tv műsor
       
 
 
 keress
   
Table 'cspv_ad.nws' doesn't exist
korábbi hírek
Michael Douglas szeretne a feleségével filmezni
2004-02-16

Michael Douglas és felesége, Catherine Zeta-Jones a következő filmjükben együtt szeretnének játszani.

Az idén 60 éves Douglas és 25 évvel fiatalabb Zeta-Jones eddig még csak egyszer szerepelt együtt egy filmben, ez Soderbergh Traffic c. filmje volt, ahol Zeta-Jones már terhesen játszott, és amiben a párnak nem volt egyetlen közös jelenete sem. Azon kívül, hogy a film sikeres lett, a Douglas-házaspárnak is tetszett a közös munka, úgyhogy a közeljövőben ezt szeretnék megismételni.


"Valószínűleg legközelebb Catherine-nel csinálok filmet"- mondta Douglas a Teen Hollywoodnak.


" A stúdiók általánosan megegyeznek abban, hogy a házaspárok a filmekben nem érdekesek. Úgyhogy igyekszünk találni egy olyan filmet, amit a jövőben valamikor megcsinálhatnánk, egyszerűen csak a közös munka élvezetéért. Vannak ötleteink, de még nem hoztunk semmi végleges döntést. Az egyik ötletünk egy 1950-as musical, a Guys and Dolls újrafeldolgozása lenne. Ez egy izgalmas projekt lehetne, és tudom, hogy a vígjátéki musical az egyike azoknak, amiket Catherine szeret"- folytatta a gyengéd férj.


Ezek után Douglas bevallotta, hogy egy olyan szerep, amiben folyton táncolni és énekelnie kellene, fárasztó lenne a számára: "Nos, erről beszélnem kell Catherine-nel. Nem lennék túl jó egy sétálós és éneklős szerepben."