Melanzs - 2011.10.03

Szerkesztő: 
Matúz Ildikó
A videó megtekintéséhez Adobe Flash és javascript szükséges.

Korábbi adások

Melanzs

Közélet ízlés szerint
Műsor ideje: 
Hétfőn 19:00-tól

A legelterjedtebb kulturális műsorforma a modern televíziózásban a kulturális magazin, melyben több műfaj is helyet kap. Nem titkolt célunk, hogy a rövidebb blokkokkal felkeltsük az igényt a mélyebb, szakosított tartalmú műsorok iránt.

Közélet ízlés szerint

Hetente jelentkező magazinműsorunk aktuális, izgalmas, sokakat érdeklő ügyekkel, eseményekkel, jelenségekkel foglakozik. Teszi ezt politikától mentesen, elfogulatlanul, törekedve az objektivitásra.

A Melanzs egy fiatalos hangvételű, könnyen emészthető, izgalmas képi világgal megáldott műsor. Hétről hétre a közélet legfontosabb kérdéseit boncolgatjuk és a szakemberek mellett az Önök véleményére is kíváncsiak vagyunk. A komoly beszélgetéseket fiatalos zenékkel és rövid klipekkel fűszerezzük meg.

Mi így készítjük a Melanzsot á la d1 Tv, amelynek fogyasztása közben egyszerre igyekszünk kiegyensúlyozott tájékoztatást és ismeretterjesztést adni és persze szórakoztatni.
Próbálják ki és váljék egészségükre!

-Matúz Ildikó- 


Melanzs Matúz Ildikóval minden héten hétfőn 19.00 órától a d1 Tv műsorán. (Ismétlés: Szerda 20.00, csütörtök 7.30 és szombat 17.00)