tv műsor
       
 
 
 keress
   
Table 'cspv_ad.nws' doesn't exist
korábbi hírek
Catherine Zeta-Jones irigyli Nicole Kidman karrierjét
2004-02-10

A New York Post pletykarovata szerint Catherine Zeta-Jones, a 34 éves walesi származású színésznő, aki mellesleg '99 óta Michael Douglas felesége, most úgy szeretné felpörgetni a karrierjét, hogy kirúgja a régi ügynökét, George Freemant.

A napilap szerint Zeta-Jones féltékeny Nicole Kidman fényes karrierjére, és azt mondta a férjének, hogy szerinte csak úgy szerezhetne meg még egy Oscart (az előzőt a Chicago mellékszerepéért kapta), ha kirúgná a régi ügynökségének, a William Morris-nak a képviselőjét, George Freeman ügynököt.
Egy közeli forrás szerint ez a lépés, ami múlt csütörtökön látott napvilágot, ledöbbentette egész Hollywoodot, mivel Freeman 10 éve képviselte Zeta-Jonest, és ők ketten mindig "a legeslegjobb barátok" voltak. "Együtt jártak vakációzni. Freeman 'csinálta meg' őt".


"Megdöbbentő"-nyilatkozta egy másik bennfentes. "George fedezte fel azt a kevéssé-ismert brit színésznőt, akivel akkoriban senki sem foglalkozott, és tette egy Oscar-díjas színésznővé. Zeta-Jones egy hálátlan díva, akinek soha sem volt egy karrierbeli rossz lépése sem, és hihetetlenül hangzik, hogy csak így kirúghassaa George-t. Most szerzett neki 10 millió dollárt a Zorro II-ért."
A bennfentes ismerős még hozzátette: "Ez egyike azoknak, amiket Michael csinált. Folyton azt kérdezte csipkelődve Catherine-től, hogy "miért nem te kaptad ezt a szerepet?"


A probléma másik része az, hogy Zeta-Jones Kidman karrierjét szeretné magáénak tudni. - magyarázta a forrás. "Nicole-nak mindig van elképzelése egy scriptről" - tudta meg a New York Post. "Catherine-nek nincs. Nicole-nak és Catherine-nek nagyon hasonló volt a pályája addig, míg Nicole el nem vált Tom Cruise-tól. Azután a közönség együttérzően gondolt rá. Míg Catherine-t senki sem találja egy nagyon szimpatikus karakternek, vagy szeretetreméltónak."
Egy másik forrás, aki Zeta-Jones egyik barátja, azt mondta erről a Page Six-nek: "Figyelj, George egy rendes fickó, de Catherine, mióta megnyerte az Oscart a Chicagoért, nem kapott tőle több munkát."


Zeta-Jones szóvivője, CeCe York azt mondta erről: "Mindig is úgy láttam, hogy Michael teljes mértékben támogatja Catherine-t. Vannak saját projektjei. Ami miatt most Catherine otthagyja a William Morrist, az az ő és az ügynökség közti ügy. Az emberek váltanak ügynökséget, ez mindig megesik, és a Zorro-üzlet még nincs aláírva."
A férj, Michael Douglas szóvivője még ezt fűzte hozzá: "Minden férj és feleség megvitatja egymással a dolgokat, de Catherine saját maga szokott dönteni."