/flash/flash.htm).
Legyetek barnák, mosolygósak és nyitottak. Már csak egyet kell aludni - sőt van, aki már nem is alszik - aztán jön a rideg ősz, az iskolakezdés, a letelt szabadság utáni kötelező robot. Visszabújni a hálózsákbeli mókuska mellől az asszonyhoz az ágyba, otthonról Neccelni naphosszat, magadat felpofozni In-Kal hijjan, vissza a nyugiba.
1111111. Fuvet letapostuk stop vagy elszivodott stop ami por meg maradt az mar a levegoben stop no nem maradt erintetlen stop jövő héttől pedig GG elhajtja a vérbe az igénytelenek leveleit.
Imho engem sem láttok többet.
Pusszancs,
lockhart (ki küldött? tudositó)


1997. augusztus 20. - szerda, 17 óra 55 perc
Emberek: a Szigettel kapcsolatban van egy regi kelta mondas: "nem kell arra menni"...
BorzonTorz


1997. augusztus 20. - szerda, 15 óra 5 perc
Hamster, huzas vissza a Kopp100ba. Blumi rulez!

blumifan


1997. augusztus 20. - szerda, 13 óra 40 perc
Kedves Diolen Mobi!
Hamlet: Lenni vagy nem lenni...
választhatsz.
A többivel egyetértek.
donvito


1997. augusztus 20. - szerda, 12 óra 31 perc
Nebáncsátok Barackvirágot. Lehet, hogy kamatyol, de nem hinném hogy az inkallal deha mégis akkoris: váljék egészségére.
p.


1997. augusztus 20. - szerda, 12 óra 29 perc
Kunce mongyon le!
Torgyan J.


1997. augusztus 20. - szerda, 12 óra 13 perc
Sziasztok szigetiek
valaki roviden leirna hogy mi ez az IN-KAL balhe
mert en nem vagyok kepben
koszi
german


1997. augusztus 20. - szerda, 11 óra 45 perc
Emberek!
Kiszamolta mar valaki, hanyszoros tulerobe vagytok az inkallal szemben?


1997. augusztus 20. - szerda, 10 óra 32 perc
Egy volt Sziget-rajongó (szerda 3:39)

Bár az indulataidat megértem, a módszereidet nem tudom elfogadni. Színtiszta fasizmus, amit írsz. Szokj le róla, mert úgy maradsz.

A feljelentéssel az a baj, hogy:

1. A rendezők nem érdekeltek abban, hogy megfékezzék az In-Kal pszichopatáit.
2. A rendőri állomány egy jelentős részének imponál ez a militáns, fasisztoid tempó, a másik része meg tehetetlen és különben is helyettük dolgoznak.
3. Alig találsz tanúkat, mert mindenki félti a fogait.
4. Nem reménykedhetsz abban, hogy majd a rendőrség (vagy bárki) meg fog védeni, ha egy este négy-öt kedves fiatalember megjelenik lakásodon (a rendőrségtől kapott címeden), és rábeszélnek, hogy vond vissza a feljelentést.

Mindezek ellenére sem válaszolhatsz terrorral a terrorra. Azokkal értek egyet, akik bojkottálnák azokat az eseményeket és szórakozóhelyeket, amelyeket az In-Kal biztosít. Egyszer majdcsak rádöbbennek az üzemeltetők, hogy a vendég az, aki fizet.

Diolen Mobi


1997. augusztus 20. - szerda, 10 óra 30 perc
Gratulálok a Sziget szervezőinek! Micsoda meglepetés!!! Nem is volt benne a programban, hogy az embereket itt fakultative megalázzák, összeverik, stb. Egyszóval IN-KAL. Köszönjük Szépen! Minket valahogy nem sikerült bántaniuk (tartottuk az ajánlott 50-100m távolságot tőlük.), de ez nem azt jelenti, hogy tecccccik amit csinálnak. Szerintem nem jövünk jövőre, ha az IN-KAL lesz megint. Félni máshol is lehet, mi szürakozni, bulizni jöttünk.
...másik "pozitívum", bocs de megint csak IN-KAL:
Ezek az ügyes fiuk szépen szétosztják ám egymás között amit a kapunál elvesznek. Italt is és késeket, miegymást...
...még egy pozitívum:
Nem tudom, hogy feltűnt-e valakinek:
Szonda van az IN-KAL-osok ellenűrzésére? Akkor jó lenne használni! Momentán csak azért, hogy részeg barom unalomból ne azokat verje akik ezért még fizettek is, meg 40 kilóval könnyebbek.
...na még egy apróság:
Speed és hasonló hatásű szerekre van Szonda?
Szintén az IN-KAL-os fiukon látni ennek jeleit. Nem hiszem, hogy más ezt nem vette észre...


1997. augusztus 20. - szerda, 10 óra 29 perc
Plébi? Csak nem te vagy az a Plébi?
(Petőfi gimn ~1982)


1997. augusztus 20. - szerda, 10 óra 21 perc
Márkus,
Barackvirág az In-Kal-lal kamatyol
Kajszi


1997. augusztus 20. - szerda, 8 óra 6 perc
Miért nem jelenti fel az IN-KAL-osokat senbki???
jelentsétek már fel őket!!!


1997. augusztus 20. - szerda, 3 óra 45 perc
Eddig kb. 20-an beszéltük meg, hogy ha jövőre is az IN-KAL, vagy bármelyik cég, amelyiknek köze van ezekhez, lesz a "biztonsági" szolálat a Szigeten, NEM fogunk kijönni. BOJKOTT !!!
Javasolom, hogy mindenki gondolkodjon el erről a dologról. Inkább legyenek magasabb jegyárak, ha más cég drágább, de NE EZEK A BŰNÖZŐK!!!


1997. augusztus 20. - szerda, 3 óra 43 perc
Mivel sokan szóvá tették, én csupa szép szót fogok használni:

Imádom az IN-KAL-os fiukat !!!Ezért azt kívánom nekik hogy a Sziget után ajándékképen remek munkájukért legyenek egy gyönyörű, de MÁSIK szigeten, lágy cián-barbiturát koktélt szürcsölgetve, 2000 C-os kellemes lángszórótűzben,
T-72-esek által kergetve (két oldalt pont tank széles zsákutcában), csupa csak rájuk vágyakozó leprás, AIDS-es, kanyarós, bubó pestises, maláriás 90 éves nő(szerű) izé társaságában, és legyen is meg mindegyik nekik.
De minimum egy szövődményes MUMSZ-ot kívánok ! Szolgáljon farkuk egészségére!
Hát nem sikerült szépen beszélnem.
...más, de ugyanaz...
Csak azt nem értem: Ha minimális a szigeten a probléma, és ami van az is egyoldalúan az IN-KAL agresszívBaromÁllatok miatt, ráadásul ok nélkül, akkor MIÉRT ŐK ADJÁK A BIZTONSÁGI SZOLGÁLATOT???
A köztudottan GENGSZTER szolgálat. Mi Közük van a Szigethez??? Mit keresnek itt??? Csökkent volna az elmegyógyintézetek kapacitása????

Egy Biztos. Ha jövőre is Ők lesznek, nem megyek ki, életemben először a Szigetre! És addig nem is fogok, amíg ezek a leírhatatlan izék "vigyáznak" ránk. Kösz, nem kell. Ha valaki még így gondolja írjon !!!

Egy (egyelőre volt) Sziget rajongó.

NO TERROR !!!


1997. augusztus 20. - szerda, 3 óra 39 perc
Hi all...

Miutan a bejarat utan nem sokkal csak picit vertek ossze az In-Kal-osok azt hittem mar jo ejszakam lesz....tevedtem....
Gangxta & the Kartel belefogott a hurokba es fergeteges hangulatot csinalt....meg a nagyszinpad RollingsBandjerol is mindenki atjott....a hang nagy rakas szar (Sony minidiscrol nyomtak....raadasul meg a regi kodolasu 302-esrol....shit)
A szamuk szovegeihez kepest meglepoen sok nonemu egyed szurkolt es sikitozott.....kb. 4. szamnal jarhattunk.....hirtelen abbamaradt a zene es bemondtak, hogy bombariado van...innentol felgyorsultak az esemenyek....
Kezdodott azzal hogy egy kedves In-Kal-os gyermek az ujjaival belenyult a hasamba es ugy tolt vagy 10 metert hatra...hirtelen nem is tudtam hogy gondolja, ezert viszonoztam a dolgot...megtantorodott majd elesett (eleg nagydarab vagyok :)ezutan kb. 4 percre nem emlexem...picit megvertek :(...semmi gond...volt mar rosszabb is...bemondtak: a szinpadot atnezik...par percet vesz igenybe....miutan kb. 20 perce alltunk mar bejelentettek, hogy a tuzszereszek 45 perc alatt ernek ide, ezert menjunk inni...(kozben az In-Kal meg osszevert par embert csakhogy tudjak kikkel is allnak szemben)...a bomba persze nem lett meg...
Az In-Kal-osokrol nekem az ertelmi fogyatekosok jutottak eszembe...
InKalosizomagyu: TemondtadhogyhulyeInkalosok?bazmegmindjartakkoratkapszbazzegmertenamkungfuzomszarralapitalak...
Fiatal srac: De hat en nem mondtam semmi ily....pufffpufff baratno meg sir melette...sracnak verzik az orra...a rendorok meg ot alnak ES SEMMIT nem tesznek....InKalosizomagyhoz odamegy az Inkalosok eggyik oszhaju fonoke: nyugi Bela nem kell annyira idegeskedni...
Elnezest ha picit onallo stilusban irtam a dolgot, de meg picit magas az adrenalin szintem, pedig mar otthon ulok a szigettol 70 km.-re...

Bye all

-GOYO-


1997. augusztus 20. - szerda, 3 óra 7 perc
Es ha mar itt vagyok, az ircre mutato link
(*.fok.hu) nem muxik, keretik atjavitani
http://www.netweb.hu/hamster/kmain.hmtl -re:)
Ideiglenesen legalabb, amig helyet talalunk
az oldalnak...

hamster, azaz hamster@netweb.hu a rend (?)
kedveert


1997. augusztus 20. - szerda, 1 óra 24 perc
... ja, most latom, hogy tobben is van :)

Hams


1997. augusztus 20. - szerda, 1 óra 22 perc
Ja, es egy (utolso?) kerdes:
ki az az Internetto, aki atolvassa uzenetemet,
mielott felteszi? :)

Hamster


1997. augusztus 20. - szerda, 1 óra 22 perc
Basszus, kulonbenis kit erdekel a TN itt? :)

Hamster, aki olyan gyorsan kapcsol, hogy a
Matav konkurrenciat szagolva remulten targyalasokba kezd:)


1997. augusztus 20. - szerda, 1 óra 21 perc
Tenyleg, lehet meg valami jo attol, ha nem
underground, nem alternativ, es nem Prodigy? :)

Hams, akinek verbalis diarreja van :)


1997. augusztus 20. - szerda, 1 óra 20 perc
Hm, Blumi szuklatokoru jelentesei elegge
melypontot jelentenem szamomra a Szigeteskedesben...

Hamster... ki mas?


1997. augusztus 20. - szerda, 1 óra 19 perc
78-as TN? Aszittem amr reg megjelent az utolso 79/80as... mittudomen... Tay az utobbi 3 evben
nem szokott tul sokat irni nekem, BBSeket meg hivogasson a Straub Fel Elek... :)

Hamster


1997. augusztus 20. - szerda, 1 óra 18 perc
Hamster!
Mikor lesz 78-as TN?


1997. augusztus 20. - szerda, 0 óra 7 perc
Lencse
Ez egy ilyen hét (1/52), egy lendületből kell végigcsinálni. Éjjel bulizunk, nappal dolgozunk, mindig Coca-Cola :)

Barátsággal:

Diolen Mobi

Szt.I., Előd
Nácik, kifelé!

Diolen Mobi

Re: In-Kal
Rezignált (dimitrovi) definíció: az In-Kal Security a maffia nyílt rendőri támogatás mellett működő felfegyverzett rohamcsapata.

Diolen Mobi

Coldman/Coolman
Jól csinálod, ne hagyd abba. Én azt sajnáltam a legjobban, hogy hétfőn nagyjából ugyanarra az időpontra esett az LB27-Quimby-Kimnowak jam, az Európa Kiadó, a Publo Hunny, Lajkó Félix, a Heaven Street Seven, a Palermo és a Wapra-jelentés (20 perces film, fsz. Aigner Sz., Ranschburg J., Knézy J., Czeizel E.!). Esélytelen voltam, pedig cikáztam, mint egy gömbvillám :(.

Diolen Mobi


1997. augusztus 19. - kedd, 23 óra 26 perc
coldman,kaviat
Nagy trógerok vagytok.
Láttam a kirakatban, olcsóbb lett az ostor, vissza mehettek kocsisnak.
A komcsik már szétverték volna a pofátokat. Azt megtértenétek azonnal.
Paraziták.
Plébi.

Cucu, vagy cuci!
Mondd hogy Húgó.
Van csúzlid? Az albán légierök éleslövészeket keresnek.


1997. augusztus 19. - kedd, 23 óra 3 perc
Helló

Nézzétek. Lehet, hogy uncsi, hogy megint ezzel hozakodok elő, de nem értem a Mol-nak ezt a nagy titkolózását. A rezet alig néhány anyag oldja. Általában szervetlen savak+levegő. Tehát ha ennyit tudunk akkor márcsak be kell tenni a benzint a kromatográfba, aztán had menjen. Ezek meg jönnek itt azzal, hogy még kell várni ennyi+ennyi napot, hogy megmondják az eredményt. (meg persze a gázkromin kívűl van még vagy 40 féle módszer annak a néhány savnak a kimutatására).

Hmm...

Jozsó


1997. augusztus 19. - kedd, 22 óra 41 perc
hat ha Uj Peternek esze van, akkor nem netes
beszamolokat ir... a fenebe is, azt en is tudok,
itt ulve:)

morgoshamster


1997. augusztus 19. - kedd, 22 óra 14 perc
unatkozom, nem vagyok szigete, csettelni
fogok:)

Hamster


1997. augusztus 19. - kedd, 22 óra 14 perc
hat a matav oldalaitol harminc clusterbe kotott
Cray is behidalna, ez nem az NCt minositi:)

Hamster


1997. augusztus 19. - kedd, 22 óra 13 perc
Üvözlöm a Totál Z Gang-et!
Zizy!


1997. augusztus 19. - kedd, 20 óra 52 perc
Lencse (lány)!
Akkor módosítok:
Honnan a faszból, h mekkora a zaj a sziget mellett?
Peter


1997. augusztus 19. - kedd, 18 óra 28 perc
Láttatok már cybercop-ot? Ott áll a Cybersátor bejáratánál, pólóján a felirat - engedd magad behálózni -, övébe tűzve a gumibot, a nyomaték kedvéért. Félóra alatt négyszer szállt el a neccapu és egyszer fagyott a híres NC, pedig csak a matav.net sziget oldalát szerettem volna megnézni a programot. ez bizony égés

táncosokkal farkaló


1997. augusztus 19. - kedd, 17 óra 40 perc
A Sziget szuper csak ne keveredjen ki az ember vilagosban, mert akkor latja, hogy mennyire le van rongyolodva a terseg. A hangos zene sem problemas, sot ha eppen oszi vizsgara keszulok, meg segit is az ejszakai ebrenmaradasban.
Jo hogy van minden evben, remelem jovore is lesz!!

Egy SZkozeli haz lakoja1997. augusztus 19. - kedd, 17 óra 6 perc
Imige!
Te mindenkepp az vagy...


1997. augusztus 19. - kedd, 16 óra 47 perc
szojjatok mar az ujpeternek, hogy dobja be magat, mert eszmeletlen gyik a tudositas a szigetrol (ercsd: durvan unalmas)

udv,
Zaphy


1997. augusztus 19. - kedd, 16 óra 31 perc
Elöd, Szt.I.!!!

Na ezt is megéltük!! Pipikéim csinos kis beszédet izmoztatok ide! Csak hülledezek, és sajnálom hogy a balcsin nem húzták még be a drótot (suxx bakonytel) igy sajna legközelebb hétfőn tudok veletek beszélgetni .-(
De addig is csak egy kérdés: hol lesz a következő nyilasösszejöveteletek, nehogy arra járjak véletlenül, aztán én is meglincselődjek álltalatok :-((

Mindenkinek: kinek kell az hogy zúzott agyu lények háborúval ijesztgessenek mindanyiunkat? (költői kérdés)

legyetek jók, érezzétek jól magatokat és egymást a szigeten, akit pedig zavar a zaj, annak türelméért esedezem még 2 nap és egy évig megint pihi!!

tsok kaviat


1997. augusztus 19. - kedd, 16 óra 6 perc
Tényleg hol vannak a Barackvirág-ok, a DcsabaS-k?

Márkus


1997. augusztus 19. - kedd, 15 óra 58 perc
Hat ervem is van, hogy ne a szigettel foglalkozzam.
Viszont nem hiszem, hogy politizalni akartok.
Azert felteszem, ti sem akartok ujra gyarmat lenni.
Ne alljatok azok melle akik megdumalnak bennunket, hogy barmilyen
katonai szervezetbe nekunk jo belepni.Volt itt mar annyi, hogy gyoztuk kivarni
mig elmennek.En nem kivanom ezt az ujat is vegigelni ahogy nehany okos miatt ennek az orszagnak
(persze ez a nem budapestet jelenti hanem a tobbi 8milliot) el kellet turni.

puszi cuci
A VIDEKI (paraszt)


1997. augusztus 19. - kedd, 15 óra 57 perc
Sziasztok!

Az a bajom a buta emberekkel, hogy nem szégyenlik ostobaságukat, hanem éppen mivel nincsenek tisztában azzal (vagy jobb esetbe frusztrálja legalább őket), nyugodtan merik embernek nevezni magukat, bárkit-bármit szapulni, mert képtelenek felfogni, hogy minden ember, minden jelenség, minden tett csak megvalósulása pontos ismeretében ítélhető meg.
Nem bánnám, ha néhányan átolvasnák üzenetüket elküldése után (ha már előtte nem teszik, vagy biztosak létjogosultságában, ha mégis), és ha meg akkor is úgy bele mernek nézni a tükörbe, hogy "Ember vagyok, emberként, emberekhez szóltam.", akkor nem szóltam semmit, akkor úgy is reménytelen az egész.

coldman


1997. augusztus 19. - kedd, 15 óra 56 perc
Csevegőfórumnak ez elég lassú!

Macsi


1997. augusztus 19. - kedd, 15 óra 45 perc
Nyár, sziget, szerelem...

1997. augusztus 19. - kedd, 15 óra 44 perc
Pólót akarok!!

Macsi


1997. augusztus 19. - kedd, 15 óra 42 perc
Fogalmam sincs miről van szó!!!!!!!!!!!!!!!!

1997. augusztus 19. - kedd, 15 óra 40 perc
Hát én qrvára unom már ezt a szigetelést. Még sose voltam ott, lehet hogy ezután se leszek.
Az a szar érzés, hogy ez az underground (?) is úgy működik, mint a nagy showbiz, csak kicsiben...? Addig-addig mondogatja a média (na jó, az "alternatív"), hogy ez egy esemény, amíg tényleg az lesz belőle. De egyelőre nem tűnik annak; csak olyan, mint a KDNP. Különben is nyűgös vagyok, haggyatok békin !
És mit keresek én itt egyáltalán???
Éljen Thelonius Monk és Wolfgang Amadeus !

mizo


1997. augusztus 19. - kedd, 15 óra 29 perc
Kedves TaTTiBoo!

Az önkormányzat nem kevés lét kaszál a Szigetből, ezért nem fogja kitiltani.
Olyankor én sem vagyok toleráns, ha nem tudok nyitott ablaknál aludni, mert a szomszéd kamionos 5-kor útnak indul, viszont sikeerült vele hamar megbeszélnem, hogy olyankor szóljon át este, és akkoron kibírok egy éjszakát meleg szobámban.
Ezért nem értem, hogy 7 napi kényelmetlenséget miért nem hajlandóak eltűrni a környékbeliek, ha tudják, hogy abból kerületük vastagon profitál, melyet a későbbiekben őrájuk fordítanak.
Egyebként szerintem ha mondanák a szervezőknek, hogy nagyon rossz ez így esténként kívülről hallgatni a zajt, a szigetesek biztosan adnának nekik ingyen belépőt, hogy lássák-érezzék azt a testközeli örömöt, melyből biz' kifelé lehet, hogy csak a lárma, a mocsok, a bűz sugárzik.
A toleranciába nálam az is belefér, hogy akár ne csak kényelmetlenséget, hanem otromba dolgokat is nevetve elviseljek, zokszó nélkül, mert ha nekiállnék ugyanollan tapló módon visszaszúrni, mi különböztetne meg akkoron engemet a sérelmem okozójától? Ha más nem, egy illen felsőbbségtudatot elsajátíthatnának a környékbeliek, ha már úgy is igénytelen állatnak gondolják a szigetlakókat.

coldman


1997. augusztus 19. - kedd, 15 óra 16 perc
Ott legyen nagy pofátok ahol lönek rátok. Majd ha kijössz élve és nincs tele a gatyád akkor felnézek rátok.
Az az érzésem, hogy valakik, valahol szándékosan züllesztik, szabotálják a 7kérdést. Azt még nem tudom, hogy miért.
Rezsöt meg a többieket elüzték innen, mert a szerkesztövel nem értettek egyet. De azok nem trágárkodtak és voltak gondolataik.
Akkor szivesen jöttem ide.
Rám ne számitsatok.
Ez lenne a #1?
Nem hiszem.
Alig birom visszatartani, hogy valami ordenárét ne irjak.
GG megérdemelnéd.
A Szigetet meg most kellene elárasztani, sok-sok vízzel. Az országnak nem lenne belöle kára.
Nemtelen, fajtalan, erkölcstelen amöbák vagytok.
Nem fogtok hiányozni.
Szt. I.


1997. augusztus 19. - kedd, 15 óra 2 perc
Szerintem TaTTiBoo-nak igaza van! Függetlenül a szigettől, tényleg én is azt figyeltem meg, hogy a toleranciát mindig azoktól várják el, akiket vmi kellemetlenül érint. Lassan az lesz az értelmesség fokmérője, hogy hányan örölhetik beléd a lábukat.

NyZ


1997. augusztus 19. - kedd, 14 óra 52 perc
T. Igazgatóság!
Ezennel felszólítom Önöket, hogy a jóízlés nevében mind a 7?-ben, mind az Olvirban egyre gyakrabban fellépö útszéli stilust betiltani, átszerkeszteni, cenzurázni, kihúzni, stb... sziveskedjenek.
Akinek nem tetszik az menjen a büdös kúrva annyába.
Világos?
B.L.T.
Esperesplébános


1997. augusztus 19. - kedd, 14 óra 41 perc
Jó lenn már egy kis háború. Ezt a sok mocskot ki lehetne hajtani az elsövonalba azt mindjárt hösi halottak lennének. Meg is lehetne öket koszorúzni. Akkor legalább nem mocskolnák össze ezt az oldalt.
St. István biztos kizavarta volna öket.
Elöd


1997. augusztus 19. - kedd, 14 óra 22 perc
Torkig vagyok az egésszel :-(( Nem vagyok macskavernyogásos vénasszony, nagyon fogok örülni, ha Tarlós kitiltja a "szigetet" a szigetről. Csak azoknak van joga jól érezni magát, aki szórakozni akar, aki a környéken él, az legyen "toleráns" ? Ki volna közületek toleráns, ha a közvetlen környezetében lenne mindez ??

Kedves Zozo, aug. 18. hétfő 23:44
szánalmas vagy.

TaTTiBoo


1997. augusztus 19. - kedd, 14 óra 7 perc
Ne strapáljátok magatokat, megyek haza!
sz


1997. augusztus 19. - kedd, 13 óra 33 perc
Hallisnow!

S egy rövid programajánló: a nagyon PUF 5-től. MINDENKÉPP! Erős Bahia este: Sőrés Zsolték zajongása után (Mesék, stb) a dark Land of Charon, majd a jazzes di'szi'tésekben nagy Ugatha Christie (pre-Vidámpark), és a Balatonról sem szabad megfeledkezni, meg az Ági és a Fiúkról.
A Rockon frankó doom vonal (Mood, Nevergreen), kis SCHC-vel körbeölelve, a Nagyon VHK, a Marlboron honi Ganxta Zoolienk. Kötelező irodalom!
Mint ahogy a Wanted Aurórája is.
És nem tudom fékezni magam:
http://ludens.elte.hu/zene/aurora/
Valamint kedvenc punkhordám 4-től a Kretens.
Na üljetek mán a gépek előtt folyvást (mint én :-)), tessék gyönni!
Pusszancs,
coldman


1997. augusztus 19. - kedd, 13 óra 26 perc
Sziasztk!

A rajongás nagyon szép példája volt a ma reggeli Sziámi-koncert közönsége által bemutatott. Fél 6-kor kezdődött, miután a picit tahó embörök majnem letolták a helyeske funkyban utazó Kinopuskint a szinpadról (átok hosszú i', bele fogok őrölni! :-)), és 7 órakor az ezres - nemtom még vagy már - talpon levő második ráadás reményében tüntetett vagy negyed órát.
Az Európa Kiadó nekem nagyon nem jött be a Bahián (a nagyszi'npaddal ellentétben), ollan volt mintha egy Mauzóleumban járnék. Igaz, a Strong Deformity szöcskézős (csak a dobos nem ugrált a pódiumon :-)) műsoráról érkeztem, majd 7 szám után a Publo Hunney energikus programja elragadott a Bahiától.
Alig 8 szigetkört nyomtam le a Banán-Bahia-Wanted útvonalaon az este, és akkor a kombinációkról és a délutánról még nem is szóltam.
Mint ahogy most sem fogok, hisz ez nyilván egyedül engem érdekel csak. :-)
Aki utálta coolmant, annak egz jó hi'r: legyilkoltak. Meghalt a beste. Legyetek jók nélküle is a továbbiakban.
Pusszancs,
coldman


1997. augusztus 19. - kedd, 13 óra 20 perc
nem tudom,mi van de mindenki csuklojan ott a szigetELOszalag
udv,
Szultan Szaki


1997. augusztus 19. - kedd, 13 óra 17 perc
coolman!

ne hagydd magad, irigyek arra hogy jól érzed magad, lábat majd a végén is ráérsz mosni :-)))

Bárki:
aki evett krsna kaját mit evet milyen volt? magam nem éreztem késztetést a hosszú queue-ba álldogálni.

még:
tereskova elsőre nem teccett, de már másodikra sem. De annyit kiabált, hogy a végén meszoktam, a végére feltünt hogy hangja is van a hölgynek.

kaviat (még mindig.-)


1997. augusztus 19. - kedd, 13 óra 13 perc
Hallisnow!

> Csevego forumra valo hivatkozassal szamolsz be olyan "erdekessegekrol",mint a krsna ebed keresese,ill. a labad esetleges megmosasa?

Elobbi a szigeti penzmegovo emberi mentalitas szerves resze (bar azt hiszem, en egszeruen megszerettem azt a grizes edesket - szapuljak bar akarmennyit), hisz napi 2x ez biztos program :-),
utobbi egy nagyon buta "poen" akart lenni a kezdodo Bill/koncertre. Ippeg faradt voltam, bocs.
most pl. olyannyira, hogy el is feledkeztem az ekezetekrol. Mingya gyovok.

> Reszemrol ennyi,kivonom magam innen.

Ne tedd! "Minden kezre szuksegunk van."
Nem bunkozas, csak szeperzek: vesszo utan tegyetek lecci space-t. Koszike,

coolman


1997. augusztus 19. - kedd, 13 óra 12 perc
Nem kell annyira izgulni gyerekek! Sziget mindjár el, addig + csak kibirja mindenki.
más: Fluke nem is volt rossz,(sőt meglehetős volt) és a korai örömködés vége is kalandos dobgombócokat röptetett a szélbe. Móm nekem teccett.

Európa: Asszem kevés volt benne a hang, vagy csak hiányzott a másikjános? Jobbat vártam, de azért a kedvenc számaimat akkor is jó volt hallani igy két három sávval kevesebben is!

hogy kell mondani a divat szerint: nekem a sziget bejött!! (sicc)

kaviat


1997. augusztus 19. - kedd, 13 óra 8 perc
Péterkém, szívem,
onnan tudom, hogy közvetlen közelünkben szabadtéri színpad van, hasonló őrjöngéssel.
Gondolkodtál már azon, hogy milyen kisebbségi érzést takar a minősíthetetlen stílusod? Ejnye, ejnye...
F... helyett talán: csodából, miből, honnan gondolod, stb. Hm?
Lencse (lány)


1997. augusztus 19. - kedd, 12 óra 58 perc
Kedves coolman!
Csevego forumra valo hivatkozassal szamolsz be olyan"erdekessegekrol",mint a krsna ebed kesese,ill. a labad esetleges megmosasa?Vagy,hogy is van ez?Reszemrol ennyi,kivonom magam innen.
Nevtelenke azaz:K.Bence


1997. augusztus 19. - kedd, 11 óra 37 perc
Az In-Kal nevezetu ember bezúzó, agytal, szürkeállományra gyúrókról a következô sztori:
Esemény a bejáratnál:
Csákót erôsen motozzák hátsó farzsebben cigarettásdoboz.
"Mi ez a kemény a zsebedben?"
"Mi lenne? A farkam."
No answer, csak egy korva nagy arcbazúzás.
Csávókám össze, mint egy rongybaba.
Korrekt megoldás, ami egy hülye kérdéssel kezdôdött, pedig lehet, hogy tényleg a kemény farka volt, csak éppen díszdoboba csomagolva.

Imige.


1997. augusztus 19. - kedd, 11 óra 30 perc
Lencsefiú!
Te honnan a faszból tudod, h milyen zaj van, ha 1x keleten lax?
Coolmant meg ne baszogassátok, Ő legalább ír is valamit a szigetről, ebben a Nettó sem nagyon jeleskedik.
Peter


1997. augusztus 19. - kedd, 11 óra 27 perc
hey 2eck, a bahia szinpad es a tatoo studio kozot
lehet hogy megtalalsz.
1dbe


1997. augusztus 19. - kedd, 11 óra 11 perc
Én most éppen a pénzt keresem meg a bulikhoz, és lehet, hogy én sem igazán csípolnám azt, hogyha nem tudnék egész éjjel aludni a nagy csöndességtôl, mellesleg mostelôször olvasgatom ezt az egész 7 kérdést vagy mi a szöszt, és nehéz eldöntenem, hogy tulajdonképpen ki utál kit, és ki szeret kit. Talán a lányok szeretik egymást.

Hajrá intolerancia? Mellesleg én is az a bunkó vagyok aki kijár a szigetre zúzni és Apollo 440-t meg FNM-et meg Keith Jarrettet és igen sokszor Chopin-t hallgat, és a napjait ingebn nyakkendôben tölti a MTA-n szóval akkor én is bunkó paraszt Sziget-buzi vagyok?

Imige.


1997. augusztus 19. - kedd, 11 óra 11 perc
jo volt az ektomorf, baszom. endrosz

1997. augusztus 19. - kedd, 11 óra 9 perc
Ez
sz


1997. augusztus 19. - kedd, 11 óra 4 perc
kúlmen,

meg tudnád mondani ki volt a gitáros meg a basszeros a DeákBillben? Régi barátaimat keresem... És egyépként milyen volt?

köszi pecer@hotmail.com (==>PCr)


1997. augusztus 19. - kedd, 10 óra 53 perc
ahogy a feleségem mondaná: most már mindig ez lesz?
nekem k*r*á*a elég ebből..jó lenne más. fpéter


1997. augusztus 19. - kedd, 10 óra 3 perc
Mondom én, a zaj az zörej, a zörej az zaj. Zajt a majmok csinálnak, ha el akarják riasztani az oroszlán-t vagy -okat (no meg a hiénákat is). Értitek miről van szó, ugye?
sz


1997. augusztus 19. - kedd, 9 óra 31 perc
Helló Mindenkinek!
Úgy látom ez itten tényleg nem az igazi 7?
Én nem vagyok semmi rossznak az elrontója, de
muszáj veretes káromkodásainkat kötőszónak
használni?
A Szigethez másodkézből vannak információim,
jelesül 17 éves fiúgyerekem révén.
Az IN-Kalosok tényleg rémesek, nemcsak az
üvegeket veszik el, hanem a müanyagos sőt
papírdobozos üdítőket is, sőt néha a becsomagolt
szendvicseket is - más okát én nem látom,
csak a benti büfék forgalmának védelmét
/jelzem a gyerekek is így gondolják/ - az meg
nem annyira biztonsági feladat!
Aztán a nagy sietségben a lányokat is férfiak
motozzák - gyerekem teljesen kiborult - a
barátnőjével is elkövették.
A koncerteket jónak találta, ő nem hiányolta
a Prodigy-t, később még biztosan többet is
mesél majd, ezeket reggel 6-kor szokta előadni
villásreggeli közben, alvás előtt. Minden nap haza
jön, nem akar kint aludni. Az árát elég soknak
találta, de maga kereste meg.
Azt hiszem, kár lenne, ha az önkormányzat
meghalasztaná az egészet.
Egy hétig ki lehet bírni, még ha kicsit hangosabb
is. Bár lehet, hogy én edzésben vagyok, három
kamaszkort vészeltem át, úgy, hogy időnként
a konyhában is remegtek az edények.
BgY! Nem tudom ki vagy, de talán nem kéne
mindenkit látatlanban lecsürhézni, cak azért
mert Te nem tartozol közéjük.
Az enyimek például nem isznak, nem kábítóznak,
sőt olvasni is szoktak, beszélnek nyelveket
/RaTex!/ és azt gondolom a szigeten sok ilyen
gyerek van. Van persze másmilyen is, mint mindenütt.
Mogorva! Egyetértek a 23 óra o1-el.
Sziasztok! Nisa


1997. augusztus 19. - kedd, 9 óra 28 perc
zozo, mit szólnál, ha hajnali ötig nyomatnák a füledbe Lakodalom Lajos lexebb remekeit, vagy a hamásipéterhajmásipált orrba & szájba?
Egy óbudai


1997. augusztus 19. - kedd, 9 óra 12 perc
Hát ez tényleg egyre undorítóbb. Nem tudna valaki valami normálisat is írni végre?!


1997. augusztus 19. - kedd, 9 óra 9 perc
Zozokam,
hogy egyem azt a hülye fejedet.
Nem a 'nyanyakrol' van itt szo, hanem azokrol, akiknek dolgozniuk kell (ismered a dolgozni szó jelentését), es reggel fél nyolckor nem mondhatják azt a főnöküknek, hogy bocsi, nehány bulis-dilis kivilágos kivirradtig múlatta az időt.
Más elgondolkodni érdemes kérdés: ha a Te kedvesed (egyébiránt, nem hiszem, hogy Te bárkinek is kedves vagy) éppen betegen, lázasan fekszik az ágyában, pihenni, aludni vágyna, de nem megnyugvást, hanem őrjöngést talál, Te is másképp ráznád a segged ott.
Üdv,
Lencse


1997. augusztus 19. - kedd, 9 óra 4 perc
Remes a kozbiztonsag: ejjel nem is merek kimenni a Szigetrol. Ijeszto a Sziget bekessege utan a Varos ragadozo mohosaga.

Egeresz


1997. augusztus 19. - kedd, 8 óra 57 perc
Sziami koncert, 3. sor, negyzetmeterenkent 10 ember, megis neha orult pogo. Mar nem erzem, hogy rugnak-e, a refren vegen 10 meterrel arrebb talalom magam, sebaj. Az elso sorban egy max 16 eves, farokallitoan bomba csaj dekkol, Peter vegig ot nezi. Hold le, Nap fel, reggel van.

Egeresz


1997. augusztus 19. - kedd, 8 óra 55 perc
Én a keleti részen élek Magyarországon,(ha egyáltalán tudja 'ott' valaki, hol vagyunk) nem érdekel ami Budapest-országban van. Nem lehetne valami közérdeküről beszélgetni? 'Kicsit' belterjes ez az egesz...
Lencse (egy a közből)


1997. augusztus 19. - kedd, 8 óra 49 perc
Mogorva:

Amióta a fórum szigetcsevegôvé alakult, egyetlen üzenetedet sem vettük ki.

GG


1997. augusztus 19. - kedd, 8 óra 16 perc
Mikor jutok má' ki ?

1997. augusztus 19. - kedd, 8 óra 12 perc
No ugye megmondtam! A por az még csak elszáll, de a ZAJ az csak zaj marad, legfeljebb átalakul zörejjé.
sz


1997. augusztus 19. - kedd, 7 óra 37 perc
Latod DD, valoban jobb volt amig zs csinalta

1997. augusztus 19. - kedd, 3 óra 39 perc
Elgusztustalanodunk?

1997. augusztus 19. - kedd, 3 óra 34 perc
Csak bekukkoltam.
No comment.
DD


1997. augusztus 19. - kedd, 3 óra 5 perc
Nem kár ha ezt a csürhét elnadrágolják a Szigeten. Megérdemlik a mocskosszájú szemetek.
BgY


1997. augusztus 19. - kedd, 0 óra 51 perc
in/kal inni koll
Bela a jok.anyadat pofozzad
szopasnal meg arra vidjazz hodj a fasz mely vegen
allasz


1997. augusztus 19. - kedd, 0 óra 16 perc
Ne hagyjuk, hogy a Szigetet kinyírják! Se (le)Tarlós, se más nem teheti meg. Hát ezek az állítólag liberális elölülôk már el is felejtették, hogy a rencerváltás elôtt miért harcoltak? (Vagy csak utána találták ki?)
A fülelôs nyanyák meg máson kellene, hogy élvezkedjenek, csak este 8 után már a szomszédasszony is elmegy csucsukálni, nincs kin köszörülni a nyelvüket, belefülelnek a nagy óbudai éjtszakába, és a macskáik vernyogása szünetében hallani vélnek valami dufta-duftát, nosza, aggyunk a huligán kábszeres nemdolgozó rohadt fijatal folytonbaszó semmirekellôknek azon a zerkôcstelen szigeten.
Ne hagyjuk!
zozo


1997. augusztus 18. - hétfõ, 23 óra 44 perc
Ami engem basztat: ki engedi be az autokat.
Tegnap a Lovbarrikadnal olyan fustuvegu beemvet lattam hogy csak na.
Az IN-KAL tenyleg elhuzhat az anyjaba.Az egyebkent nem lenne megoldas, ha rendorok lennenek helyettuk, merthogy sok ex-rendor van most az IN-KAL-nal. Aki nem hiszi, nezze meg hajnali otkor a bejaratnal az IN-KAL-osok bezbolutojevel pozolo zsarukat,vagy kerdezze meg azt a csavot akit par honapja egy IN-KAL-os allat vert szarra a Citadella diszkoban es most nem tudja megnyerni a pert, mert a nyomozok osszejatszanak a kocsogokkel.
Holnap boruljatok a belgak labai ele.

Bem Apó


1997. augusztus 18. - hétfõ, 23 óra 36 perc
Coolman rulez

1997. augusztus 18. - hétfõ, 23 óra 18 perc
Kicsit sötétke lett ez a fórum az elmúlt héten. Zs! Mikor jövől már vissza? Szerintem a normálisabb gondolatokkal rendelkező egyedek rövidesen végleg leszoknak a fórumról, ha még egy hétig ezt a sok -se füle se farka- sületlenséget kell olvasni. Már elnézését a kivételektől, nem a sziget tudósításokra gondolok.
Pl. 1997. augusztus 18. - hétfő, 16 óra 35 perc
Szóval izgalmas. Az én megróvó (ez azért igen erős túlzás!!) levelemet meg kirostálja a hatalom fura ura. Na mindegy.
Megyek az olvírba, oda még nem jutott el mindenki.
(mer lenn van...)

Mogorva

Ne tessenek nagyon anyázni, szegény mama nem tehet róla, hogy ijjen hülye lettem :))


1997. augusztus 18. - hétfõ, 23 óra 1 perc
IN-KAl-ról rosszat vagy semmit?
Hiába akartam megértetni tohonya beléptető fickóval, hogy ha van szabasd gép, minek kivárni a fél órát. De dolgoztam az énképén rendesen. :-)
A szponzorálást megköszönve az inkálosokat megszégyeni'tő vállamnak, távolodom a Milleneumi Földalatti Vasútvonál, majd az ari Tereskova koncertjére.
Pusszancs,
coolman


1997. augusztus 18. - hétfõ, 22 óra 58 perc
Sziasztok!

> coolman beszamoloi roppant erdekesek,de ki a faszt erdekel.

Szajhoes csütörtöktől megtalálsz a rep@ludens.elte.hu ci'men. Felül azt olvastam csevegőfórum, s igyexek ollan érdekességeket lei'rni, amiről más "hivatalos" tudósi'tók nem körmölnek, i'gy lemaradnának az iljen-oljan okból távollevők.
Tudtad például, hogy a Csótányok nevű banda gyó kis izmos HC-t nyomat, némi Sick of it all és RHChilli Peppers felhasználásával.
Mivel az Irigy Mirigy hozta a szokásos jó formáját, a Banánra átruccanva én megtapasztaltam, meg a Tanksapkás szakasz után beszűrődő Európa Kiadó-hangok odarángattak a Bahiához, de még csak a beállás vót. Viszont ezért csúszik az egész 1 órát. Az Árnyak csak 50 percet játszhatott, bár valljuk meg (új maxi ide, honlap oda) ölég lassúcska volt a műsor, amely csupán egy Bonanza-feldolgozásával jelentett meglepetést, viszont nem ment se az F.O.System, se Nephilim. :-( Nu, mindegy.
Előtte a Barackcát alig akartam megnézni, mer' punkfeszteken mindig ollan elbizonytalani'tó volt az EGYSZERŰ dalokra állatként rugdosódó nézőik látványa, most viszont szerénységük és magukat is kigúnyoló vigyoruk megkedveltette őket velem. Igaz, a dobos az első dal után elküldte a mamukája (mondjuk) hasikójába a technikust, mer' túl hangos volt a monitorban.
Azután a Fluke szerintem nagyon helyeske műsort adott, korántsem telt (ház) mező előtt, de bemozdultak rá rendesen. A Korai Örömre kevésbé, de dolgoznak tisztességgel.
Futok, szaladok, megyek MILLFAV-ot nézni. HURRAJ!
Névtelenke, ha többen lealáznak, abbahagyom. Ha nem, a zenekarok szeretetétől néhány percet elorozva i'rkálgatok még, naivan bi'zva abban, hogy hátha néhányan ezáltal is megkedvelnek (na jó, legalább tudják majd hogy mi fán teremnek) olyan magyar bandákat, amelyeknek önálló koncertjükre esetleg nem mennének el, mit sem tudva, mit vesztenek ezáltal.
Hülye paidagogos vérem! Mindig az a nevelő (megismertető) szándék! "De nem adom fel, mi'g" illen bi'ztatásokat kapok, miszerint érdekesek, amiket i'rok. (Ide nekem a hosszú i-t!!!) Köszike,

coolman


1997. augusztus 18. - hétfõ, 22 óra 54 perc
Re: IN-KAL
Sok cégnél van egy pszichológus, aki a hasonló munkakörök várományosaval kicsit elbeszélget, majd vagy javasolja őket, vagy nem. Nos az IN-KAL-nál vagy nincs, vagy más szempontok alapján válogatnak. :(
Eddigi tapasztalataim az IN-KAL embereivel kapcsolatban a kb. 8 általános ill. azzal megegyező műveltségi szint, fokozott agresszivitás, skizoid viselkedés plus egyfajta modern deviancia, ami a testépítésben, a nullás gépben, büszkén viselt surranóban és gyakorlónadrágban nyilvánult meg. Valószínüleg ezek az urak így hosszabítják meg a nemiszervüket. :))) Javasolnám a qrvafontos inkalbiztőrök mobil telefonnal való ellátását, mellyel elérné az őket foglalkoztató cég az alkalmazottai önmegvalósulásának beteljesedését.

Szerintem nem ezeket a láthatóan nem normális embereket kéne jövőre idetelepíteni. Ennyi pénzért bármelyik rendőr elvállalná, mi pedig biztonságban éreznénk magunkat, amit most nem tudok elmondani és pont az IN-KAL miatt.

Még abban is benne vagyok, hogy legyen drágább a Sziget, de ne ezek legyenek.

Sziasztok: AntiTerror Csoport


1997. augusztus 18. - hétfõ, 21 óra 50 perc
aZ IN-KAL baromarcú, gengszterbandát vajjjon miért kellett szerződtetni ??? Állítólag csak 200-an vannak, mégsem férnek el és folyton kötekednek. Talán a Sziget szervezőit is megfenyegették, mint sok más szórakozóhely vezetőjét, ahol ők adják a biztonsági szolgálatot. ... Azt hiszem, a New MoDeL aRmY mondta jól: Csak a halott fasiszta a jó fasiszta.

Üdv: VerYniCe


1997. augusztus 18. - hétfõ, 21 óra 7 perc
Faith No More ! Faith No More ! Faith No More !

Ez a zenekar bemutatta azt amit eddig egyetlen hazai bandától sem láttam: a PROFIZMUST.
A csúszás tényleg bosszantó volt, de aki rendszeresen jár élő koncertekre az tudja, hogy ilyen elő szokott fordulni. A buli viszont kárpótolt mindenért.

A hangzással szerintem nem volt semmi baj, igaz én nagyon jó helyen voltam, a színpad és a keverőpult között félúton (igaz itt nagyon nagy volt a gyűrődés, riadt arcú kis nyuszik menekültek kifelé az első szám felénél). Szerintem 90 fokkal el kellett volna fordítani a nagyszínpadot, akkor sokkal többen élvezhették volna jó minőségben a koncertet.

Egyébként érdekes, hogy a Diákszigetnek titulált fesztivál közönsége mennyire nem érti az ilyen bonyolult angol körmondatokat mint: Ki van itt Budapestről ? Szeretitek a lassú dalokat ? ésatöbbi..

RaTex


1997. augusztus 18. - hétfõ, 21 óra 6 perc
Nincs kedvem visszalapozni, itt is álkulcs, meg kapukulcs néven g*eciskedett Lépesmáz?
Kan Del Laber


1997. augusztus 18. - hétfõ, 20 óra 39 perc
coolman beszamoloi roppant erdekesek,de ki a faszt erdekel.

1997. augusztus 18. - hétfõ, 18 óra 44 perc
Sziasztok!

Néhány ajánlat azoknak, akiket esetleg bíztatni kell, hogy megéri kijönni, illetve ha mégsem tud, linkek:
Kicsit skizó vagyok, hogy a Total Metal Festivalt nézzem meg este, vagy a Bahiát, mert mindkettő erős lesz, sőt!
A Rockon frankó Savaria Colonial HC, de a nyitó "modern extrém brutál" Ektomorfot valószínűleg elcserélem a Warpigsre, akik bizonyára szolgálnak néhány meglepetéssel az ősszel megjelenő lemezük előzeteseként, vagy ha más nem, biztosan nagyon lazák lesznek. A Stong Deformity viszont nem kezdődhet nélkülem. :-) Illetve.
Ay Európa Kiadót már csak azért megnézem újra, hátha megint elmondja, hogy "Agyambam kopasz SZPONZOR ÜL..." De előtte ott a nagy visszatérő a MILLFAV is, meg a táncoslábú darkoknak az Árnyak. (http://caesar.elte.hu/~fieldy/arnyak.html), na meg ismétcsak a Tereskova! (http://ludens.elte.hu/~azazil/teresh.html), vagy utánuk a Kinopuskin (http://ludens.elte.hu/zene/kinopuskin/) .
Jó, jó, nem reklámozom tovább kenyéradó egyetemünket, viszont Lacus Sziámi oldalát csak meg tudjátok találni.
Közben a Wanted-on erős angélussyimpatizáns mezőny, egy Karabély (Moonchildot se hagyjuk ki a linkek közül: http://caesar.elte.hu/~moon/) meg a tavalyi befutó eFeMeR között.
És a színházsátorban is érdekeskének ígérkezik a Micimackó, valamint hajnali 1-kor a Lajkó-koncert.

Legyetek jók, Bill a lépcsőház aljában éppen magáévá teszi a lányt, én rohanok, hátha beférek a postás a rendőr és a villanyszerelő után. :-)

coolman


1997. augusztus 18. - hétfõ, 17 óra 27 perc
Sziasztok!

Mivel csak 4 utan ert oda az ebed a Krsnasokhoz, elhataroztam, hogy kieszem oket a hitukbol. :-) Persze Kissjanosnak bizonyultam.
A Nagyszinpadon semmi: csuszas vagy eltunt egy banda. De majd Bill batyo! Jut eszembe, ideje lenne megmosni a labamat.

coolman


1997. augusztus 18. - hétfõ, 17 óra 5 perc
Én is csókollak, Barackvirág, és veled együtt visszajövök szeptemberben, ha ez a izé itt 7kérdés lesz ápjáty. Egyetértek a 2.-vel és és amit lejjebb írtál, én is kitartok, bár nem ugatok vissza.
Oszt még egy pussz.
GLászló


1997. augusztus 18. - hétfõ, 17 óra 3 perc
Basszátok szájba, mámeg itten vagyunk minkek.
Ha szinonímákok köllenek mink birunk mondani...
Mink


1997. augusztus 18. - hétfõ, 16 óra 35 perc
Hello !

Felhaborito az IN-KAL-osok viselkedese,a Sutterek koncertjen az egyik biztonsagi or a tomeg elejen gumibottal arconvert egy sracot,mert pogozott.
Iszonyu pofatlanok,csak azt varjak,hogy valakibe belekothessenek,ha normalisan viselkedsz akkor is konnyen megkapod,hogy `ne pofazz !` ,stb.

Kulonben jo a sziget,csak iszonyu por van !

wintermute


1997. augusztus 18. - hétfõ, 16 óra 26 perc
donvito!
1. Kicsit le vagy maradva. Már volt szinonimagyűjtés. Asszem a szexkérdésben. Prűd barátom, Piritós követte el. De neki szabad, mert ő csak egy prűd férfi, és nem egy szende nő (félreértések elkerülésére: mint én :))
2. Komolyan gondoltam, amit lejjebb írtam. Nekem ez a 7? így nemtetszik. Nem jövök ide addig, míg olyan üzenetek megjelennek. De zs. ígért mindenfélét szeptemberre, addig tarts ki, majd szétnézek, mi van, oszt visszajövök, ha teccik, oszt jót izgulunk együtt, vauuuuuuu!!! :))))

Csókollak, összes többi kedvencemmel egyetemben :)))

Barackvirág


1997. augusztus 18. - hétfõ, 16 óra 24 perc
Sziasztok!

Jo suru volt az este. A FNM-rol visszaszivargo nep majdnem beletaposta a PUF-ra varakozokat a foldbe, igy inkabb en is atsodrodtam a Moby Dickre.
A Gazemberrel kezdtem, aztan sorban a Goodbye, Kikepzes stb. Annyira belemerultem a fejcsovalasba, ogy majdnem elfelejtkeztem a Satubbirol. Rohanas at. Fruzsi Istenno, P.Zs. genyozik a rajongokkal, akik "Oszoljatok fel!" es "Vissza a penzt!" kialtasokkal biztatjak oket. (Erosebb idegzetuek nezzek meg a Satubbi-lapot a Banan halozati oldalan!)
Raadas vege, rohanas a Bahiahoz. Szo szerint futo pillantas Lecsoekra, hogy meg lesz-e meg 2 nap mulva is a Puf, mer' az I luv u most fontosabb.
Julika cool, Unoka Zsolt ugyszinten, am egeszeben meg a zaro Atomtamadas sem dobta fel, nu mindegy.
Keresem a Perfect Name-et, CD-rol szol, zenekar sehol. MIEEEEERT?
A Necropsia szupi volt, mind a Melyseg, mind az uj lemez elozetese allat. A Machbeth szolidabb, de meg mindig nagyon ott vannak a Javithatatlan selejttel is.
Az Age of D.-tol tobbet vartam. Semmitmondo pozolas, gyenge Animal Cannibals-parodia.

coolman


1997. augusztus 18. - hétfõ, 15 óra 27 perc
A Tankcsapda - Faith No More parositas oriasi volt,aki kihagyta,sajnalhatja.Aki meg ott volt,csak azt sajnalhatta,az FNM csak egy oraig tartott,de minden perce fantasztikus volt.

Bye,NAR


1997. augusztus 18. - hétfõ, 15 óra 24 perc
Ez a mostani 7?telenség nem jóóóó...NAGYON ROSSZ. Ha ez egy szabadon hagyott falrész, amire lehet össze vissza firkálni, akkor ne mondogassátok rá, hogy ez egy újság rovata, ha pedig mégiscsak rovat, akkor azért figyelni kellene valamelyest a színvonalra/szerkesztésre. Legalább a többször elküldött leveleket szedjétek már ki, senki sem örül nekik.
Mielőbbi JOBBULÁST!!
pollack
ja, a szigeten látta valaki a The workshop-ot?? 15.-én volt, wanted színpad, eeevileg 03.00-kor. Érdekelne róla vélemény.


1997. augusztus 18. - hétfõ, 15 óra 17 perc
Jaj-jaj!

Meg mindig nincs ebed a Krsna-satornal!
Hat nem gondolnak ezek a fejlodo szervezetemre?!

coolman


1997. augusztus 18. - hétfõ, 15 óra 17 perc
Mikor lőn már vége?
Kopé


1997. augusztus 18. - hétfõ, 15 óra 6 perc
Szerintem ez nem egy újság. Nincsenek hírek, s nem szabad. (cenzurázott) Inkább egy villanypóznához hasonlít tele esööáztatta cédulákkal. Néha jön az útkaparó és levakar egy adagot.
Igy aztán a felelös szerk. funkci minek?
Kellenek a szabályok, de nem az övék, hanem a MIÉNK.
Felelös


1997. augusztus 18. - hétfõ, 15 óra 1 perc
Ki a faszt édekli ez a sok baromság?

1997. augusztus 18. - hétfõ, 14 óra 41 perc
AJAJ! Most elvittek a hanxorokat?
Mit fogok en ma este hallani???
Meg nem lesz tobb sziget? Csunya, buta emberek.

Az elozo esti hangero-biztato ember.


1997. augusztus 18. - hétfõ, 14 óra 27 perc
Emberrrek, milyen az idő a szigeten? amikor legutoljára (2 éve?) ott voltam szakatt az essső

1997. augusztus 18. - hétfõ, 14 óra 17 perc
Most akkor bezárják a mi kedvenc DIÁKszigetünket azok az aljasok, vagy mi a nátha van ????

CyberGOD


1997. augusztus 18. - hétfõ, 14 óra 11 perc
Szasztok picinyeim!

Találkoztam Artur királyal! 13 éves Kadetten keresi a Grált, de most neki is ledöglöt a szekere. Most akkor 'ugy kell neki', vagy 'szegény-szegény'? Kihez menyen? Az Excalibur a MOL ellen nem müködik!

Voltam, láttam és mit mondjak nem vagyok hepi! Én csak zenét mentem hallgatni, de ami ott volt-van az qrvára fárasztó. Haza is jöttem. Szerintem a szervezők egyszerűen ÁMÁTÖRÖK. Ha valakinek más a véleménye, akkor győzzőn már meg az ellenkezőéről !!! Még a 89-es Moszkvai fesztivál is jobban volt szervezve! Ja, és ha beperelik a Prodidzsit, akkor biztos még ezen is buknak. No comment.

Camarada Engles! Nem akarok hülyén meghalni!!!! Segits!!!

Barackvirág! Mi lenne, ha a Nagy Ügy kedvedért egyszer majd a kurni® szóra szinonimákat gyujtenénk varietas delectat cimszó alatt a 7?-sében? Egy szende nőtöl a tsunja szavak nagyon izgatóak tudnak ám lenni. vauuuuuuu!!!!! ;-)))

Valamit akartam még PCr-nak is irni, de azt hiszem most amnéziázom egy kicsit. Ja, tanuskodom, hogy a nők választanak. Egyszer KO-ztak már, mert reggel azt mondtam, hogy "De hát, én tényleg csak egy kávéra jöttem fel!"
De ez már rég volt!!!!

donvito


1997. augusztus 18. - hétfõ, 14 óra 0 perc
A zenekar neve : NÉVSORTŰZ
Koncert helye : BANÁN színpad
Időpontja: ma éjjel 3 óra
Műfaj: rock
A fenébe is! Ne felejts el odamenni és csápogózni!
Én is ott leszek, és bokára megyek..
Wauuu


1997. augusztus 18. - hétfõ, 12 óra 56 perc
Egy órát játszott csak a FNM, azért ez így elég gázos, a főzenekernak nem jut elég idő.... Ráadásul, hogy szólt???? Suxsuxsux!
Pety


1997. augusztus 18. - hétfõ, 12 óra 33 perc
Most akkor volt Lord vagy nem?
mOst akkor lesz Prodigy vagy nem?
sajnos én nem tudok ottlenni a szigeten, így köszönök mindenfajta tájékoztatást.

Juli


1997. augusztus 18. - hétfõ, 12 óra 32 perc
Hy! megjottem a nyaralásból
Az a bazi zaj volt, amely a szigetről hallatszott?
Azt hittem, hogy alacsonyan szállnak a Boeingek. Mondtam is, eső lesz!
SZ vagy sz?


1997. augusztus 18. - hétfõ, 11 óra 36 perc
A Tankcsapda- Faith No More duo 2 es fel oras orulete a Sziget csucspontja volt (eddig)
A ket koncertre szerintem legalabb 80.000 -n voltak kivancsiak. A szinpadon levo 8 zenesz(3 Tank 5 Faith) megorjitette az alant tartozkodo ezerszeres tomeget.
Oriasi volt a Viva Las Vegas Elvis -es nyitas (persze Faith No More modra)
Ami ezutan volt az pedig a totalis orulet
Udv B.Zoli


1997. augusztus 18. - hétfõ, 10 óra 29 perc
A szemét Fésznómór!
Azért az már túézás, hogy több mint egy órán át várakoztassák a tömeget. Azért annyira nem nagy sztárok. Inkább már a NyMA.

A Csumba viszont szuper volt pénteken. Jót fociztak a közönséggel, amíg a labda ki nem szúródott/durrant.

Troppauer

pepsi suxx. Az igazi cola a másik.
Az Apollo 440 énekese meg is mondta ezt a színpadon. A szponsor biztos mérges, ôk meg büntetést fizetnek?


1997. augusztus 18. - hétfõ, 10 óra 27 perc
Szerintem is nyomassatok a hangerot...
Lycantroph.


1997. augusztus 18. - hétfõ, 9 óra 8 perc
Fiukák!
Micsoda értelmetlen dolgok. Ordibálni, részegeskedni a koszos Szigeten.
Mama tiszta, illatos öle vár.
Liveretta de Weis.


1997. augusztus 18. - hétfõ, 2 óra 14 perc
Kicsit tekerjetek fel a hangerot, nem hallok semmit.

1997. augusztus 18. - hétfõ, 1 óra 30 perc
To David Bowie (a little bit late)

Hail! to the monkey, we're having a funky reunion
Wasted and sunk, he can only have Sunday communion
he got nicotine stains in his eyes
he got nothing to protect but his pride
Oh! smother the kiss or be drownded in blissful confusion
see it tumbling down, tumbling down!
zozo


1997. augusztus 17. - vasárnap, 22 óra 21 perc
Hallisnow!

Takika, a Netsátorban csak akkor rebootolják fél óránként a népet, ha sokan várnak kinn, s lásd be, ez valahol jogos is.
Én délben negyed óra alatt megnézem a leveleim, negyed óra alatt a Sziget-tudósitást, meg ittan a hétkert, és már megyek is magamtól, hisz amúgy bármennyit használhatom a hálót, itt meg sok kiváncsiskodó akad, akik.
Juj-juj, odakinn Tereskova belekezdett a Cicalányba! Rohanok.
Aki 4-kor még ébren lesz nézze meg a 16 éve gyurmázó punkformációt, a Kretens zenekart.
http://ludens.elte.hu/zene/kretens :-)
11-kor pedig Satöbbi is!! PUF-ot majd nézzetek a Nagyszinpadon.!

coolman


1997. augusztus 17. - vasárnap, 21 óra 59 perc
Takika!
Tán neked is a dzsetrotál hiányzik?
Vagy talán a lord?
Nagyon IGÉNYES vagy.
Bowie,BS,sok emberke öltönyben?
Nem igazán értem,de megszervezhetnéd.
Irjál holnap is,el ne feledd!
Motel


1997. augusztus 17. - vasárnap, 21 óra 55 perc
Sziasztok!

MATÁVnak minden megbocsátva. Simán bejutottam, miközben Tereskovát hallgathatom kintről - lehet, hogy nem is kell várnom Julikára az I luv u koncertig, hanem mingjárást szerelmes leszek ismét Tereskovába -, kell ennél szebb?
A Wantedon a Kashmir mos nem vót ollan jó, mint szok általában, de a legpornográfabb énekesnő cimét most is kiérdemelte a csöppség.
A Tanksapka nem nyújtott semmi újat, viszon előtte a New Modell Army odaszögezett a Nagyszinpad elé, a Hirlap sátorból mexöktem - mer' Loviék ugyan poénosak voltak, de amikor témavezetőjük mindannyiszor visszaterelte a szót a rákendról életformára, öléggé üres szájtépés vót -, igy késve értem a NM Armyre, de az utolsó fél óra bőven meggyőzótt róla, hogy szerethető, amit csinálnak.
Nu, lassan megcélzom a Faith no more-t.
(bocsi, hosszú i-t nem találtam, de örülök, hogy legalább ékezet akad mostan)
Pusszancs,
coolman


1997. augusztus 17. - vasárnap, 21 óra 51 perc
Hello!

BOcsi, az elozo anyagot nem irtam ala. En irtam a Digitalis Szigetrol, a MATAV-rol, Linuxrol egy kicsivel lentebb...
Tudtommal a Digitalis Sziget egy ismerosom (a DSz tavalyi rendezojenek, a nev kitalalojanak) bejegyzett nevjegye. Igy sem a MATAV, sem a SZIGET nem hasznalhatja. Es ebbol per lesz, amit a srac meg is fog nyerni :)
Tegnap elmaradt megint ket koncert. A Wellington-t attettek maskorra, a Lord meg nem erkezett meg. Meg szerencse, hogy en inkabb az alvast valasztottam, mert ha ott lettem volna, akkor lehet, hogy szep hosszu kormondatokat es jelzos szerkezeteket irtam/mondottam volna a helyszinen, es itt is...

Es igaza van annak, aki azt mondja, hogy lehetett volna hivni igenyesebb zeneket, nem ezt a sok divatzenet... Bowie menjen a BS-be koncertet adni, ott a sok emberke oltonyben vegigulheti a koncertet.
A programok szinte percrol percre valtoznak. Egyik media mar tegnapra irta asszem a Tankcsapdat. A masik ma este 6-ra, a 3-ik meg fel 8-ra... Talan nem kellene... Igy nem lehet koncertre indulni...
Jah, es tegnap este Toy Dolls(z?) elott alig fel orat kellett varni, betolakodni, hogy bejusson az ember.
Az is erdekes, hogy amikor eloszor mentem be a Szigetre, akkor volt nalam egy sator, egy halozsak, egy taska a cuccaimmal... Akkor nem motoztak, csak ugy nagyjabol neztek a cuccom...
Masnap reggel egy szinte ures szimatszatyorral mentem, poloban, akkor persze tapizott, vegigturta a taskat is...
Erdekes hozzaallas...
Hat mostanra ennyit... Majd leszek abbol a netsatorbol, ahol fel ora utan kidobnak... Es ott meg vannak ertelmes emberek is... Es iden nem lehet Duke-ot jatszani, mert hat nem... Pedig milyen jo is volt ejjel 8-an jatszani egymas ellen, aztan jott az aramszunet, a sziget elcsendesedett, mindenutt sotet, a netsatorban meg jaccik a nep, mert hat arra van a szunetmentes :)
Es csak annyit hallanak, hogy : Buliiiiiiiiiiiiii!
Meg: Nagypapa var ratok!
Meg: Tancolj kislany!

Na abbafejezem...
Majd irok holnap is, ha sikerul odaverekednem magam egy normalis gephez...

Bye: Takika voltam, iRC-en meg meg is lehet talalni :)


1997. augusztus 17. - vasárnap, 17 óra 55 perc
Csokoltatok Mindenkit!!

Sajna iden sem jutok ki mar kozetek ezert most mar nyugodtan megihatjatok a soromet!!

PS Kiazaprodigy?


1997. augusztus 17. - vasárnap, 16 óra 59 perc
Ha nem tesznek fel kérdést akkor nincs 7?.
Ha ilyen az elsöszámú akkor utolsó nincs is.
Ébresztö!!!!!!!
Új témák:
Ha Erdély katonai visszaszerzésére önkéntes csapatokat szerveznének, jelentkeznél-e fegyveres szolgálatra?
Szervezzék-e újra a csendörséget?
Nem kellene-e mégis visszaállítani az egypárt rendszert?
Angol példára legyen e királyság?
Kit választanál királynak?
Megengednéd-e a homoszexuális házasságot?
Mi lenne ha nem lépnénk be a NATO-ba?
Miért adsz borravalót az orvosnak?
Miért fogadja el az orvos a borravalót?
Hogyan elözzük meg a sorbanállást?
Milyen legyen a hivatalos hangnem?
Csalsz-e az adóbevallásnál?
Miért nem adsz számlát?
Mikor lesz újra államosítás?
Miért csalod meg a férjed/feleséged?
Kivel csalod meg öket?
Fizetsz-e a sexért? Mennyit?
Kell e több kupi?
Csináljanak-e nemzeti parkot a VIII kerületböl?
Mi a különbség a hegedü és a brácsa között? ( A brácsa tovább ég.)
Kell e szögesdrót Ukrajna felé?
Vizumkényszer a Szlovákoknak?
Adjuk-e el a Csepel szigetet?
Miért baj, ha eladjuk a lerobbant gyárakat?
Hogyan teremtenél több munkakalkalmat?
Felülvizsgálják e nyugati orvosok a leszázalékoltakat?
Mennyit adtál az orvosnak, hogy leszázalékolt?
Legyen-e Horthy ucca vagy tér ismét?
Legyen-e Kádár ucca vagy tér?
Kell-e korona a magyar címerre?
Miért kell a mohamedánoknak a Karácsonyt és a Húsvétot ünnepelni?
Miért van a mai cimerben 3 hegy és 5? folyó szimbolizálva?
Nem kellene-e egy vidámabb/optimistább Himnuszra pályázatot kiírni?
Depressziós-e a Szózat?
Eladó-e a Margit sziget?
Legyen-e új neve a forintnak? ( Tallér, korona, rubel, dollár )
Értékeljük-e újra Bös-t?
Mirage-F-Saab?
Szeressük-e a külfödi magyarokat?
Osszanak-e ingyen óvszert az iskolákban?
Kötelezö legyen-e az AIDS szürés?
Kell-e újra 5 éves terv?
Miért jobb M.O. élni, mint Nyugaton?
Jobb?
Kell-e több McDonald's?
Hol nyíljon az új Dréher?
El kell-e venni attól aki sír?
Nyissanak-e Úrikaszinót a Várban?
Hagyjuk-e magukra a szegényeket?
Hol lehet kapni lila tarajos kotont?

Dans le royaume des avengles les borgnes sont rois. Kiejtve: Dan lö roajüm dé zavögl lé borny szon roá. ( Csak sejtem, hogy mit jelent de jó hangzik. )
Csak életet leheltem egy kicsit, de lehet, hogy elpárolog.
Provokatíve összeállította:
Szeretettel,
Vizafogó.
Ui.: A semminél jobb. Nem?
Pöcsikék.
Na majd meglátjuk.


1997. augusztus 17. - vasárnap, 16 óra 24 perc
Hallisnow!

Valjon a Korai Orom is megkapja a 100 rugot, ha mar beugranak a Prodigy helyett?
Tartok tole, nem tesz jot a nepszeruseguknek ez a besuvasztas. Akkor man fizessek meg oket!
Satobbi lesz vagy nem, ki mit tud?
Antal Imre


1997. augusztus 17. - vasárnap, 16 óra 17 perc
Sziasztok!

Reszemrol (is) bocs az ismetlesekert, szivesen rakennem a MAtav-satorra, de csak reszben igaz, mert ha ertettem volna, hogy ne azt irja ki ekes angelus nyelven, hogy "Anyad!", hanem hogy elment, akkor nem negyszereztem volna a lelkesedesem.
Egyebkent a Wei Wu Wei zsenialis volt, a PICSA szokas szerint ostoba, am a legallatabb a Banan szinpad utolsoelotti horgo-morgo zenekara az Obfuscated. Na meg, aki a "hard rock"-nak bekonferalt Diktatort megnezte, hoho!
A Marlboron egesz cool volt a C.A.F.B, a M.A.k.-ot majd a Wanteden!
Es persze az I love yout se felejtse el senki a Bahian! "Szerelmes szivek, tirara-tira .. nem szamit mas csak o meg eeeen"

coolman


1997. augusztus 17. - vasárnap, 16 óra 14 perc
Lassan frissiteni kellene a programot. A nagyszinpadon meg mindig fellep a Prodigy peldaul :)

Jah, es sajnalom,hogy iden nem mi csinaljuk a Digitalis Szigetet (En leirhatom, nekem van ra engedelyem, a MATAV-nak nincs :). Ezek a NC-k szart se ernek. Ennel egy jol felinstallalt win3.11 is jobban megy. A Linux persze szazszor jobb...
Es az sem igaz, amit a Sziget Sun ir, hogy nincs idokorlat... De van sajnos. Fel ora utan kidobnak a szepsegek, es allhatok megint sorba. Igy nem lehet egesz nap nyugottan iRC-ni :)


1997. augusztus 17. - vasárnap, 15 óra 47 perc
?

1997. augusztus 17. - vasárnap, 9 óra 44 perc
Biztos nagyon kedvesek lehettek a kapunál, ha ennyiszer leírtad... Ha viszont valaki átolvassa a leveleket, minek kell 8x berakni ugyanazt? Nincs itt semmi ellenőrzés.
Netudgi


1997. augusztus 17. - vasárnap, 8 óra 16 perc
Az egyk ör megfogta a m...

1997. augusztus 17. - vasárnap, 1 óra 57 perc
Pó-lóverseny?
HiHi
De nagy fasz itt valaki.


1997. augusztus 17. - vasárnap, 1 óra 51 perc
Infantilis állatok!
Szigeti majmok, disznó alkoholisták. Nyet kultúra.
LFS


1997. augusztus 17. - vasárnap, 0 óra 3 perc
ha

1997. augusztus 16. - szombat, 23 óra 42 perc
Egesz kedvesek volta a kapunal a rendezok.. megkoszontek hogy vegigtapizhattak es meg mosolyogtak is.

1997. augusztus 16. - szombat, 23 óra 42 perc
HAJRA DIOSGYOR!!!!

1997. augusztus 16. - szombat, 23 óra 41 perc
Meglepoen kedvesek voltak az elobb a kapunal a biztonsagiak. Megkoszontek hogy vegigtapizhattak es mosolyogtak is hozza.
Amugy nagyon boldog vagyok mert vegre bejutottam a Cybersatorba. Massziv allvanyzaton all minden, egeszen gyors a halo. Es meg a Java-k is mukodnek.
Szoval meg vagyok elegedve, de azert a rend kedveert: MATAV SUXX


1997. augusztus 16. - szombat, 23 óra 40 perc
Meglepoen kedvesek voltak az elobb a kapunal a biztonsagiak. Megkoszontek hogy vegigtapizhattak es mosolyogtak is hozza.
Amugy nagyon boldog vagyok mert vegre bejutottam a Cybersatorba. Massziv allvanyzaton all minden, egeszen gyors a halo. Es meg a Java-k is mukodnek.
Szoval meg vagyok elegedve, de azert a rend kedveert: MATAV SUXX


1997. augusztus 16. - szombat, 23 óra 39 perc
Meglepoen kedvesek voltak az elobb a kapunal a biztonsagiak. Megkoszontek hogy vegigtapizhattak es mosolyogtak is hozza.
Amugy nagyon boldog vagyok mert vegre bejutottam a Cybersatorba. Massziv allvanyzaton all minden, egeszen gyors a halo. Es meg a Java-k is mukodnek.
Szoval meg vagyok elegedve, de azert a rend kedveert: MATAV SUXX


1997. augusztus 16. - szombat, 23 óra 39 perc
Meglepoen kedvesek voltak az elobb a kapunal a biztonsagiak. Megkoszontek hogy vegigtapizhattak es mosolyogtak is hozza.
Amugy nagyon boldog vagyok mert vegre bejutottam a Cybersatorba. Massziv allvanyzaton all minden, egeszen gyors a halo. Es meg a Java-k is mukodnek.
Szoval meg vagyok elegedve, de azert a rend kedveert: MATAV SUXX


1997. augusztus 16. - szombat, 23 óra 38 perc
Meglepoen kedvesek voltak az elobb a kapunal a biztonsagiak. Megkoszontek hogy vegigtapizhattak es mosolyogtak is hozza.
Amugy nagyon boldog vagyok mert vegre bejutottam a Cybersatorba. Massziv allvanyzaton all minden, egeszen gyors a halo. Es meg a Java-k is mukodnek.
Szoval meg vagyok elegedve, de azert a rend kedveert: MATAV SUXX


1997. augusztus 16. - szombat, 23 óra 38 perc
Meglepoen kedvesek voltak az elobb a kapunal a biztonsagiak. Megkoszontek hogy vegigtapizhattak es mosolyogtak is hozza.
Amugy nagyon boldog vagyok mert vegre bejutottam a Cybersatorba. Massziv allvanyzaton all minden, egeszen gyors a halo. Es meg a Java-k is mukodnek.
Szoval meg vagyok elegedve, de azert a rend kedveert: MATAV SUXX


1997. augusztus 16. - szombat, 23 óra 38 perc
Meglepoen kedvesek voltak az elobb a kapunal a biztonsagiak. Megkoszontek hogy vegigtapizhattak es mosolyogtak is hozza.
Amugy nagyon boldog vagyok mert vegre bejutottam a Cybersatorba. Massziv allvanyzaton all minden, egeszen gyors a halo. Es meg a Java-k is mukodnek.
Szoval meg vagyok elegedve, de azert a rend kedveert: MATAV SUXX


1997. augusztus 16. - szombat, 23 óra 38 perc
In Kal monnyon le
Netudgi


1997. augusztus 16. - szombat, 23 óra 37 perc
Csaa Mindenkinek a Szigeten een sajna nem tudok
koezetek menni. Majd joevoere marhulunk egy joot
odakinn ees szeetszedjuek a szigetet, mint egy kismozdonyt. keerdeesem : joevoere lessztek? Remelem nem!2@@!!!!!!!!!!!!!!!UTAALOM AZ OSSZES SZABADTEERI DOOGOT!!@!#!


1997. augusztus 16. - szombat, 17 óra 54 perc
Sziasztok!

Nem elfelejteni este megnezni a Wei Wu Weit a Wanted szinpadan! Nagyon gyo kis zakatolos tancos vidamsag.
Tegnap nosztalgiaztam es az Omen es a Fahrenheit bulijanak felet megtekintettem, es jobban tetszett, mint a Black-Out. Hat mi lett velem? Tavaly Kowaek meg jo kis depresssziv koncertet nyomtak, most meg teljesen harsany volt.
Nem eleg, hogy en valtozom, meg a vilag is? :-(

coolman


1997. augusztus 16. - szombat, 15 óra 56 perc
Sziasztok!

Nem elfelejteni este megnezni a Wei Wu Weit a Wanted szinpadan! Nagyon gyo kis zakatolos tancos vidamsag.
Tegnap nosztalgiaztam es az Omen es a Fahrenheit bulijanak felet megtekintettem, es jobban tetszett, mint a Black-Out. Hat mi lett velem? Tavaly Kowaek meg jo kis depresssziv koncertet nyomtak, most meg teljesen harsany volt.
Nem eleg, hogy en valtozom, meg a vilag is? :-(

coolman


1997. augusztus 16. - szombat, 15 óra 56 perc
Sziasztok!

Nem elfelejteni este megnezni a Wei Wu Weit a Wanted szinpadan! Nagyon gyo kis zakatolos tancos vidamsag.
Tegnap nosztalgiaztam es az Omen es a Fahrenheit bulijanak felet megtekintettem, es jobban tetszett, mint a Black-Out. Hat mi lett velem? Tavaly Kowaek meg jo kis depresssziv koncertet nyomtak, most meg teljesen harsany volt.
Nem eleg, hogy en valtozom, meg a vilag is? :-(

coolman


1997. augusztus 16. - szombat, 15 óra 55 perc
Sziasztok!

Nem elfelejteni este megnezni a Wei Wu Weit a Wanted szinpadan! Nagyon gyo kis zakatolos tancos vidamsag.
Tegnap nosztalgiaztam es az Omen es a Fahrenheit bulijanak felet megtekintettem, es jobban tetszett, mint a Black-Out. Hat mi lett velem? Tavaly Kowaek meg jo kis depresssziv koncertet nyomtak, most meg teljesen harsany volt.
Nem eleg, hogy en valtozom, meg a vilag is? :-(

coolman


1997. augusztus 16. - szombat, 15 óra 55 perc
coca cola rulez!!!


1997. augusztus 16. - szombat, 15 óra 10 perc
Hello-hello, mindenki, akinek barmilyen negativ elmenye volt In-Kal Securycsivel, nyugodtan irja le a velemenyet, mondjuk a sziget@mail.matav.hu-ra, de nem rossz a joco@shadow.banki.hu se, nagy orommel vesszuk majd, nekunk is van mar par sztorink. (Pl: tortacsata elott majdnem meglincselt 10-12 InKal-ost ugy 2-300 szigetrajongo... hat azert ezt nem kene, nincs kedvem torta helyett belso szervekkel dobalodzni :) )
Le az In-Kal-lal, kulonos tekintettel arra a faszira, aki a Cyber-sator elott terrorizal mindenkit, meg a dobbermanjat rugdossa, a hulye allat, es szigetlakot vacsorazik :)

Joco, az orok mailezo
Hau, aki nem KiMail


1997. augusztus 16. - szombat, 14 óra 28 perc
Hello-hello, mindenki, akinek barmilyen negativ elmenye volt In-Kal Securycsivel, nyugodtan irja le a velemenyet, mondjuk a sziget@mail.matav.hu-ra, de nem rossz a joco@shadow.banki.hu se, nagy orommel vesszuk majd, nekunk is van mar par sztorink. (Pl: tortacsata elott majdnem meglincselt 10-12 InKal-ost ugy 2-300 szigetrajongo... hat azert ezt nem kene, nincs kedvem torta helyett belso szervekkel dobalodzni :) )
Le az In-Kal-lal, kulonos tekintettel arra a faszira, aki a Cyber-sator elott terrorizal mindenkit, meg a dobbermanjat rugdossa, a hulye allat, es szigetlakot vacsorazik :)

Joco, az orok mailezo
Hau, aki nem KiMail


1997. augusztus 16. - szombat, 14 óra 27 perc
Holtbiztos hogy nem lesz Prodigy?

1997. augusztus 16. - szombat, 14 óra 24 perc
kar, ha nem jon a prodigy

1997. augusztus 16. - szombat, 14 óra 20 perc
A hétfői prodizsi helyére nyomassunk inkább Mansont! Végülis pénz van, idő van, a számuk meg itt van vhol a noteszemben.

Wormboy


1997. augusztus 16. - szombat, 13 óra 27 perc
Tisztelt levelezo tarsunk kelt 1997. augusztus 16. - szombat, 12 óra 8 perc, ugyis mint álbubu.
A "bubu" nevet mar hasznalom.
Legyszives keress magadnak masikat.
udvozlettel
bubu


1997. augusztus 16. - szombat, 12 óra 38 perc
The excerpts of zozo are taken (or stolen) from the works of Steve Harley
bubu


1997. augusztus 16. - szombat, 12 óra 8 perc
My only vice is
The fantastic prices
I charged to be eaten alive...
zozo


1997. augusztus 16. - szombat, 12 óra 6 perc
Ez AZ eljen a nepi demokracijja.Ezt szeretem emberek ,amikormindenki elmondhatja ami szivet bantya.
Kedves exmagyar orulok neki hogy eltunsz a diplomaddal eggyutt.Ezt hivjak termeszetes kivalasztodasnak.En meg a diplomammmmmmal majd hazamegyek.Te is haza fogsz majd menni vagy peddig seggnyalo leszel es rabszolga. Jo rabszolgasagot!
Jozsonak igaza van de nem a "ha nekem nincs neked se legyen" elv alapjan hanem "ha en nem loptam te se lopj"elv alapjan.Tisztelet a kivetelnek.
Az hogy nam szabad a szigetre coca-colat mag mas piat bevinni az az ugynevezet nyugati civilizacio vivmanya.Es a keleti bennszulotteket civilizalni kell uzleti elv alapjan akarjakmegtanitani akarjak megtanitani hogy mi a jo.AMONOPOLIUM ES KORRUPCIJO.eLJEN A DIAKSZIGET DOGOLJON A PESZI.
szakadar magyar


1997. augusztus 16. - szombat, 11 óra 59 perc
Atolvasas utan?Akkor az elozo biztos nem kerul be.
Szoval a Prodigy anyukajat prostitualtnak titualtam.Pedig nagyon jo zenet csinalnak.De ez megiscsak sok!!!

Balazska


1997. augusztus 16. - szombat, 11 óra 50 perc
A Prodigy a vilag legjobb zenejet csinalja.
De ez meg nem ok arra, hogy baszakodjanak velunk!
A KURVA ANYJUKAT!!!

Balazska


1997. augusztus 16. - szombat, 11 óra 48 perc
Hali! A furcsa az, hogy nekunk az osszes levelunk eltunik a matavneten, es nem is lehet norton commanderbol internetezni, mint ahogy reklamozzak...

1997. augusztus 16. - szombat, 11 óra 37 perc
Hali,
MatávNet belelendült, 1-2 levél szerintem el-el tünedezett.
Nem tapasztaltátok?
Lépesméz


1997. augusztus 16. - szombat, 11 óra 6 perc
Kedves GG!
Ugy tunik, ujra kene gondolnod a meghirdetett:
"de a felkorbácsolt indulatoknak talán jót is fog tenni egy kis pauza"
elvet.
Ha bokros teendoid a sziget korul engedik, otoljel ki valami kerdest, kulonben teljesen szetzullik a gondjaidra bizott rovat.
Baráti biztatással
Olvasó


1997. augusztus 16. - szombat, 10 óra 19 perc
F.G. a hétvégén nem dolgozik. Nem is ír.
A portásfülkében lopja a telefonvonalat.
Hétvége F.G.-mentes
Bámulód


1997. augusztus 16. - szombat, 10 óra 13 perc
Aláirás nélkül!
22:18
Nem ez volt a kérdés.
Otthon mamikát hülyézd. Pöcsi.
F.O.


1997. augusztus 16. - szombat, 4 óra 50 perc
Szervezok nem nezik ezt?
Jol lenne eldonteni lesz e Prodigy.
Es jo lenne ha ezt a szervezok publikalnak valahogy.


1997. augusztus 16. - szombat, 4 óra 12 perc
Zugló, Herminamező. A bassz idáig hallik. Szegény Dunapartiak!
A capella nem megy a szigeten?
Lépesméz


1997. augusztus 16. - szombat, 1 óra 39 perc
ay emberek, ki lesz most a prodigy helyett?
mer szerintem szinpadbontas lesz a kedves kozonseg reszerol mindenkepp.

bowie volt jobb, lesz jobb mert ugyan a klasszikusait ugyesen atdolgozta azer nagyon atjott a datkazi az idei slagereknel.
mindenesetre igy is szarrazuzta a fasz mullereket, akik a bazsomnagy pepsziposzter elott jaccottak >;D

jackyll


1997. augusztus 16. - szombat, 1 óra 33 perc
Oh! Dear, look what they’ve done to the blues, blues, blues–
zozo


1997. augusztus 16. - szombat, 1 óra 25 perc
Make mine old time, or I'll spit in your eye
It's better than lying, anytime. . .
I'm horrified of modern times, I'm trying
Very hard to keep up my guard
Everything's becoming Drag, we'd best be off
Escape the bad - could be very sad
Misery coming over me, I'm thinking about
Going blind and don't want to see.
zozo


1997. augusztus 16. - szombat, 1 óra 16 perc
Telefonált a faterom, nem engedi ki a szigetre a 16 éves húgomat :-(((

1997. augusztus 16. - szombat, 0 óra 45 perc
Jozsó!
Ha valóban komoly a célkitűzés, hogy két év múlva lesz AC-s járgány, akkor általam írt komplexus visszavonva!
Bocs! de halál komoly hangzatú az általad írt "igenis a Mol jól csinálja" /lásd: Szerda 21óra.31.perc/ kezdetü sor, és más is
meghőkölésének adott hangot!


TRIXI!

Én nem azt mondtam hogy ha valakinek nem tetszi az húzzon el, és csak ez az egy lehetőség van. Csupán mint lehetséges megoldást vetettem fel, a terep elhagyását.
De ki tud ennél jobbat ajánlani azoknak akiknek tűrőkéjüket meghaladják a Szigettel
járó megbróbáltatások?
A pusztába való kiköltöztetés nem hiszem hogy egy nyerő megoldás lenne, mert oda ugye ki kell jutni, és vannak akik naponta járnak ki, és kedvenceik meghallgatása után szépen haza vergődnek, mert azért a csapat nagy része feltételezem a másnapi belépő árát valahogy napközben meg is akarja keresni.
Tulajdonképpen a TREBITSCH mondta meg a TUTIT!!!
lásd:augusztus 13. 20.óra 32.perc

Bizony sokan valánk, és egyre nehezebben viseljük egymást. És sajna vannak helyzetek /no nem mindíg/ amikor magadnak jobb ha bölcsen megoldod a porblémát.
Meg egyébként is, bármelyik oldalt harapod mindegyik fáj!

Most békés hangulatomban leledzek! :)))

MASKA


1997. augusztus 15. - péntek, 23 óra 51 perc
Jozsó!
Ha valóban komoly a célkitűzés, hogy két év múlva lesz AC-s járgány, akkor általam írt komplexus visszavonva!
Bocs! de halál komoly hangzatú az általad írt "igenis a Mol jól csinálja" /lásd: Szerda 21óra.31.perc/ kezdetü sor, és más is
meghőkölésének adott hangot!


TRIXI!

Én nem azt mondtam hogy ha valakinek nem tetszi az húzzon el, és csak ez az egy lehetőség van. Csupán mint lehetséges megoldást vetettem fel, a terep elhagyását.
De ki tud ennél jobbat ajánlani azoknak akiknek tűrőkéjüket meghaladják a Szigettel
járó megbróbáltatások?
A pusztába való kiköltöztetés nem hiszem hogy egy nyerő megoldás lenne, mert oda ugye ki kell jutni, és vannak akik naponta járnak ki, és kedvenceik meghallgatása után szépen haza vergődnek, mert azért a csapat nagy része feltételezem a másnapi belépő árát valahogy napközben meg is akarja keresni.
Tulajdonképpen a TREBITSCH mondta meg a TUTIT!!!
lásd:augusztus 13. 20.óra 32.perc

Bizony sokan valánk, és egyre nehezebben viseljük egymást. És sajna vannak helyzetek /no nem mindíg/ amikor magadnak jobb ha bölcsen megoldod a porblémát.
Meg egyébként is, bármelyik oldalt harapod mindegyik fáj!

Most békés hangulatomban leledzek! :)))

MASKA


1997. augusztus 15. - péntek, 23 óra 51 perc
muller peter szanalmas volt. mit faj neki a bowie? mar akkor sztar volt, mikor annak a kis senki pocsnek ki se nott. arrol nem is beszelve, h. ki o, h. egy 30 eve buliban levot igy szidjon? noname, szar kis senki.
a pepszi szar

udv,
zsele


1997. augusztus 15. - péntek, 23 óra 24 perc
Lesz Prodigy vagy sem???

1997. augusztus 15. - péntek, 22 óra 24 perc
F.O.,
olyan hülye vagy, mint 6 másik együttvéve. Az internetto olvasói között legnépszerűbb a 7?, leginkább azér, mert ott van a címlapon a link, és minden hozzád hasonló szellemileg visszamaradott idióta is megtalálja.


1997. augusztus 15. - péntek, 22 óra 18 perc
Nincs válasz?
F.O.


1997. augusztus 15. - péntek, 22 óra 1 perc
Egy nagytétényi néni RULEZ!!!!!!!!!!

egy óbudai néni


1997. augusztus 15. - péntek, 19 óra 41 perc
Engem kurvára nem is zavar a Sziget.

Egy nagytétényi néni.


1997. augusztus 15. - péntek, 18 óra 59 perc
EMBEREK! Itt vagyok a Digitalis Sziget satraban, es unatkozom. ;)
Remelem mashol is ilyen jo ido van, mint itt.
/-/erb


1997. augusztus 15. - péntek, 18 óra 10 perc
Fijugg!!
Ez a Sziget ugyanolyan szar mint az osszes tobbi.
Aki bepialas, uvoltozes nelkul is jol tudja erezni magat, annak derogalni fog az ottlet.
A masik vegletnek pedig ez kell, anelkul semmit nem er.

En inkabb megnezem Csuka Monikat a tv-ben, es hanyok a furdoszobaban, mint vki mas tegye az en nyakamba, es a hitlerjugenddel ertetlenkedjek a jegyem miatt...

Joci dizsi


1997. augusztus 15. - péntek, 17 óra 58 perc
Hehe, nem jön a Prodigy. Nem kéne őket beperelni mint az állat? Hátha nyereséges lesz a Sziget :)
Viszont látogatását fogja tenni a Baja Feri.
Peter


1997. augusztus 15. - péntek, 18 óra 53 perc
Sziasztok!
Jaj, úgy élvezem én a Bambit! Őzék új kazija egyszerűen szuper. Bár másacska.
Ma este pedig jórészt a gyors számaikat nyomtaják majd. Hogy miket? Megnézheted a honlapjukon!
http://ludens.elte.hu/zene/vidampark/bamba.htm

Utánam a Víz Ödön!
Víz Oszkár


1997. augusztus 15. - péntek, 18 óra 19 perc
Utálom a pepsit.
scé


1997. augusztus 15. - péntek, 18 óra 8 perc
Hát...az az igazság,hogy nem voltam kint
tegnap.Valószinűleg nem is leszek...
Viszont 2 éve kint voltam egész héten!
Mit mondjak?Kurva jó volt!!!
Azóta megváltoztam...És egy kicsit megváltozott
a Sziget is...ahogy hallottam...
Na cső


1997. augusztus 15. - péntek, 17 óra 45 perc
Hát...az az igazság,hogy nem voltam kint
tegnap.Valószinűleg nem is leszek...
Viszont 2 éve kint voltam egész héten!
Mit mondjak?Kurva jó volt!!!
Azóta megváltoztam...És egy kicsit megváltozott
a Sziget is...ahogy hallottam...
Na cső


1997. augusztus 15. - péntek, 17 óra 41 perc
coolman te kint nyomod, kozbe meg irogatsz a ludenses cimedrol? Meghogy szar az infrastruktura
Peter


1997. augusztus 15. - péntek, 17 óra 25 perc
Hol lehet itt hirdetni?
Toszott Agyú.


1997. augusztus 15. - péntek, 17 óra 0 perc
Szasztok Robinsonok,
Mas az idoszamitas a szigeten, az uznetek rendre egy oraval a jovobol jonnek.
Egy fontos kerdes mennyi egy sor ara a szigeten?
udv: ltimar@usa.net


1997. augusztus 15. - péntek, 16 óra 59 perc
Na +in én!
szóval enfülemmel hallottam, amint az őr azt mondta hogy "coca colát" nem lehet bevinni! és lazán zavarta vissza a népeket. Hogy van ez?

kaviat


1997. augusztus 15. - péntek, 16 óra 53 perc
Szeretném megtudni, hogy milyen ranglistán áll elsö helyen a 7kérdés.
Kik vannak azon a listán?
Komoly választ kérek.
F.O.


1997. augusztus 15. - péntek, 16 óra 52 perc
Jozsó, te melyik Jozsó vagy?
Az igazi Jozsó


1997. augusztus 15. - péntek, 16 óra 46 perc
Elegem van a diák-, pepsi vagy mittudoménmilyen szigetből.
Egy óbudai


1997. augusztus 15. - péntek, 16 óra 41 perc
Sziasztok!

%Miért nem lehet piát bevinni?
Gondolom, hogy ne csökkentsd a benti forgalmat.
Kifelé jövet volt egy mulatságos jelenet:
Intézkedő kapuőrünk valakinek a borát (piros volt, de nem hiszem, hogy málna :D) öntötte ki, le a hídról, a híd lábánál ücsörgők közül pedig odarohant valaki egy pohárral, s igyekezett minél többet begyűjteni az "égi áldásból".
Lám, kinek szerencse, kinek fereferencse.

Egyébkény teljesen csodálkoztam reggel, hogy nem jön oda senki kirángatni a hálózsákomból, hogy mutatnám mán meg a karszalagom. Mi történhetett?
Így akár délig is aludhattam volna, ha nem kezdi el az az "állat" (mint mondják) 6 órától bömböltetni a hangszórokat a kocsmában. Még jó, hogy 4 után zuhantam el, így 9–ig nem jutott el a fülemig a zajgás.
De hogy ma este máshol alszom, az tuti!
Juj, csak a mamám meg ne lássa, millen csapodár vagyok. :–D
coolman


1997. augusztus 15. - péntek, 16 óra 40 perc
sziasztok,
szerintem az anima volt eddig a csucs, akik ott
voltak azok tanusithatjak is!
Muller Mikirol /akarom mondani Peterrol/ meg csak
annyit, hogy aki ripacs az is marad.
Bar valahol azer o is jo fej igy otvenfele.
Na es mindenkinek klassz szigetet, jobb inkalosokat, es valami vidamat ha lehet a vegere,
Sziget bejaratnal 14-en:
"HA MAR A PENZEMBOL NEM JOVOK KI, LEGALABB HAD'
MENJEK BE!"

Mindenkit udvozlok, a hidon innen es tul,
es ma Chumba lesz, es jo lesz nekunk megint...
udv:
hau, aki nem KiMail


1997. augusztus 15. - péntek, 16 óra 31 perc
sziasztok,
szerintem az anima volt eddig a csucs, akik ott
voltak azok tanusithatjak is!
Muller Mikirol /akarom mondani Peterrol/ meg csak
annyit, hogy aki ripacs az is marad.
Bar valahol azer o is jo fej igy otvenfele.
Na es mindenkinek klassz szigetet, jobb inkalosokat, es valami vidamat ha lehet a vegere,
Sziget bejaratnal 14-en:
"HA MAR A PENZEMBOL NEM JOVOK KI, LEGALABB HAD'
MENJEK BE!"

Mindenkit udvozlok, a hidon innen es tul,
es ma Chumba lesz, es jo lesz nekunk megint...
udv:
hau, aki nem KiMail


1997. augusztus 15. - péntek, 16 óra 29 perc
sziasztok,
szerintem az anima volt eddig a csucs, akik ott
voltak azok tanusithatjak is!
Muller Mikirol /akarom mondani Peterrol/ meg csak
annyit, hogy aki ripacs az is marad.
Bar valahol azer o is jo fej igy otvenfele.
Na es mindenkinek klassz szigetet, jobb inkalosokat, es valami vidamat ha lehet a vegere,
Sziget bejaratnal 14-en:
"HA MAR A PENZEMBOL NEM JOVOK KI, LEGALABB HAD'
MENJEK BE!"

Mindenkit udvozlok, a hidon innen es tul,
es ma Chumba lesz, es jo lesz nekunk megint...
udv:
hau, aki nem KiMail


1997. augusztus 15. - péntek, 16 óra 29 perc
sziasztok,
szerintem az anima volt eddig a csucs, akik ott
voltak azok tanusithatjak is!
Muller Mikirol /akarom mondani Peterrol/ meg csak
annyit, hogy aki ripacs az is marad.
Bar valahol azer o is jo fej igy otvenfele.
Na es mindenkinek klassz szigetet, jobb inkalosokat, es valami vidamat ha lehet a vegere,
Sziget bejaratnal 14-en:
"HA MAR A PENZEMBOL NEM JOVOK KI, LEGALABB HAD'
MENJEK BE!"

Mindenkit udvozlok, a hidon innen es tul,
es ma Chumba lesz, es jo lesz nekunk megint...
udv:
hau, aki nem KiMail


1997. augusztus 15. - péntek, 16 óra 28 perc
Szeretném megtudni, hogy milyen ranglistán áll elsö helyen a 7kérdés.
Kik vannak azon a listán?
Komoly választ kérek.
F.O.


1997. augusztus 15. - péntek, 16 óra 3 perc
Sziasztok!

Én azért hagytam ott D. Bowie előadását, mert nem ismerem, s az első 5 szám alatt nem mutatott olyat, amely meggyőzőtt volna, hogy ne A kertet nézzem inkább a Bahia színpadon.
Meghökkentően sok ember lézengett másfelé is, ez kicsinyt bíztatott, hogy nem csak én vagyok ollna hülye, hogy nézhetné a szupermegasztárt, oszt marad inkább a magyar történéseknél.
Nekem nagy felfedezés volt a Légüres tér, melyben 2 szaxis csaj, 2 gitáros fikció + 1 dobos valami szívmelengetően laza dolgot vezetett elő. (Na, most monnyam, hogy Ugatha Christie, vagy Wei Wu Wei? Aki tuggya, tuggya.) Hah, meg a (Rolling :D) Stones lazulása! De, hogy ne csak bahiás legyen, Kamondi Imi is geniális vót.
A legérdekesebb viszont a turbóMéhekre türelmesen várakozó tömeg szemlélése volt számomra. Fél órát késtek a Méhek (és a Rét) mégig 200 ember sűrű sorokban ülve, türelmesen várta, hogy gyöjjenek mán, pedig akkor a nagyszínpadon még a Bow(l)ie show rúgta az utolsókat.
Appropo, Müller Péter sem volt semmi!
Egy rendező összekulcsolt kézzel, sírva könyörgött neki, hogy hagyják abba, mert már D.B. meghívott vendég következik, ám Müller Péter az Ennyi után még a pódiumra parancsolta zenekarát, harsányan szapulta az utánuk következő "műanyag sztárt" (vagy: "Szeressétek ALULRÓL Bowiet!" – mondta bemutatva az egyezményes ujjmozdulatot.), és "Azért buli, hogy csússzon" – kiáltással temette a Sziámit ideiglenesen(?)
Na, túl grafomán vagyok, bocs. Legyetek jók!
coolman


1997. augusztus 15. - péntek, 15 óra 59 perc
Ez valóban a béka segge v. lejjebb.
Csak virágozzon minden Barackvirág.
Nektek való.
Sitt


1997. augusztus 15. - péntek, 15 óra 50 perc
Sziasztok!
Miért nem lehet piát bevinni a Szigetre? (Műanyag flaskákban.) Tényleg nem lehet, vagy csak a szekusok paktáltak le az árusokkal, némi jutalékért, hogy nagyobb legyen a bevétel? S ha tényleg nem lehet bevinni, ezt miért csak a bejáratnál tudjuk meg? Nem jól van ez így. Ha valaki kompetens, válaszoljon!
n@ki


1997. augusztus 15. - péntek, 15 óra 48 perc
Tenyleg nem kellett volna ezeket a fasiszta genetikai szemeteket (lasd biztonsagi orok)felberelni. Ha mar kifizetek 6000 forintot egy szolgaltatasert, talan elvarhatnam, hogy emberkent kezeljenek es ne lokdossenek meg utogessenek ezek a parasztok.
A Sziami koncert vege pedig szanalmas volt. Ahogy egy ven pocakos felmeztelen lathatoan reszeg senki fikazza a Bowie-t,hat a gyomrom nem birta.


1997. augusztus 15. - péntek, 15 óra 40 perc
Roppant érdekes volt a hangerő pro/kontra vitát olvasni. Nem akarok ünneprontó lenni, de van erre rendelet (vagy vmi hasonló), pontos dB értékkel, külön nappalra (6-22) és éjszakára, utána lehet nézni. Viszonyításképpen: ha a szomszédban lévő diszkót éjszaka csukott ablak mellett hallod, az nagy valószínűséggel túllépi a megengedett értéket. Nyáron kellemetlenebb a helyzet...
Amúgy engem is roppantul zavar hajnali 1/2 felé a popperek üvöltözése az utcánkban, ugyanis 1/2 8 tájban vagyok kénytelen kelni. Lehet, hogy a 22 évemmel egy lelassult vén fasz vagyok?

Diáksziget rulez!
Pepsi nem rulez, de kit érdekel!
Motörhead rulez!

Viszlát péntek este 9-kor...

Bryan
(newbie)


1997. augusztus 15. - péntek, 15 óra 38 perc
Mijjenn sziget?
PD.


1997. augusztus 15. - péntek, 15 óra 34 perc
Hello Maska!
Szerintem nincs kisebbrendűségi komplexusom. (Te pszichiáter vagy?). A másik, hogy 1-2 éven belül tuti nekem is lesz egy olyan verdám amiben már én is sajnálni fogom az AC-t. Ebben a témában írt első levelembe próbáltam némi irónikus felhangot csempészni, úgylátszik ez nem volt feltünő :-)

Jozsó


1997. augusztus 15. - péntek, 14 óra 40 perc
A DAVID BOWIE oriasi volt, a hangzas kristalytiszta, a hangulat oriasi a dalok zsenialisak voltak.
Kulonosen a Fashion, az Underpressure es a bassgitaros lany tetszett
Az Apollo 440 nagy meglepetes volt , eloben oriasi hangulata van a drum&bass-nek.
Persze a FaithNoMORE miatt a vasarnap talan meg jobb lesz.
Udv Mindenkinek B.Zoli


1997. augusztus 15. - péntek, 14 óra 38 perc
A DAVID BOWIE oriasi volt, a hangzas kristalytiszta, a hangulat oriasi a dalok zsenialisak voltak.
Kulonosen a Fashion, az Underpressure es a bassgitaros lany tetszett
Az Apollo 440 nagy meglepetes volt , eloben oriasi hangulata van a drum&bass-nek.
Persze a FaithNoMORE miatt a vasarnap talan meg jobb lesz.
Udv Mindenkinek B.Zoli


1997. augusztus 15. - péntek, 14 óra 36 perc
A David Bowie szuper volt.
Tisztan szolt, a hangulat fenseges, a dalok oriasiak voltak.Kulonosen a Fashion es az Underpressure.
Nagy meglepetes volt az Apollo 440 oriasi hangulatot teremtettek, eloben sokkal jobbak, mint CD-n.
Nagyon eros sziget ez az idei, alig varom mar a vasarnapot, a Faith No More-os napot.
Udv Mindenkinek B.Zoli


1997. augusztus 15. - péntek, 14 óra 24 perc
péntek, 3 óra 23 perc!

a bowie az bowie nem szorul rá a védelmemre, de kár hogy nem vártad meg a spakbojt +a többi uj cuccot, amit a vége felé húztak.

Más:Szerintetek mi ez a Coca tiltás? +teheti a popsi hogy visszazavar valakit ha nem popsikóla hanen kókakóla van nála? Mi a jogszabály? Mert a motozás o.k. legalább nem késelek meg senkit! De az hogy a táskámban milyen kólát viszek qvára magánügy szerintem! Kicsit sok itt a marketing!!

kaviat


1997. augusztus 15. - péntek, 14 óra 22 perc
Zolee! (De ugye nem Ganxsta?)
Igazad van,de...
En nem a borra gondoltam,hanem a sörre.
Sok boroskólát pedig az igyon,aki nem kap tőle
hányingert.Speciel én sem bírom.
Amúgy mi történt a nyakaddal?
-v.t.k.-


1997. augusztus 15. - péntek, 13 óra 54 perc
A ProJedi végre eldöntötte, hogy gyün.
(100 rugóért $ban.)Miért kellett 3* lemondani?
Azért _jó_ hogy jönnek..
Szmbaton dobshow ! gyertek, állat lesz (rem élem).
Zzz(oli)


1997. augusztus 15. - péntek, 13 óra 53 perc
Sziasztok!

A szigetben nekem sok dolog nagyon nem tetszett.

1.) A hangszórókból, amíg a bejárat előtt 46 (!!!) percet nyomorogtunk, 1fojtában fenyegetés szólt: Ne tegyük fel a karszalagot, mert ha megsérül, nem cserélik ki. (Ez jogos.) Fojtonosan őrizzük meg, mert bent is rendszeresen ellenőrzik, és ha sérült, vagy nincs a karunkon, eltávolítanak a szigetről. Mertmivanakkorugye, ha 1 kontzert hevében valaki tesz egy enyhe kis szakítást azon a szallagon?! Rögvest ki kell mennem a szigetről!!!

2.) A híd bejárata előtt az In-Kal Hungary Security Kft. fasiszta típusú, sapkaméretnek megfelelő IQ-val rendelkező klónjai (embereket szándékosan nem írtam...) lökdösték visszafele a tömeget, és csinálták a felfordulást. Aki előttem állt srác, nem volt részeg, nem volt benarkózva, nem volt büdös (mint azért bent pár emberke....), semmit nem csinált, csak hátulról valakik meglökték a tömeget, erre a nagyeszű konyhakredenc (edzőkesztyűben) elkezdte lökdösni és pofozni. Ha valaki ilyenkor neadj' Isten védekezni próbálna, jogos igaza tudatában, akkor meg a többi hígagyú barom veri össze. És ezek a vadbarmok ellenőrizték bent a jegyek meglétét... motorral menve, a tömegben. Ennek fényében talán érthető, hogy az előző pár sort miért éreztem fenyegetésnek. Az már persze munkaköri kötelesség, hogy amikor két hirigjani felment a biztonsági kakasülőre, előtte az elemlámpájuk szárával hátbavagdosva a tömeget, nyitottak utat maguknak. Én is ott voltam középen, engem csak fellöktek. Ezek után egész koncert alatt azzal szórakoztak, hogy az emberek arcába világítottak. Szigorúan biztonsági szempontokból, ugyebár.

3.) A szigeten térdig lehet járni az eldobott poharakban, papírtálcákban, és egyéb dzsuvában.

4.) Bowie "lehaknizta" a műsort. Letudta a szerződésben előírt műsoridőt, és egy viszonylag gyengus párperces ráadás után egész egyszerűen kisétált. Voltam már nagyságrendekkel jobb koncertjén is...

Summa summárum: remélem, van, akinek ez tetszik és élvezi a szigetet, az én véleményem szerint viszont úgy szar, ahogy van.

cet


1997. augusztus 15. - péntek, 13 óra 51 perc
Pont a kozepetol volt jo (Hello Spaceboy, Scary Monsters, Little Wonder). Addig nem tudom mi a f**t csinalt.1997. augusztus 15. - péntek, 13 óra 33 perc
A világ legnagyobb hiper-multi-mega bulija a SZOT Üdülő Hangulat koncert lesz a Banán szinpadon pénteken 19.15-kor.

Gecsebaldi Gecse
(Fittipaldi Dénes)


1997. augusztus 15. - péntek, 13 óra 33 perc
Helló Balázs! Remélem dög részeg vagy!
Igyál helyettem is egy pofa sört.

C s a b a


1997. augusztus 15. - péntek, 13 óra 31 perc
Nem ártana most már egy szinvonalas, zenét játszó bandát is meghivni a Szigetre. A régieken még volt elvétve egy, kettő(pl. Jethro Tull), de most miért feledkeztek el ezekről a bandákról.
Rengeteg tini-punk együttes lesz, nem lehetett volna helyettük egy zenekart berakni akik a jó frizurájuk mellé még zenélni is tudnak(nem utolsó szempont).

Jebe


1997. augusztus 15. - péntek, 13 óra 31 perc
D. Bovli nagyon lama volt. Kar volt erte a 60 misi. Ott alltam az elso sorban, de a koncert kozepenel kimentem, nem birtam tovabb.


1997. augusztus 15. - péntek, 3 óra 23 perc
Kár volt letölteni.
barackvir.
D. nem jár ide.


1997. augusztus 15. - péntek, 1 óra 48 perc
Kár, hogy 18 öltés van a nyakamban, és nem szabad erőltetni magam. Heh. Sziget most nem jön be. De akinek bejön, az mesélje el milyen volt a Faith No More, őket szeretem. (-ttem? )

-vtk-!
Szerintem kólát azé' isznak, mert ugye a boroskóla sem lehet meg kóla nélkül, ráadásul a SzabiFröccs (2dl fehér, muskotályos + 1dl kóla) is avval készül. A BrindzaKólát csak említem, a recept kimarad, ugyanis a neve ellenére _nem_ brindzából készül. PFujj...

Zolee


1997. augusztus 15. - péntek, 0 óra 45 perc
Jozsó!

Nem ment tönkre az AC-m, és nem is méregből írtam a nemúgy vanazt, hanem a hirtelen meglepődéstől amit írtál, és csak csatlakozni tudok GREEN EARL megnyilatkozásának első feléhez lásd: CSÜTÖRTÖK 10 óra 30 perc
Meg igy belegondolva mintha néked kissebségi érzéskomplexusod lenne! Nemde????
Maska.


1997. augusztus 15. - péntek, 0 óra 21 perc
I'm the light that shines.... follow me....
children of the night, step into the light.... follow me...
Can you feel me ? ... follow me...
I got what you need... follow me :)

DoSi :)


1997. augusztus 15. - péntek, 0 óra 15 perc
Most lesz Prodigy vagy lesz?

1997. augusztus 14. - csütörtök, 23 óra 32 perc
00.15:
BANAN: BLIND MYSELF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Le ne maradj


1997. augusztus 14. - csütörtök, 23 óra 32 perc
Barackvirág!
Hát akkor mennyél kúrni.


1997. augusztus 14. - csütörtök, 21 óra 39 perc
Utálom, és gyűlölöm az összes mocskos, büdös és
primitív punkot, valamint alterost.

Lovassy (KP&B)


1997. augusztus 14. - csütörtök, 20 óra 50 perc
Kurva, fasza jool berugtunk, b........!!!!!!

1997. augusztus 14. - csütörtök, 20 óra 50 perc
AZ elsô szigeten ott voltam, tetszett is...
Voltak, akik akkor is elszálltak, a higiénia sem volt az a high-end, de az elsô ilyen nagy, többnapos buli volt, amin részt vettem.
Szerintem ez kicsit hasonló, mint a jó filmek elsô, második, n-edik folytatása, sose lesz olyan, mint az eredeti.

De akkor még nem is Pepsi néven futott...
Amióta üdítôreklám, már elment tôle a kedvem...

Meg a zenéknek is csak a huszada az, amit biztosan szívesen hallgatnék.

MuzX
(véletlenszerűen belesve ide, szabadságát töltve)


1997. augusztus 14. - csütörtök, 20 óra 20 perc
Csak érdeklődnék a T. Szerktől, hogy ez a népszabadságos felsorolás, és a végén szereplő főportás megnevezés (ami már uncsi, annyiszor ellőtte ez a Dénes ezt az ócsárlást), hozzátartozik-e a 7? által szeretett társalgási hangokhoz, különösen csak így, minden ok nélkül, csak a szitkozódás kedvéért. Ha Piritós itthon lenne, megmondhatná, mennyivel szalonképesebb ez, mint mikor én, ráadásul másokat idézve, a "kúrni" kifejezést használom. Szerintem az szebb és szalonképesebb. Ott legalabb a szándék nem tisztességtelen.
Hm?

Így én nem szeretek ide járni.

Barackvirág


1997. augusztus 14. - csütörtök, 19 óra 58 perc
Főportás hosszú ő-vel irandó.
Csődör


1997. augusztus 14. - csütörtök, 16 óra 0 perc
Jozsó (13:22)
Tudom.
De csak remélem, hogy Majtony is.
Lépesméz
PS.: Bocs, hogy Magyarországot kis mö-vel írtam...


1997. augusztus 14. - csütörtök, 15 óra 40 perc
Na mi van?......Mindenki a szigeten?
Scé


1997. augusztus 14. - csütörtök, 15 óra 39 perc
Népszabadság.
Szerzők:
Aczél Endre
Almási Miklós
Antal Anikó
B. Varga Judit
Bächer Iván
Balog Károly
Balogh Edgár
Bednárik Imre
Bogácsi Erzsébet
Bonifert Mária
Boros Jenő
Bossányi Katalin
Breuer János
Bruckner Gábor
Csala Károly
Czauner Péter
Czene Gábor
Czirják Imre
Daniss Győző
Dési András
Dési Gábor
Dombi Gábor
E. Fehér Pál
Eötvös Pál
Érsek M. Zoltán
Fábián Péter
Faragó József
Farkas József György
Farkasházy Tivadar
Fáy Miklós
Féderer Ágnes
Fekete Gy. Attila
Ferencz Gábor
Freész Károly
Friss Róbert
Füzes Oszkár
Gál J. Zoltán
Gál Zsuzsa
Gyarmati Szabó Éva
Hajba Ferenc
Hámor Szilvia
Hargitai Miklós
Hegyi Iván
Hovanyecz László
Inotai Edit
Jakab József
Kapitány Szabó Attila
Kéri J. Tibor
Kis Tibor
Köbli Anikó
Könczöl Csaba
Kovács Lajos
Krajczár Gyula
Kun J. Erzsébet
Léderer Pál
Lenkei Gábor
M. Lengyel László
M. Rimay Andrea
Matyuc Péter
Miklós Gábor
Molnár Gál Péter
N. Kósa Judit
Nagy Csaba
Nógrádi Tóth Erzsébet
O. Horváth György
Ortutay L. Gyula
Ötvös Zoltán
P. Szűcs Julianna
Palugyai István
Papp Dénes
Pelle János
Peredi Ágnes
Pócs Balázs
Pogonyi Lajos
Popovics Péter
Pünkösti Árpád
R. Hahn Veronika
Rab László
Rác T. János
Rádi Antónia
Ránki Péter
Ritecz Miklós
Romhányi Tamás
Rózsa László
Sereg András
Seres Attila
Sós B. Péter
Szegő Gábor
Szemere Katalin
Szetey András
Szigethy András
Tamás Ervin
Tanács István
Tóth Ákos
Udvardi Judit
Uj Peter
Uj Péter
Ungár Tamás
Varga Lajos Márton
Varsányi Gyula
Vértes Csaba
Zappe László
Zsoldos Attila

Föportás:
F.G.


1997. augusztus 14. - csütörtök, 14 óra 42 perc
A mai napra a mag elvetve.
Álج ( Gyengébbeknek a megfejtés: Álkulcs )


1997. augusztus 14. - csütörtök, 14 óra 22 perc
n@aki!
Micsoda primitiv marha vagy te.
n@aki


1997. augusztus 14. - csütörtök, 14 óra 16 perc
Egyszeüen arról van szó, hogy van egy ország aminek 2 nagy baja van.
Rosszak a törvényei.
A polgárok meg belüröl rohadnak.
Nem részletezem, ezt ti jobban tudjátok bárki másnál. Menjetek csak a szigetre ordibálni ott 5 percre elfelejthetitek az egészet.
De nem ez a megoldás.
Köpök a csalókra, tolvajokra, meg a korruptokra is. 1000 korrupt miatt nem kell egy országnak elvesznie valahol a Lajta és a Fetete tenger között.
Jó törvények viszont kellenének. Ezt a demokrácia nem zárja ki.
A sártések meg nem érdekelnek.
Majtony

U.i.: Állatok! Én csak jót akartam.


1997. augusztus 14. - csütörtök, 13 óra 59 perc
Éljenek a püffedtarcú, bálnatestű nők!
Éljen a Vidámpark!
Őzék szétdúlják a színpadot és az óvatlan, Bahián nevelkedett közönséget.!
Vagy a WOMB neve nem mond senkinek semmit? :-)

Friss info:
http://ludens.elte.hu/zene/vidampark/
coolman


1997. augusztus 14. - csütörtök, 13 óra 48 perc
Lépesméz!
Igazi csak 1, a többi hamisítvány.

Jozsó


1997. augusztus 14. - csütörtök, 13 óra 22 perc
>Fiatal divatbuzik a - szülők pénzén - induljatok a Pepsi Szigetre...
>Hátha ebben az évben lesz valami új.

Kedvetlen Névtelen Savanya!
Fiatal (28.8, mint az átlagos magyar internetezô) divatbuzi vagyok. Rohanok is a Szigetre, hogy nyakára hágjak szüleim adójából nekem juttatott közalkalmazotti fizetésem milliárdjainak. Tudom, hogy kinn a helyem, indulok is, tanácsodat követve, mert nem akarom lekésni a kezdôelôadót, Heller Ágnest -ezúttal Gyula helyett ô beszél a filozófus fölöslegességérôl. Ô most divatos, ugye?
Te csak ülj otthon, és fikázz minket!

A többieknek:
Minthogy a Munkáspárt elmulasztott jelszavakkal ellátni minket, szerénységem pótlást kísérel meg eszközölni:
Éljen a Sziget következô Ötéves Terve!
Elôre a Vezetô Szigetelô címért!
Lessük meg Bowie szakácsát!

Persze M.P.Sz. adott, tessék papírra írni, szív felett hordani:
Kell egy hét együttlét!
n@ki


1997. augusztus 14. - csütörtök, 12 óra 9 perc
Nézzétek meg a SZOT Üdülő Hangulatot a Banán színpadon!!!!

1997. augusztus 14. - csütörtök, 11 óra 47 perc
hát hogy a Monte krisztó grófja ott raboskodott az if then else várában, milyen szigeten? hogy hívták édes testvéreim answer-eljetek nekünk!

nomeg az alcatráZe ahol lehet rabsizni!!

levelibeka with kaviat


1997. augusztus 14. - csütörtök, 11 óra 32 perc
Most tényleg nem frissul ez a lista?

1997. augusztus 14. - csütörtök, 11 óra 20 perc
Szerintem 2 féle ember van:
aki szereti a szigetet
meg aki nem szereti
Azok között akik nem szeretik vannak akik toleránsak és képesek elviselni több száz igénytelen (koszos, büdös, belött) fiatalt a városban és vannak akik nem. Szerintem 1 hétig mindenki képes erre. A fiatalság ilyenkor kiereszti a gőzt és utána megnyugodva tér vissza az iskolába, dolgozni v. ahova akar...
Legyünk toleránsak akkor van rá esély, hogy a Jozso félék is toleránsak lesznek velünk v. a szép (drága) autokkal szemben...
Tolerancia, NO irigység!
mindenkinek jo bulit a szigeten!

Marci


1997. augusztus 14. - csütörtök, 11 óra 16 perc
Majtony,
szerinted hány Jozsó él magyarországon?
Lépesméz


1997. augusztus 14. - csütörtök, 10 óra 54 perc
maska, Majtony, Ki
Tönkrement az AC pumpátok azért vagytok ilyen mérgesek?

Jozsó


1997. augusztus 14. - csütörtök, 10 óra 42 perc
T. Szerkesztőség!

Ha mindkét üzenetemet vették, egyik mehet a kukába. (Kicsit furcsán mondja a szerver, hogy received...)

GreenEarl


1997. augusztus 14. - csütörtök, 10 óra 36 perc
Jozsó és kedves exmagyar!

A "nekem nincs, neked se legyen!" elv helyett én is sokkal jobbnak tartom a "nekem nincs, de nem baj, ezt én is el tudom érni, és lesz nekem is!" elvet. A "mocskos bandá"-t meg én és a barátaim kikérjük magunknak.
Ja, és mi a nehezebbik (?) részt választjuk: maradunk.

GreenEarl

ui: nekem még skodám sincs...:(
de egy Ford Sierra tervezve...:)))


1997. augusztus 14. - csütörtök, 10 óra 34 perc
Majtony és társai!
Pár év alatt a politikai(gazdasági) és bűn maffia
több kárt csinált mint a ruszkik 44 év alatt.
h.gy. szerint nincs nálunk számottevő korrupció,
vagyis emiatt lehet csak az, hogy nem mindenkinek telik ilyen olcsó AC pumpacserére.


1997. augusztus 14. - csütörtök, 10 óra 32 perc
Majtony és társai!
Pár év alatt a politikai(gazdasági) és bűn maffia
több kárt csinált mint a ruszkik 44 év alatt.
h.gy. szerint nincs nálunk számottevő korrupció,
vagyis emiatt lehet csak az, hogy nem mindenkinek telik ilyen olcsó AC pumpacserére.


1997. augusztus 14. - csütörtök, 10 óra 32 perc
Majtony és társai!
Pár év alatt a politikai(gazdasági) és bűn maffia
több kárt csinált mint a ruszkik 44 év alatt.
h.gy. szerint nincs nálunk számottevő korrupció,
vagyis emiatt lehet csak az, hogy nem mindenkinek telik ilyen olcsó AC pumpacserére.


1997. augusztus 14. - csütörtök, 10 óra 31 perc
Kedves Jozsó és exmagyar!

A "de kár, hogy nekem nincs, neked se legyen" elv helyett én is sokkal jobbnak tartom a "de kár, hogy nekem nincs, de nam baj, ezt én is elérem, lesz nekem is" elvet. A "mocsok bandát" pedig a magam és a barátaim nevében kikérem magamnak. Ja, és mi a nehezebbik részt választjuk, maradunk.

GreenEarl

ui: nekem még skodám sincs...
viszont egy Ford Sierra tervezve... :)))


1997. augusztus 14. - csütörtök, 10 óra 30 perc
Majtony, mög fox lepődni "odakünn"!
De azér jó utat - bennem nem lesz hiányérzet miattad.
Pöcök


1997. augusztus 14. - csütörtök, 10 óra 28 perc
Majtony és Tsa !!!
Látom nagyon exmagyar vagy!!!
Pár év alatt a gazdasági(politikai) maffia többet
ártott mint a ruszkik 44 év alatt.
h.gy is kijelentett hogy nics nálunk korupció!!
Akkor miből telik ekegyeseknek olyan olcsó kocsira mint SKODA,TRABANT. A becsületes MAFFIÓ-zoknak
az AC pumpája többet ér.


1997. augusztus 14. - csütörtök, 10 óra 7 perc
57 ora mulva:
U2 U2 U2 U2
With or Without You?


1997. augusztus 14. - csütörtök, 9 óra 58 perc
Jozsó meg a hasonlóan gondolkozók!
Az a mentalitás, hogy "Az nem baj, hogy nekem sincs, de másnak se legyen." nekem nem tetszik.
Amit a Ruszkiknak 44 év alatt nem sikerült tönkretenni azt az ilyenek pillanatok alatt elintézik. Akkor meg rohadjatok meg Európa közepén magatok, én megyek és viszem a diplomámat. Ilyen mocsok bandával én nem akarok együtt élni.
Majtony a 26 éves exmagyar.


1997. augusztus 14. - csütörtök, 2 óra 41 perc
14. lovebarrikad resonance liveact rulla lesz jol
este
majd
@440 utan

igen

ken@eik.bme.hu1997. augusztus 14. - csütörtök, 2 óra 38 perc
Jozsó !
Te egy kib...ott nagy barom vagy!
Ezért is van még mindíg skodálatosod.
Ki


1997. augusztus 14. - csütörtök, 1 óra 21 perc
1997. augusztus 13. - szerda, 18 óra 3 perc
/ha már nincs neved/

>Fiatal divatbuzik a - szülők pénzén - induljatok >a Pepsi Szigetre...
>Hátha ebben az évben lesz valami új.


Édes galambocskám! majnem stimmel:

1.fiatal még (28 monnyuk .-) ,

2.divatbuzi- nem hinném,

3.szülök pénzén - egy sem él már :-(

4+1.lesz valami új.- ez stimmel: bowie, aki már jóatyám kedvence is volt, és valószinüleg ö is kimenne ha élne, pedig mar bőven 50 felett járna :-)

5-1.Pepsi sziget - inkább a Coca de a pepsi is csak egy dolog nem kell asztatat sem túlspirázni.

magam azért oda irnám a nevemet:

kaviat@mail.matav.hu


1997. augusztus 14. - csütörtök, 0 óra 31 perc
nono Jozsókám nemugy vanaz!!!!!!!!!!!!!!!!
maska


1997. augusztus 13. - szerda, 23 óra 4 perc
Te biztos , hogy nem veszitesz semmit, ha ellátogatsz a szigetre,legfeljebb a .szü...sségedet..de sebaj ! lufikat is fognak árulni!''Védekezz a támadások ellen'' alkalmából.
Élvezd az életet,hiszen csak 1-el büszkélkedhetsz.
WIR.Einer


1997. augusztus 13. - szerda, 22 óra 32 perc
Te biztos , hogy nem veszitesz semmit, ha ellátogatsz a szigetre,legfeljebb a .szü...sségedet..de sebaj ! lufikat is fognak árulni!''Védekezz a támadások ellen'' alkalmából.
Élvezd az életet,hiszen csak 1-el büszkélkedhetsz.
WIR.Einer


1997. augusztus 13. - szerda, 22 óra 31 perc
Azt tudom, hogy érdemes kimenni erre a 7 napig tartó, fergeteges bulira.Lenne is hozzá kedvem.Azt terveztem, hogy a barátaimmal lelátogatunk rögtön az első napon, vagyis 14.-én.A koncertek miatt és a barátaim miatt egyaránt.Na de puff! ennek az ötletnek lőttek,mert azt hangoztatták a többiek ,hogy ha elmegyünk , veszélyes szórakozásnak nézünk majdan elébe!Nem szeretnék senkit sem lebeszélni arról,hogy elmenjen,mert lehet,hogy ha Te lemész fantasztikus szórakozásnak nézel elibe!Hiszen Tőled függ, hogy elmész-e vagy sem.Néha azért tudni kell nemet mondani.Kellemes szórakozást annak a félnek aki lelátogat a szigetre.Bár személyesen nem leszek a szigeten, azért remélem Te fogsz engem informálni arról, hogy mi folyik ott.
Köszönettel:BERNÁRDÓ


1997. augusztus 13. - szerda, 22 óra 22 perc
Mit szóltok ehhez a miskolci benzin botrányhoz? Szerintem igenis jól csinálja a MOL. Akinek van pénze n milliós autót venni, annak tönkre kell tenni az AC pumpáját, hogy nehommá ojjan jól érezze magát. Egyébként is mibű tellik 1-eseknek olyan autóra amiben az AC pumpa többet ér mint az én Skodám tokkal-vonóval, napfénytetővel, új gumikkal együtt?

BalázsX, házasodj meg, hidd el a feleségeddel már nem lesz probléma beszélgetni :-)

Jozsó


1997. augusztus 13. - szerda, 21 óra 35 perc
hc,

ott a baj, hogy állati sokan és sűrűn vagyunk.
Van aki a technokolzenét szereti, van aki a Lagzilajcsit (az én szomszédom is, valami rettenetes), meg a franc tuggya, még mifélét.
És mindegyik csak egy évben csak egyszer, csak egy napra, és minden napra (éjszakára) jut egy.
Naponként használhatom a füldugót, mindig más kedvéért.
Azért a Prodigyre alighanem kimegyek...

Trebitsch


1997. augusztus 13. - szerda, 20 óra 32 perc
Trixie!
Igazad van, ne hagyd magad! (Egyébként egyidôsek vagyunk.) Én se csípom az ütlegszerű hangrezegtetést, fôleg, ha erôsen bunkó arcok mozdulnak be rája. Bulizni viszont valóban kell néha, de sok mindent megkönnyít az, ha valaki - például mint én - eléggé toleráns faluban lakik. Valahogy könnyebb errefelé elviselni a lakótársakat. Még akkor is, ha nem zenél, hanem három kocát fialtat folyamatosan, kellôen rusztikus szagkörnyezetbe helyezve ezzel a fél utcát.
Egyébént tényleg bepöccentô lett ez a 7? - nyavajgás csesztetés az n-edik hatványon.
Tuttinger Leó aus falu


1997. augusztus 13. - szerda, 18 óra 23 perc
Mark.
Fiatal divatbuzik a - szülők pénzén - induljatok a Pepsi Szigetre...
Hátha ebben az évben lesz valami új.


1997. augusztus 13. - szerda, 18 óra 3 perc
T. CSÖNDESEK ÉS ZAJOSOK
KULCSSZÓ: TÜRELEM.
ODA-VISSZA


1997. augusztus 13. - szerda, 17 óra 40 perc
A Bárányok hallgatnak.
És nem csak Amerikában... :((((

Precom


1997. augusztus 13. - szerda, 17 óra 37 perc
Éljen a diáksziget !! (AMI NEM PEPSI! ) ;-)

1997. augusztus 13. - szerda, 17 óra 29 perc
Salut, donvito.
Ha én egyszer kinyitom a számat, s ha én egyszer elkezdek beszélni... Inkább hallgatok. Gordon-módszerrel, persze, mer' különben Nedutgi cimbora még rámsüti, hogy nem vagyok eléggé aktív...

X, Dénes-emlegető!
Benned a kalapácsos pressoir-t tisztelhetjük?

Venceremos.

Engels


1997. augusztus 13. - szerda, 16 óra 11 perc
Salut, donvito.
Ha én egyszer kinyitom a számat, s ha én egyszer elkezdek beszélni... Inkább hallgatok. Gordon-módszerrel, persze, mer' különben Nedutgi cimbora még rámsüti, hogy nem vagyok eléggé aktív...

X, Dénes-emlegető!
Benned a kalapácsos pressoir-t tisztelhetjük?

Venceremos.

Engels


1997. augusztus 13. - szerda, 16 óra 11 perc
Szerintem Balázska következő nöjét Internettó pólóval honoráljuk. Verseny indul.

1997. augusztus 13. - szerda, 15 óra 46 perc
Trixie:
Nem csak a 'technokolzenés' bulikról beszélek. Scrollozz kicsit lejjebb. Lehet az egy utcabál az Old Boys-szal is, vagy BimBam Teri, akkor is van aki veri a tamtamot, hogy őt ez zavarja.
Másik eset: szabadtéri buli, a hangositás egy kisebb (50-100 fős) klub-méretű. A műsor: sportbemutatók, játékos versenyek, közben zene. Szombat délután, 500-1000 néző, minden korosztályból. Fősponzor az önkormányzat. Mégis jön panaszkodni a kerületi főrendőr, hogy csináljunk valamit, mert a szomszéd házból öt percenként telefonálnak, hogy verjék már szét ezt a randalirozást!

hc


1997. augusztus 13. - szerda, 15 óra 45 perc
BalázsX,

Hát, ha erre pofontot kaptál akkor szerencsére időben kiderült, hogy a kiscsaj nem a Te nívód és nem érdemli meg a figyelmedet. De ne add fel.

További ötlet: keress (találj) olyan helyeken csajokat, ahol az atmoszféra nem a partnerkeresésre van dresszírozva (mer az eleve nyomasztó) Pl.: posta, otp, közért, vagy tehetősebbeknek: utazási iroda, autókölcsönző, ingatlanügynökség stb. ahova az ember már eleve úgy megy, hogy tudja mit akar mondani, tehát nem kell tartani a lebambulástól.

És nagy meglepetésre az ilyen helyeken is vannak nagyon jókis nőcik, akikkel hosszú perceken keresztül lehet beszélgetni a lebambulás veszélye nélkül. Közben alkalmas pillanatban mégiscsak el lehet sütni a "nehargudj hogy így bámullak..." kezdetű dalt, persze csak akkor, ha érzed, hogy a kliens is kiszúrt téged.

Pofont meg ilyen helyeken kevésbé kap az ember.

Mert ne feledd: mindíg a lányok választanak, a fiúk max. lereagálják, maflán vagy talpraesetten.

További sok sikert és kellemes kísérletezgetést

Üdv PCr (minden dolgok tudója)

(azér énis basztam már rá eleget, pl most hétvégén legutóljára)


1997. augusztus 13. - szerda, 15 óra 30 perc
hc!

Egynapos érvényű bulik vonatkozásában ott sántít az elásott eb (magyarul az érvelésed), hogy még (száz)évente egyszer sem volna senkinek sem joga a másik agyát leszívni és kimosni szemét technokol zenével (elfogult vagyok, tehát vagyok), hanem meg kellene oldani, hogy aki nem akarja hallgatni, az _ne legyen kénytelen_ hallgatni.
(Pl. évente egyszer sem lőhetem le a szomszéd technorapravedancefloorhousehiphopboyokat:-(((

Maska

Az én unokanővéremék kifejezetten ezért utaztak Pók utcai rezidenciájukból:-) a héten Görögországba. Na de, hogy ez volna a megoldás miszerint akinek nem tetszik, költözzön el?
Elég fasisztoid, már bocsánat.

Trixie, aki utálja a techno-rave-dance-floor-stb.


1997. augusztus 13. - szerda, 14 óra 58 perc
BalázsX:
Nem kell semmi estra, csak a bamba képet próbáld értelmesre változtatni. Volt egy haverom az egy este két szót szólt és a legjobb csajt mindig ő vitte el. Persze egy magányos vadásznak nehezebb a helyzete. Keress egy haveri, baráti társaságot úgy sokkal könnyebb. Esetleg egy kis oldószert beöntessz (2-3 karton sör és/vagy whisky) és már lelőni sem lehet.
PCr ötlete sem rossz, csak manapság kevesen dijazzák az őszinteséget.
Hasonló eredménnyel, de megpróbálhatod, hogy a pszichológus doktoridhoz gyűjtessz anyagot, amelynek témája: Fiatal lányok viselkedési szokásai orgazmus közben.

hc


1997. augusztus 13. - szerda, 14 óra 29 perc
BalazsX!
Menj ki holnap Szigetre, igyál kicsinyég, táncikáljál (de ne hányj, és ne üvölts, mert akkor az ide olvírók közül többen leb***nak), feküdj hanyatt, és _tűrd el_, ha rádmásznak a lányok. Ettôl talán rendbejössz.

n@ki


1997. augusztus 13. - szerda, 14 óra 16 perc
Lássátok;
Denes egy hétig élt.
Ma már történelem.
X


1997. augusztus 13. - szerda, 13 óra 42 perc
PcR!
Ezt megpróbáltam már. Negyon bejött, kaptam egy baráti pofont.
További ötletekért hálás
BalázsX


1997. augusztus 13. - szerda, 13 óra 40 perc
Trixie, Trebitsch, TaTTiBoo:
Megnyugtatásul nekem is vannak csemetjeim és emgem is zavar, amikor a házunkban lakó ifjak beszélgetés cimszó alatt 2*120 watton nyomják a house-t a Kispolákban, engem is zavar amikor a felettünk lakó kiül az erkélyre meginni a napi láda sörét és bent a szobából üvölt neki a Lagzi Lajcsi. Ők a lakótársak akikkel együtt kell(ene) élni.
Megint más az, hogy ha egy folyamatosan működő intézmény - pl.: híglájf - nem oldja meg a saját hangszigetelését, erre az Önkormányzatnak kellene odafigyelni, mert a bevételből tuttira futná - max. 1-gyel kevesebb Merci.
Az én problémám az eseti - évente egy-két nap - bulik ellen ágálókkal van. Ezek a rendezvények általában éjfél körül befejeződnek. Továbbá azt sem értem, hogy miért mindig a könnyűzene húzza a rövidebbet. Legutóbb a Kool & The Gang - mint a világ egyik legjobb funky-bandája, nem hányós közönséggel, nem évente ötször mint a Törpe Bobo, nem forintért - kényszerült délutáni matinét játszani a PeCsában, mert az Állami Hangversenyzenekar 9-től fűrészelte a szárazfát a Vajdahunyadvárban! Szervezés ÓÓÓÓh!

hc


1997. augusztus 13. - szerda, 13 óra 27 perc
Juli :), jo otlet! Milyen munkamegosztasban gondolod? En mindenben benne vagyok :)

Barackvirag


1997. augusztus 13. - szerda, 12 óra 52 perc
BalázsX!

Nekem van egy trükköm, ilyenkor azt kell mondani:
- Ne haragudj, hogy így bámullak mint egy hüje, de ilyen szépet én még életemben nem láttam. Ez itt mind a te lábad? Ezzel így jöttél végig a metrón?

Igaz, csak egyszer jött be, akkor is azért, mert spontán volt. Azér egyszer próbáld ki.

Succes: PCr


1997. augusztus 13. - szerda, 12 óra 38 perc
Azon tűnődöm, hogy a Sziget hivatalos Nettámogatója a MegaMamut miért olyan balfék,
hogy képtelen ennek a szerencsétlen Szigetnek egy normális, működő honlapot összehozni. Minthogy errefelé nemvan frisítve a műsor esetleg még onnan lehetne megtudni a naponta változó programot. Ha lehetne. Csak felbabrálják az agyamat, megőszülök és nem tudok meg semmit. Irgumburgum! totus


1997. augusztus 13. - szerda, 11 óra 38 perc
" akkor tanuld meg az "aktív hallgatás" módszerét"
Páran megtanulhatnák....
Netudgi


1997. augusztus 13. - szerda, 11 óra 25 perc
Sziget jó, habár van egy érzésem, hogy adtunk egy pofont a szarnak. Ezen lehet ugyan vitázni, de az már teologiai mélységeket hánytorgatna, egyszóval nem érdemes.
Azt hiszem Bowie-n, Prodigy-n és a FaithNoMore-n ott leszek. Keressetek...én nem ismerek senkit.
1. Lemma. Némely zene csak hangosan jó.
Szubjektív kitétel: minden zene csak hangosan jó.
Kivétel: De ott van atyus (génjeim felének szives adományozója), aki Bartókra szundit, de megerkezésemre felébred.

Na ezt szedjétek össze.

2. Lemma. Élni és élni hagyni. Avagy Imanuell K. szerint: felettem a csillagos ég, bennem az erkölcsi erő.

Szerintem össze lehet egyeztetni a két lemmát.

donvito
u.i. Engles: Gordon módszer nőkhöz?
Meséljél róla >:-)
A szaftos részleteket se hanyagoljuk, jó!


1997. augusztus 13. - szerda, 11 óra 16 perc
Barackvirág!
Segítsünk BalázsX-nek!
Juli


1997. augusztus 13. - szerda, 10 óra 57 perc
BalázsX

Fel a fejjel, lesz ez még jobb is. Gondolj például a fákra. Azok is állandóan gyökeret eresztenek, mégis milyen jól teremnek évről-évre.

Tom


1997. augusztus 13. - szerda, 10 óra 38 perc
BalázsX.

A "lebambulással" ne törődj. Aki ezt mondja magáról, az többnyire azt hiszi, hogy a másikakat feszélyezi a csend. Pedig a többiek első érzelmi reakciója inkább az, hogy "Ez a pasas olyan értelmesen hallgat..."

Ha meg mégis zavar a dolog, akkor tanuld meg az "aktív hallgatás" módszerét, egy kis gyakorlás az egész, aztán könnyen megy, és mindig beválik. A Gordon-módszerről szóló könyvekben ott van pl., hogy kell csinálni.

Salut

Engels


1997. augusztus 13. - szerda, 9 óra 13 perc
Kedves Maska !

Ha Óbudán nem tetszik valakinek, mehet sátorozni. Fantasztikus alternatíva, szerintem Te se gondoltad komolyan. Az év véleményem az - szerintem ez lenne a megoldás -, hogy az ilyen rendezvényeket nem lakott területek kellős közepén kellene megszervezni. (Aki oda találta ki, tuti, hogy nem lakik a közelben.) El lehetne menni valahová, ahol nincs a közelben két-három lakótelep és több százezer ember. (Akár Budapesten kívülre is. Ugyanis, ha valaki a fellépők miatt megy, oda is elmenni szívesen, a részeg, kábítós köcsögök meg talán nem vennék a fáradtságot erre.) Ugyanez vonatkozik arra, amikor a - szintén a lakótelep kellős közepén levő - High Life klubban rave fesztivált rendeznek. Nem hiszed el, de egész éjjel úgy üvöltött a zene, hogy remegtek az ablaktáblák. Na ez az, amit már nehéz tolerálni, pedig nem vagyok begyepesedett vén f**fej, sőt.

TaTTiBoo

ui: a házunk előtt hatalmas játszótér, és kombinált óvoda, bölcsőde van. Ehhez mérhető a napi zajszint, de ez senkit sem zavar.
ui2: én jó alvó vagyok. De nem mindenki ilyen szerencsés ! És ahol betegek, kis gyerekek, nappali műszakos melósok vannak ?


1997. augusztus 13. - szerda, 8 óra 3 perc
Trebitsch, igazad van. Az apróságoknak nem lehet megmagyarázni, hogy most azért nem lehet egész éjszaka aludni, mert a bácsik meg a nénik mulatnak, az apróságok csak üvöltenek.

Viszont 1-es népek tényleg túl messzire mennek a nagy demográcijában. Van itt a közelben egy út amit rendszeresen eltorlaszolnak, mert szeretnék, ha az úton csak nagyon halkan, lehetőleg lábujjhegyen járnának a jármüvek, azok is csak akkor, ha a megengedett össztömegük nem haladná meg a 10kg-ot. Azért elgondolgodtató, hogyha ezért 15km-re kéne közértbe járniuk (a kenyeret mégsem lehet biciklivel kivinni), lehet, hogy rögtön eltakarodnának az út közepéről.

Diolen Mobi, ugye nem te vezetted a BMP-t? :-)

Jozsó


1997. augusztus 13. - szerda, 7 óra 59 perc
Bubus :)))
Hol bujkaltal ilyen sokaig? Persze, hogy megyek. Mikor indulunk?
Ja, de csak ha BalazsX nem lesz ott, mert nem szeretnem, ha szegenynek gyokeret verne a laba, mikor meglat. Bar... talan segithetnek a problemajan. :))

Barackvirag


1997. augusztus 13. - szerda, 3 óra 34 perc
Barackvirag!
gyere velem a Szigetre!
Bubu


1997. augusztus 13. - szerda, 2 óra 35 perc
Segítsetek!
27 éves vagyok. Reklámszakember. Pénzem, lakásom, autóm, nyaralóm ( örökség ) van. A problémám az, hogy ha meglátok egy lányt aki tetszik, gyökeret vernek a lábaim. Nem tudok semmi értelmeset mondani, egyszerüen lebambulok. Partnereim vannak, néha sok is, de ök nem az igaziak. Nem is nagyon szertem, ha rámmásznak. Amikor egy igazinak vélt lány közelébe kerülök nem is én vagyok én.
Mi a fasz van velem?
BalázsX


1997. augusztus 13. - szerda, 0 óra 53 perc
cenzor teszt:
"Hol mindig szep az eg, hol mindig zold a fu, hol nicsenek problemak, ott mindenki tetu. Mindenki tetu az MNK-ban." CPg 1982

"Botranyt, botranyt akarok." szinten CPg

"Hosszu haju gyerekek mi a fasz van veletek?" tovabbra is CPg


1997. augusztus 13. - szerda, 0 óra 38 perc
vedejjuk a drehert

zaphy


1997. augusztus 13. - szerda, 0 óra 6 perc
Na azért azt ne mondja senki hogy ha egy megfáradt nap után álomra hajtja fejét akkor nem lökik fel benne az ideget ha az ablaka alatt, vagy ha panel, akkor a feje fölött, vagy alatt bunkóék hajnal kettőkor rázendítenek minden előzetes értesítést mellőzve. Mert ugye ha szólnak akkor elmegyek a haverhoz, vagy kimegyek sátorozni az erdőbe mert tudom hogy alkalmazkodni köll. De sajna ez nem közös megeggyezés alapján szokott megtörténni.
Egyébként a sziget egy remek hely arra amire most egy hétig használják, meg jó előre beharangozták az eseményt, igy ha Óbudán vkinek a közelben nem tetszik, a fenti módon túl élheti az eseményt.
Meg különben is egyszer van egy évben illesmi! Igaz, vagy nemigaz?
No! Maska voltam.


1997. augusztus 12. - kedd, 23 óra 58 perc
ugorgyunk a zajról a következő bekezdésre!

jajajaj


1997. augusztus 12. - kedd, 23 óra 55 perc
Zorro & K.T.S
Hidegvíz melegvíz, hülye vagy.
Anti


1997. augusztus 12. - kedd, 23 óra 13 perc
Molen Dobi!
De ki akar veled cserekereskedni?
Rüh Elek


1997. augusztus 12. - kedd, 23 óra 11 perc
Diolen Mobi,
tudod, engem is csak azóta zavar igazán az éjszakai bunkólárma, amióta apró gyerekeim vannak. Ők ugyanis még nem aludtak éleslövészeten támadó BMP-ben, és felriadnak a részeg óbégatásra, aztán meg sírnak.
Ilyenkor én faszolok a zajongás miatt, mert egy lelassult seggfej vagyok.

Trebitsch


1997. augusztus 12. - kedd, 23 óra 10 perc
Az a baj, hogy a hozzászólók nagy részének a szókincse a nemzéssel ( és az ahhoz szükséges testrészekkel) kapcsolatos ősi szavainkból áll.
Ez lenne a mai magyar nyelv?


1997. augusztus 12. - kedd, 22 óra 29 perc
Pusztuljon Bill Gates!!!
Pusztuljanak a kopazsok!!
Viva la ANARCHY!!
by Zorro & K.T.S


1997. augusztus 12. - kedd, 22 óra 9 perc
Trixie

Baeg, a korodhoz képest néha úgy beszélsz, mit egy klasszikus vén fasz. Kár, mert te vagy itt az egyik legjobb fej. Képzeld, ez én ablakom alatt minden éjszaka óbégatnak, dehát ez téged úgysem érdekel. Hiszed vagy sem, engem (27) nem zavar, ha valaki zajong, amikor én pihenni szeretnék (aki már aludt éleslövészeten támadó BMP-ben, az bárhol tud aludni), cserébe viszont elvárom, hogy ne faszoljanak, ha én zajongani akarok. Eddig minden évben kint voltam a Szigeten; én vagyok az az ember, akit a lelassult seggfejek negatív példaként állítanak az ifjúság elé. Viszont szívesen meghívlak egy italra, az általad választott fegyvernemben :))

Csao

Diolen Mobi


1997. augusztus 12. - kedd, 22 óra 4 perc
hc
"Tipikus mai fiatal vagy.
"Önzö.
"Egyetértek az előttem szólóval, de meg is indoklom.
Ezt írod:
"A fáradtságot én nem tudom elfogadni, mert én nagyon jól tudtam aludni egy olyan szállodai szobában ami alatt felváltva húzta egy dixie- és egy sramli-banda a 300 fős násznépnek a talpalávalót reggel 5-ig.

Ha durva lennék azt mondanám, kit érdekel, hogy te mire alszol el.
De nem mondom (hanem írom, bocs).
Te nem tudod elfogadni, hogy más fáradt, más meg nem tudja elfogadni az embertelen, álattalan (a kutyám is fél tőle) zajszennyezést.
Nálunk három-négy seggfej munkanélküli kábszeres faszfej (ja, ez szóismétlés) a szemközti házban techno-zenét nyomat nap mint nap 100 billió watton. Hát nem csoda, ha az emberek feljelentenek, kábelt vágnak, anyáznak késelnek, miközben mások meg behánynak, bebasznak, buliznak.
Ki legyen toleráns kivel?

A seggfejeket zavarja az én csöndem, vagy engem zavar az ő patkány technokol rapid-acid zenéjük?
Ez van.

Trixie intoleráns vén (33 éves) faszfej

Juli, kedves!

Én sem mennék veled a Szigetre, illetve csak ha a Sziget nevű rendezvény véget ért és a hányást, meg egyebeket eltakarították.

Trixie (nem hány és nem lány)


1997. augusztus 12. - kedd, 20 óra 24 perc
1997. augusztus 11. - hétfő, 23 óra 22 perc irta:
>GG, ha jól értelmeztem, egy láda sört vittél arra a bizonyos szerkesztőségi tivornyára.

Errol az jut eszembe, hogy amikor a Grandpierre Attila lekandidatusozott ketn lada sort vett es osztott szet a Raday klubban, tan Genossen koncert elott. Amirol az a kerdes jut szembe, hogy fellep-e GG VHK-val mint a billentyu varazsloja?

Na mindegy mert sajnos ismet nem tudok szigetre menni, mert nem leszek MO-n. Lesz valami kozvetites rola az internyeten? Tavaly napi riport nezhetetlen fekete-feher kepekkel jo volt, de iden azert tobb kene.

PGabor


1997. augusztus 12. - kedd, 18 óra 53 perc
hogyan fogom egyszerre hallgatni a szigetradiot, a tilosradiot, nem maradni le az osszes jo programrol, es kozben elvezni a lazulast? hajaj, nehez az elet :-)

hcmf wice


1997. augusztus 12. - kedd, 18 óra 2 perc
A Szigeten ugyan büdös lesz és zaj és szúnyogok és sok ember és színes sikolyok és lopnak.
De azért egy napra kimegyek.
Előre Magyarok!!!! (és nem Magyarok is)

Egyszer Élünk, És Sose Halunk Meg! (Koltai rulez!!)

a.d.i.d.a.s.

u.i.: mondtam már, hogy szociofóbiás vagyok???
u.i.2.: nem.


1997. augusztus 12. - kedd, 17 óra 42 perc
de Pepita:
OK. Tök új.
Lépesméz


1997. augusztus 12. - kedd, 17 óra 25 perc
Én ott voltam az első két szigetrendezvényen.
És teccett :-))))
Most valószínűleg nem tudok menni, de ha lesz, akkor a szigetrádió-t fogom hallgatni. Mer csak.

Lépesméz Kedves,
ha Mogorvának nem kék a póllló, akkor itt valék én :-))) Én úgysenem nyernék sose. Feltéve ha nem agyonhasznált :-)))))))))

Ofélia de Pepita


1997. augusztus 12. - kedd, 16 óra 57 perc
Na akkor tudtok valamit az inteernetto jelenlétéről a szigeten? (Ny.A. digi kamcsiján túl.-)

kaviat


1997. augusztus 12. - kedd, 16 óra 47 perc
Minden Szigeten ott voltam, igazán megérte!
Emlékszem az első nagyon családias volt, mondjuk akár a harmadikhoz képest is, de most már százezreké a Sziget-világ, így az ötödik alkalommal. Két baj van: 1. Túl sok a részeg bunkó. 2. A lopás kimondhatatlanul elképesztő!
Tegyetek minden értéket a csomagmegőrzőbe!


1997. augusztus 12. - kedd, 16 óra 15 perc
Bahia rulez!
Chumawamba rulez!
h.


1997. augusztus 12. - kedd, 16 óra 7 perc
TaTTiBoo:
Ezeket az elemeket és néha válogatás nélkül másokat (itt a cenzúra helye) a rendezők sem látnak szivesen. Viszont az egy kicsit nehéz dió lenne, hogy ha a biztonságisoknak kibővitenék a munkakörét. Ugyanis - elméletileg - részeget, kábultat, ... nem engednek be a legtöbb komoly bulira, de hogy aki bent ment tönkre, azt ne engedjék ki... Hát nem tudom?!?!? Egyébiránt én sem szeretem őket, főleg, ha a szinpad környékét összetévesztik a mellékhelységgel.
Igazából nem erre a problémára gondoltam, mert ez egy mellékhatása a rendezvényeknek, és ennek a megoldása lenne a rendőrség, közterületfelügyelők és egyéb szervek feladata. De nekik könnyebb egy tollvonással betiltani a bulit. Most nem csak a Szigetre gondolok. És sajnos vannak gennyesebb megoldások: bombariadó, kábelvágás és egyéb aljas ötletek. De folytathatnám a sort a házunk mögötti játszótér felszámolásával is. Maximum, ha 15-20 kisgyerek játszott ott délutánonként. Most csak a kutyák szarják tele, mert mindent lebontattak a kényeskedő patkányok!

hc


1997. augusztus 12. - kedd, 15 óra 30 perc
Mogorva:
neked adom az egyiket.
Ha jó rád.
Lépesméz


1997. augusztus 12. - kedd, 15 óra 14 perc
Juli,

itt a nagy alkalom, gyere VELÜNK a szigetre! Bár én eddig mindig megbántam. Nem vicc.

béka ('smegyer)


1997. augusztus 12. - kedd, 15 óra 11 perc
F.G. !

Nagy és gyönyörű!!
De inkább nagy. És imádom a nagy pólókat.
De soha nem nyerek. Illetve 1x majdnem, de akkor meg elveszik a levél. Elvagyokkeseredve. :-(

Üdvözöl: Mogorva


1997. augusztus 12. - kedd, 15 óra 0 perc
Én még sosenem voltam a Szigeten, pédiglen úgy, de úgy e'mennék...
Mondjatok _prót és kontrát_, hogy menjek-é vagy se!

(Inkább prót monnyatok, mert úgyse mék! Csenki nem jön el vélem...)

i(x)szsak


1997. augusztus 12. - kedd, 14 óra 53 perc
Urackák!
Mosztan témaváltoszász lesz"
Eddig öcce vicca becéltünk, tegnap óta vicont vicca öcce becélünk.
Curka dijra bejegyetccük magunkat.
Tyolyombátyi.


1997. augusztus 12. - kedd, 14 óra 48 perc
Emlékszem amikot az Úr azt mondta:
"Leheljen belétek életet a halál."
S lön.
Cicamicu


1997. augusztus 12. - kedd, 14 óra 44 perc
Kedves Juli!

Gyere velem!

k.istyu


1997. augusztus 12. - kedd, 14 óra 40 perc
Kedves hc (kedd 12:41)!

Messze nem vagyok az Omegás korosztály, viszont Óbudán lakom. Semmi bajom a bulizással (30-on innen vagyok), az együttléttel, a zenével (ízlés dolga). DE ! A részegen, bekábítózva, mocskosan, büdösen kódorgó (kolduló) lépcsőházunk aljában józanodó, mindent telehányó emberek nekem sem okoznak örömet. Elismerem, ez a kisebb hányada szigetet látogatóknak. De ez az, ami zavarja az embereket. Szerintem Neked sem tetszene. Maga a sziget amúgy tök jó lehet(ne), ezek nélkül. Gondolom, a normálisabbját ugyanúgy zavarják ezek a dolgok.

üdv: TaTTiBoo


1997. augusztus 12. - kedd, 14 óra 36 perc
DD:
>>Tipikusd mai fiatal vagy.<<
Ha ezt egy 16 éves szöszi lány mondaná, akkor boldog lennék, de ők többnyire már csak vén faroknak tartanak.
Az önzőségem, pedig annyi, hogy szeretném, ha egy bulira összegyűlt 2-3.000 vagy még több ember szórakozását nem rontaná el egy-két betokosodott agyú!!
Példa:
Ifjúsági Klub a kertvárosban szombatonként 6-11-ig. Kb. 100-120 fős vendégsereg. A klubtól lévő 5. házból jelentettek fel. Kijött a szakértő műszerestől, azt mondta, hogy már az utcán sem mért túl nagy zajszintet, de adjak teljes hangerőt. A teremben alig lehetett megmaradni, amikor a manus elment a címre. A háziboszorka azt mondta:
-Ne ma jöjjön kedveském, mert holnap lesz a dáridó!!
A műszer közben erősen a 0-hoz közelített.
A következő héten nem nyithattunk már ki!

hc


1997. augusztus 12. - kedd, 14 óra 22 perc
Hát GG fiam, úgy döntöttem ÉN a T. Igazgatóság, hogy amig a nagyasszony napozik te fogod csinálni ( felelösszerkeszteni, ellenörizni, cenzurázni )a 7nincsKérdést. Két inditék vezetett erre a döntésre:
A- Az iroda kisöprése után jut rá elég idöd,
B- Nem kell hozzá sok gógyi,
C- Már egészen jól megy az abc,
D- Belevágsz az utánpótlásnevelöpolitikánkba.
C- Szép szemed van fiuka.

T. Izgagzgatóság.


1997. augusztus 12. - kedd, 14 óra 15 perc
A PEPSIsziget jo reklamfogas... De hogy ott
kolat csak a kutya iszik,az hoooottziher.
Az elet habos oldala...
-vtk-
ui:Melyik a kedvencetek: a mantengyuuu ,a pepszi,
vagy a miranda?


1997. augusztus 12. - kedd, 14 óra 9 perc
13:08 Kedd
Azt hiszem elírtad.
Itt lehet, hogy rend lesz, de csend is.
Csndesrend, rendescsend.

"Témaváltozás?"
GG Te túlteszel a sokévi átlagon is. Ne nézz mán minket hülyének?
A multheti táma is szabad volt ( viszonylag), meg az e heti is az ( szabad csevegöfórum ). Mi változott meg?
A kemny kéz politikája nem azonos a kemény farokéval.
Ne megyek.
Oszt cenzu-rázd ki. Vagy borulj össze egyedül, magadba.
Öcsi: Ha kimész a szobából kapcsold le a villanyt.
Vice.
U.I.: Nincs.


1997. augusztus 12. - kedd, 13 óra 59 perc
Sajna nem élvezhetjük egymás társaságát, a Szigeten, mert engem vár Prága.

FüRe


1997. augusztus 12. - kedd, 13 óra 53 perc
Szerintem , nem tudom , mit is? És miért?

1997. augusztus 12. - kedd, 13 óra 52 perc
Az internetto hova rak pavilont? és ott mi lesz? online? Mennyi most a heti jegy még 5000 vagy az is emelték mint a napit ?

kaviat .-)


1997. augusztus 12. - kedd, 13 óra 49 perc
utolsó üzenetem itt: szívd még szívd
at


1997. augusztus 12. - kedd, 13 óra 38 perc
hc!
Tipikusd mai fiatal vagy.
Önzö.
Az idö múlik. Ne feledd. Ha Ha Ha :)
DD


1997. augusztus 12. - kedd, 13 óra 34 perc
Holnap, szerda délután 2-kor az iNteRNeTTo címlapján a Bahia mutatja be legújabb lemezeit, és szigeti programját. Élo sajtótájékoztató lesz, ilyet se csináltunk még. Gyertek, nézzetek be!

Nyíro A.


1997. augusztus 12. - kedd, 13 óra 33 perc
Én sajnos még soha nem voltam szigeten. Soha senki nem akart velem eljönni.
Juli


1997. augusztus 12. - kedd, 13 óra 26 perc
Havalakinemtudná: Az idei Szigetet a már megszokott két szponzor
(nemaztasörtszeretem snemaztazüdítőt) mellett a Budapesti
Szúnyogbarátok Egyesülete szponzorálja. Ingyenszúnyog lesz hát
dögivel, tegnapi tapasztalatom alapján a koncentráció kb.
200-250 db/légköbméter. A helyi pletykák szerint ez hétfőig
így is marad, amikor velük együtt kapjuk meg az áldást a fejünkre.
Azért remélem a vörösbor olyan jó lesz, mint tavaly... :)
totus


1997. augusztus 12. - kedd, 13 óra 25 perc


VV


1997. augusztus 12. - kedd, 13 óra 16 perc
"ott följebb pedig megbeszélTUK (kiemeles tolem), hogy most szünetel az anyázás.
GG
1997. augusztus 12. - kedd, 8 óra 0 perc"

na vegre, ezt hianyoltam idaig. Az eros kez politikaja. Van kerdes pajtasok, nincs kerdes pajtasok koszonom pajtasok.
Lesz itt rend, csak egy hatarozott szerkeszto kell.
Elore!


1997. augusztus 12. - kedd, 13 óra 8 perc
Leninfiú!
Borka rulez. A többi mongyonle.
F.G.

Mogorva!
Te ilyen nagy vagy?
F.G.


1997. augusztus 12. - kedd, 12 óra 45 perc
Olyan szép 'Hurrá Sziget' hangulat van, hogy kénytelen vagyok hegyezni a 7?-t és nem csak a Sziget problémája gyanánt.
A Szigeten is volt már botrány és szinte minden szabadtéri rendezvénynél, hogy a környéken lakókat zavarja a hangerő, a tömeg, stb., stb. A Szigeten is fordult már elő, hogy a szám közepén lekeverték a bulit, mert time is up. Miért vált ki emberekból ilyen hatalmas ellenszenvet, hogyha nagy tömegek jól érzik magukat és esetleg egy-két napig (esetleg egy hétig is) kicsit hangosabbak. Én nyakig benne vagyok a rakenrollba és tapasztalom, hogy nem csak a fiatalok bulijai, de még egy laza nosztalgia-buli is kiakasztja az emberek egy részét. A fáradtságot én nem tudom elfogadni, mert én nagyon jól tudtam aludni egy olyan szállodai szobában ami alatt felváltva húzta egy dixie- és egy sramli-banda a 300 fős násznépnek a talpalávalót reggel 5-ig. A panaszkodók között nagy számban szerepelnek annak a korosztálynak a tagjai, akik annak idején a Beatles, Rolling Stones, Illés, Omega, Metro bandák zenéjén és hangosságán nőttek fel. Ajánlanám nekik, hogy kritikus szemmel és figyelmesen tekintsék meg az Extázis 7-10-ig cimű korabeli filmet!!

hc


1997. augusztus 12. - kedd, 12 óra 41 perc
Most már két olvir van. Hm. A másik is döglődik. Hm. A hétkérdés meg az első! Hm.


1997. augusztus 12. - kedd, 11 óra 58 perc
Na ugy latom itt is pangas van, mindenki elvonult v alakban a szigetre.Jo nektek! En meg itt tanulom a hulye mechanikat,mert aug. vegere tettek a vizsgat.Meg hogy jo a nemeteknel.
Irigyel


1997. augusztus 12. - kedd, 11 óra 40 perc
Nem szeretem a szigetet, de a tradiciok miatt menni fogok. :)

Killemall


1997. augusztus 12. - kedd, 11 óra 31 perc
Mulassatak, vigadjatok. A tőzsde meg összeomlik, vagy mi a fene. A brókerfaszi szerint ez normális dolog. Lehet, hogy tényleg csak a berugás segít? A gyerek egész éjjel ordított és fel alá járkált, az anyja (az az édes Asszony) ki van akadva, hányást tett a szememre, flex-szel vágják a falat (boltív végett), a mester azt ígérte, hogy ez egy "pormentes flex", nem tudom miért van az az érzésem, hogy mindenki hülyére vesz. Amikor fél hatkor végre elaludtam megjelent a kutya (magyar vizsla és Borka), a román gyártmányú golyószóróra emlékeztető hangon megrázta a fülit, majd mikor nem mutattam életjeleket bedugta az iszonyatosan hideg orrát a takaró alá és a derekamhoz nyomta. És még csak kedd van.

Leninfiú


1997. augusztus 12. - kedd, 11 óra 17 perc
Kedves GG!

Jóvanmána...igazad van.
Elismerem, hogy kissé nyers voltam, spongyát rá. De a második üzenetem, a pólóstoppoló, az kit zavart? :))

Ej, most mán úgyis mindegy. Különben sincs tripla xxx-es pólótok. Vagy mégis?

Üdv.: Mogorva


1997. augusztus 12. - kedd, 10 óra 16 perc
Láttátok?

1997. augusztus 12. - kedd, 10 óra 16 perc
Oszt a bahíjja lemezbótot mér nem frissítik, hö?
PD.


1997. augusztus 12. - kedd, 8 óra 22 perc
lo

1997. augusztus 12. - kedd, 8 óra 11 perc
Mogorva egyik üzenetét témaváltozás miatt vettem ki. A hangneme ugyanis eléggé mogorva volt (finom voltam), ott följebb pedig megbeszéltük, hogy most szünetel az anyázás.

GG


1997. augusztus 12. - kedd, 8 óra 0 perc
gusthy!

Apafej remélem látlak kinn a szigeten! Kicsi a világ simán összefuthatunk. Ha beolvasol ide irdd már meg mire fogsz kimenni!! Magam Bowie papát-es Pdigy-t feltétlenül + fogom nézni!!

na addig is ajánlom magamat!!

kaviat


1997. augusztus 12. - kedd, 7 óra 34 perc
hoppä, a programot es az örülököt: Emese azaz en irtam, csak a rossz beidegzödes miatt elfelejtettem aläirni.
de jo lesz hät otthon, es a sziget pedig egy jo buli. A BAHIA pedig az legjobb.


1997. augusztus 12. - kedd, 4 óra 58 perc
ja es meg valami: azt nem ertem, hogy miert nem javitjäk ki a sziget-programot ami itt az Internetto-ban olvashato, mär több helyen lättam vältozäsokat, amik egyes hirekböl derülnek ki. jo lenne egy aktuälis programot lätni, mivel az idöpont veszesen közeledik, es en is.

1997. augusztus 12. - kedd, 4 óra 56 perc
En nagyon örülök a Diäkszigetnek, vegre valami jo hir ha hazamegyek, legaläbb lehet legälisan bulizni. A tavalyit nagyon birtam, nem kellett a szokäsoshoz nyulni, hanem nelküle is elvezhetö volt.

1997. augusztus 12. - kedd, 4 óra 52 perc
DD.

1997. augusztus 12. - kedd, 3 óra 52 perc
Na most nem lehetek ott...
Melak


1997. augusztus 12. - kedd, 3 óra 18 perc
Hol lehet olcsóbban hetijegyhez jutni mint 5000?


1997. augusztus 12. - kedd, 3 óra 3 perc
Mogorva ne használd a nevemet .-)

jajajaj


1997. augusztus 12. - kedd, 1 óra 24 perc
Azértsem mondom meg kivoltam. Kíváncsi vagyok így átmegy-e. Bocs, hogy raboltam a sávszélességet, de már bosszant a dolog.

KisKisérletező


1997. augusztus 12. - kedd, 1 óra 6 perc
Héé valaki!!!!

Most akkor mivanmán??
21.XX-kor, még előző 7?-be ment kommentár. Sehol sincsen...
23.XX-kor küldtem volt levélke. Nyomasincsen.
Most akkor mi van mán. Cenzúra, diszkrimináció, vagy műszaki hiba? Ajajajajaj.
Ki kéne kapcsolni az üzenetelnyelő kézikészüléket, vagy szólni, hogy ne tépjem itt a számat, mer levélke úgyis megy a levesbe. Akkor inkább vegetát küldök.

Mogorva (nagyon)


1997. augusztus 12. - kedd, 0 óra 18 perc
mostakkomikoleszazeuropakiadokoncert?mindenkimastmondesmastirnekemmiezazosszevisszasagkiszervezieitazegeszetesmertkerdezekhulyesegeket

1997. augusztus 12. - kedd, 0 óra 18 perc
Trebics:
rájöttem. Szoknyavadászról már hallottam, trikóvadász viszont csak Te vagy.
Most éppen bakotlőve. He-he-he.
De a sör-ügyileg-kérdéssel egyetértek.

Hét kérdése: sört vagy bort?
Lépesméz


1997. augusztus 12. - kedd, 0 óra 11 perc
Trebics:
OK, ha nagy a család, nekedadom a trikót. Hányat nyeltél már el? Szerintem eladod.
Najó, ki korán kel - későn fekszik.
Tudom, tudom az Andreának kell írnom, már megy is...
Lépesméz


1997. augusztus 12. - kedd, 0 óra 0 perc
NA NEhoGyMáN LegyEn itTen AnsweR!

1997. augusztus 11. - hétfõ, 23 óra 36 perc
Na, most aláírom az előzőt, ma már másodszor bökdösök korán: Trebitsch vót az is...

1997. augusztus 11. - hétfõ, 23 óra 23 perc
GG,
ha jól értelmeztem, egy láda sört vittél arra a bizonyos szerkesztőségi tivornyára. Innentől kezdve, ugyebár, aki a söritalt szereti, rosszember nemlehet, keblemre, drágaegyetlencimbora! :)))


1997. augusztus 11. - hétfõ, 23 óra 22 perc
Na akkor ahogy szokták mondani....
Találkozunk a Szigeten
Lépesméz


1997. augusztus 11. - hétfõ, 23 óra 18 perc
Lépesméz

1997. augusztus 11. - hétfõ, 23 óra 16 perc